Kayseri'de doktor önerir misiniz?

acıbademi ve hümada erşat batmazı tavsiye ederim
ama sakın kayseri tüp bebeğe gitme sakınn

ben yıllar önce gitmiştim tek derdi paraydı
beni aylarca oyaladı gel git o kadar
hiç tavsiye etmem

desteğin için teşekkürler canım.bende düşünmüyorum zaten daha tüp bebeği.
ben her zmanki jinekoloğumdan başkasına gittim o acele etme dedi kendi haline bırak dedi bende öyle yapacağım.

canım hüma da arzu hanım Erciyes te de çetin arık var ikiside iyi doktor diye biliyorum hüma ya arkadaşım gitti erciyese aynı bina da oturduğum komşum ikiside çok memnundu bide sakın ama sakın nazmiye bayraktar a gitme ayrıca aşılama işlemleri için ankarayı daha çok tavsiye ediyorlar umarım güzel haberlerini alırız :)

slm canm bende 6 yıllık tedavi sürecinden sonra sonunda tüp bebekle hamile kaldım rabbime şükürler olsun. rabbim isteyen herkese nasip edr ins. ben sana erciyes has. rakip turan ve zeki yılmazı önerebilirim. işinin ehli doktorlardır. iğne tedavisinden sonra da sonuc almasan bence tüp bebegi deneyin kendini fazla yıpratırmadan. çünkü bütün dr uyguladıkları tedavi aynı sayılır. ki ben şimdiki aklım olsa hiç o kadar yıprattırmazdım kendimi ne igneler ne ilaçlar ne işlemler yapıldı.

canım doktorun zeki yılmazmı?ve doğumun nasıl olacağı konusunda hiç fikrini sordumu yani sezeryanmı olacaksın

canım doktorun zeki yılmazmı?ve doğumun nasıl olacağı konusunda hiç fikrini sordumu yani sezeryanmı olacaksın

yok bundan iki yıl kadar önce gitmiştim zeki beye laparkopi ameliyatımı yapmıstı. sonrasında tedavi amaclı gitmiştim. daha benm yeni 7 haftalık hamileyim. henüz tüp bebek merkezinde kontrollerimiz devam ediyor

kızlarr bende iyi ve yogun olmayan bi doktor arıyorum tecrübe ettigim doktorlar

güneş arzu hnm
avrupa zerrin özkeçeci
hüma züleyha hnm
hüma cahit bey kendisinden çok memnunum ancak çok yogun randevu 1 ay sonraya veriyo
birde direkt aşılama göndermeyen bir doktor arıyorum

hümadan züleyhnaım nasıldı canım? aynur hanım var dünyada,çok iyi ama çok kalabalık yoğun aşırı dercede

züleyha hnm sadece bi kez gittim ve benle konuşmadan hemşire direkt masaya aldı ilk ona gitmiştim sırf bu yüzden önce konuşan bi doktor diye arandım durdum düşünsene ben yattım masaya daha doktorun yüzünü görmemişim birde muayene olduktan sonra 2 gün kasıklarım agrıdı nasıl bastırdıysa zaten o oldu ona hiç gitmedim (bebek tedavisi için gidiyorum ben kadın dogumcuya)

ha birde kalabalıktan ziyade randevusuna sadık bi doktor olmalı sevda hnmda randevu diye bişe yok randevu alsanda almasanda saatlerce bekliyosun bi gün hiç unutmam sabah 8 gittim ben hastaneye beni aldıgında saat 2 olmuştu telefon açtı hastaları idare et diye hemşiresine yıgıldı herkes çok bekliyorum zaten sıkıntılıyım bebegim olmuyo birde okadar hamilenin arasında beklemek çok canını sıkıyo insanın

bende gebe değilim bebek için çok doktor araştırdım,ama iyi olanlar çok yoğun,züleyhayı çok methetmişlerdi oyüzden sordum,aynur hanım çok iyi ama bekliyosun,hastanede tıklım tıklım,doktorun odasının önüde çok kalabalık.acıbadem tenha ama oda fiatlı tabii,hayırlısı artık...
sen kaç aydır istiyosun?test filan oldunmu?ben bu ay adetin 3.gün gitcem bakalım?sen oldunmu otesti?

mrb bende tnıdık vasıtasıyla gittim ama gittime pişman oldum.daha sonrası da hiç iyi şeyler duymadım...gene de sen bilirsin...

mrb bende tnıdık vasıtasıyla gittim ama gittime pişman oldum.daha sonrası da hiç iyi şeyler duymadım...gene de sen bilirsin...

benimde işte o yüzden içim rahat deil ii seyler duymuyoruz. bi yandanda diorum dr önemli olan ama bilmiyorum yine cok kararsızım olmazsa değiştiririm ne yapayım rabbim herseyin hayırlısını versin. tsk ederim bilgi için

benimki yıl oldu cnm 2 yıldır istiyoruz biz bebek ama tedavi olmadım hiç sadece yumurta takibi yaptırdım. onun dışında hormon tahlili yaptırdım,rahim filmi çektirdim eşim sperm testi yaptırdı hiç bi sıkıntı görülmedi bana hiç bi gittigim doktor adetin 3 günü gel demedi
yani bilmiyorum testlerimiz cahit beyde yaptırdım rahim filminide o çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…