Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım daha önceki yazılarının birinde turgut beyin rahmindeki perdeyi aldığını söylemişsin açıklama yaparmısın tüp bebek merkezinde mi yaptı işlemi yoksa acı badem demi yaptı ve ne kadar ücret ödediğini söylermisin :79::93:

günaydın kızlar hayırlı cumalar yiğit yağmur hadi hayırlısı artık sonuna geldin iyice inşallah bebişine kavuşursun

arkadaşım daha önceki yazılarının birinde turgut beyin rahmindeki perdeyi aldığını söylemişsin açıklama yaparmısın tüp bebek merkezinde mi yaptı işlemi yoksa acı badem demi yaptı ve ne kadar ücret ödediğini söylermisin :79::93:

acıbadem sigorta ile anlaşmalı olduğu için oraya gönderdi ortağı nurettin bey ordada görev yapıyor ya onun hastası olarak giriş yaptırdık toplam 350 tl para verdik turgut bey geldi operasyonu yaptı narkoz la akşam kontrole geldi kendini iyi hissedince çıkabilirsin dedi

arkadaşlar bugünde çağırdı turgut bey sabah gittim salı günü yumurtaları toplayacak kaç yumurtam olduğunu sordum net bişey diyemem toplayınca söyleyebilirim dedi ne desem yalan olabilir dedi bugünde vuracağım lucrin ve gonal f 185.5 pazar saat 23 00 de çatlatma iğnesini vuracağım salı sabah 10 30 da gel hastaneye dediler rabbim hayılısını verir inşallah :)

günaydın arkadaşlar 8 yumoş topladılar 3 ü döllendi muhtemelen yarın transfer olacak biz sizi ararız dediler telefon bekliyorum işyerinden izin aldım 2 hafta belli olana kadar yatacağım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah evde net yok o yüzden gelişmeleri 2 hafta sonra yazarım inşallah (iyi haber olur temennim):66:

merhaba arkadaslar nasilsiniz neler yapiyorsunuz ? unuttunuzmu yoksa beni :) kusura bakmayin coktandir yazamadim.bende tedavi gununu bekliyorum bugun dr la konustum daha cok ama insallah bir aydan artik yavas yavas baslayacak tedavim. saglicakla kalin

KYS kız hiç unuturmuyum hep aklımdaydın merak ediyordum bi sıkıntısımı var uğramaz oldu diyordum hayırlısı olsun 1 ay dediğin neki senelerimiz geçti bekleyerek hadi allah yardımcın ılsun arayı uzatma uğra

:)) unutulmadigima sevindim canim .. papatyacim sen neler yapiyorsun tedavi falan varmi arkalari fazla oluyamadim. bende gecenlerde merkezi aradim nurettin hocayla konustum bana daha once konustugumuzda gelmeden bir ay once dogum kontrol hapiyla baslayacagimi soylemisti ama simdi once merkeze gitmemi istedi.sorularima baya olumlu cevap verdi ama bazi topikleri okudugumda iyi bir merkez olmadigi yazilmis sizler neler dusunuyorsunuz.

:)) unutulmadigima sevindim canim .. papatyacim sen neler yapiyorsun tedavi falan varmi arkalari fazla oluyamadim. bende gecenlerde merkezi aradim nurettin hocayla konustum bana daha once konustugumuzda gelmeden bir ay once dogum kontrol hapiyla baslayacagimi soylemisti ama simdi once merkeze gitmemi istedi.sorularima baya olumlu cevap verdi ama bazi topikleri okudugumda iyi bir merkez olmadigi yazilmis sizler neler dusunuyorsunuz.

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah canım herkesin deneyimleri farklıdır bence gelip konuş gör ortamı sonra karar ver sana kesin git diyemem gitmede diyemem ben bu ay başlıyorum tedaviye çarşamba test yaptıracağım bakalım birde safra kesesinden ameliyat oldum bakalım onun bir etkisi olur derse bir ay ertelenecek dua edin sende gel gör soru işaretlerini gider tamammmı

arkadaşım ben tanı amaçlı historoskopi yaptıracağım ama şimdilik hiç hevesim yok hiç bir tedavi bitkisel şeylerde dahil hiç bişey yapmıyorum merkezi sana övmem övemem vebal almak istemem gel konuş içine sinerse yaptırırsın ben 3 kez tüp tedavisi gördüm ilki tuttu diğer ikisi tutmadı olumsuz tedavilerde benimde suçum var dr.munda ama yinede turgut beyi seviyorum inanıyorumda ben daha önce hiç bir merkezde tüp tedavisi görmedim sadece sevgi hastanesine gittim bihterden huylandım muayne bile olmadım allah yardımcın olsun görüş kafana yatan yerde yaptır sonuçta hepsi aynı işlemi uyguluyor nerde rahat edersen

dort gozle gunlerin gecmesini bekliyorum arkadaslar dediginiz gibi varim bi gorum merkezi dr la konusum hayirlisi. off o kadar cok bunaldimki herkes doktora gitmemi tavsiye ediye :)) sinir oluyorum sanki ben milletten biliyorum. Allahim sesimizi duy ne olursun. opuyorum hepiniizde

suskun geçmiş olsun amelyat olmuşsun amelyattan sonra erken değilmi hemen tedaviye başlamak tüp bebek merkezinde mi tahlil yaptırdın ne tahlili aceba hayırlısı olsun senin dr. turgut beymiydi aşamalarını paylaşırsan sevinirim.Bu arada laleden ses çıkmaz oldu inş. herşey yolundadır tedavisinin sonucu hayırlı olur.

Back
X