Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tedavi süresi vermedi dr.bana histeroskopi yapacak oda ben ne zaman gitmek istersem şu an öyle bi düşlüncem yok

iyi ama bazı soru işaretleri oluyor gerçi benim gitmem zamansız olmştuda birinde benden önceki hastanın çocuğu karnında ölmüş morali bozuktu birindede tam operasyona gidiyormuş hemşireye söyledi bişey sormadan etmeden hemşireye lucrine başlasın dedi bende zaten heyecandan soracaklarımı unutuyorum hep hayırlısı inş olur

aynı benim gibiymişsin bende dr. görünce heyecandan soracaklarımı unuturum iyidir dr. güven sen ona benim dr. da turgut ben 3 tüp tedavisi oldum ilki tutdu erken doğumla kaybettim diğer ikisi tutmadı yinede ben güveniyorum seviyorumda her merkezin yapacağı işlem aynı önemli olan dr. yanında kendini iyi hissetmen

anlamadım kızlar yaaaaaa

ben senin aklını karıştırmayım sen kafanı takma ben otuz yedi buçuk vuruyorsan az bi doz ya aşılamamı yaptıracan diye sordum 375 seda çok yüksek bi doz yumurtalık probleminmi var yada çok mu kilolusun mesela ben 260 gonalef vurdum 87 kiloyumda

ben senin aklını karıştırmayım sen kafanı takma ben otuz yedi buçuk vuruyorsan az bi doz ya aşılamamı yaptıracan diye sordum 375 seda çok yüksek bi doz yumurtalık probleminmi var yada çok mu kilolusun mesela ben 260 gonalef vurdum 87 kiloyumda

60 kiloyum ben meraklandım şimdi

Back
X