Sen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacakboyle yemekler paylasma herseyın sorumlusu sızsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacakboyle yemekler paylasma herseyın sorumlusu sızsınız

ıraden saglık nevo ben ekmee bana bana yerdım valla tavayı bıle sıyırırım o denliSen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacak

Ben de yedim merak etmeıraden saglık nevo ben ekmee bana bana yerdım valla tavayı bıle sıyırırım o denli

Ben de yedim merak etme

oh ohh nevo dıyetı bozdu
 oh ohh nevo dıyetı bozdu 
 galıba ben de kafayı
galıba ben de kafayı 
Ben 1 öğün bozdumoh ohh nevo dıyetı bozdu
galıba ben de kafayı

ama sen hep bozuyorsun
ama sen hep bozuyorsun
bı daha mı gelcem dunyaya nevo aklımda durcagına mıdem de dursun sen napıyosun bı sonrak yarısma ne dusunuluyoBen 1 öğün bozdumama sen hep bozuyorsun

Sen de haklısınbı daha mı gelcem dunyaya nevo aklımda durcagına mıdem de dursun sen napıyosun bı sonrak yarısma ne dusunuluyo

tmm cnm defterıme topluyorum da bunlarıSen de haklısın
Oylama başladıktan sonra kategori anketini düzenleriz..En çok ne istenirse o olur canım

Teşekkür ederim Matmazel'cimoy oy oyyyyy tamda ögle saati yemek vakti ne lezzetli görünüyor.
ellerine sağlık emeğine sağlık nevrestecim

Sağol canımAgzim sulandi nevreste abla yine dokturmussunn ellerine saglik bana lahmacunu animsatti denicem birgun bunu insallah :) yarismada basarilar :*

Ama görüntü benziyor.
Ama görüntü benziyor.
Teşekkür ederim canımSuper olmus.anlatim sunum harika gorunuyor.ellerine saglikbasarilar

Teşekkür ederimoff bu çok lezzetli bir şeye benziyoryarışmada başarılar

Teşekkür ederim canımooo çok güzel görünüyoreline sağlık canım başarılar

Teşekkür ederim HayyalGerçek üstü güzellik
Ben bu tada bayılıyorum. Hiç denemedim ama bir gün deneyeceğim.
Eline sağlık nevoş