- 3 Eylül 2015
- 474
- 869
- 33
- 33
O çocuklar nasıl atlatıcaklar bu psikolojiyi nasıl tamir olacak o küçücük kalpleri. Allah'ım sen o kadına öyle bir ölüm ver ki Sürüm Sürüm sürünsün.
Kesin farketmişlerdir çünkü çocuğa oklava ile vuruyor hiç mi morarmıyor dımı bide iki ay hastanede yatmış bağırsağı kopmuş diye ya izledim şok oldum şu an sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum yavrum ya içim acıdı erkek 5 kız 7 yaşındaymış allahım ya o psikolojiyi Nasıl atlatıcaklarDemek istedigim bu olay bir gunluk bir olay degil, zaten okudugum kadariyla farkli gunlerden görüntüler var, kimbilir gecmisi ne zamana dayaniyor. Kimse bu noktaya gelene kadar durdurmamis mi bu kadini? Dehsete dustum. Cocuklar ne kadarlik bilmiyorum ama hic mi anlatmamislar kimseye, hic mi kimse farketmemis darp izlerini, bir babaanne hala vs kimse mi yokmus bu cocuklara arka cikacakherkes kulak tikamis, goz yummus gibi geldi bana
Kesin farketmişlerdir çünkü çocuğa oklava ile vuruyor hiç mi morarmıyor dımı bide iki ay hastanede yatmış bağırsağı kopmuş diye ya izledim şok oldum şu an sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum yavrum ya içim acıdı erkek 5 kız 7 yaşındaymış allahım ya o psikolojiyi Nasıl atlatıcaklar
Bence de ceza evi ödül olur bu caniye.o kadın normal değil psikopat resmen kesinlikle tedavi edilmeli
böyle bir insan olamaz ya yazacak o kadar çok şey var yazamıyorum da eğer aklı yerindeyse oklavayı alıp heryerine monte etmeleri gerekir heryerine bi oklava ve çeşitli işkenceler
işte böyle pisliklere hak ettiği verilmeli
insan düşmanının çocuğu olsa yapamaz çocuk ya sadece masum bir çocuk
Allah'ım tüm çocukları korusun insanlara vicdan merhamet duyguları versin videoyu az gördüm içim yandı
keşke bazı cezalar kısasa kısas olsa
cezaevine girse bu kadına ödül verilmiş olur
kadın bile değil bu kadın kelimesi yakışmıyor bu pisliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?