Kayseri'de doktor önerir misiniz?

canım ben mustafa başbuga hiç gitmedim ama çok methini duydum kayseridemi bilmiyorum ama elimde bi telefon numarası var onu özelden msj atayım ama riskli gebelikle ilgili çok mehthini duydum bol şans

önerecegim bi bayan doktor yok ama önermedigim var güneş sevda hnm çok yogun çok bekliyosun,avrupa zerrin hnm onu henüz çözemedim çok iyi bi insan ama çok ilgili vede alakalı oldugunu söyleyemeyecegim onun dışında hüma züleyha hnm var onuda begenmedim ama hamile kalamadıgımdan beni ciddiye almamış olabilir sen gebe oldugundan senle alakadar olabilir erkek doktor sormamısın ama cahit bey,çetinbeye gitmedim ama çok iyi haber veriyolar onun dışında dünya hastaneside var erkek olan ismini hatırlamıyorum ama onada çok iyidiyolar allah yardımcın olsun cnm hayırla kurtul inş.

yok canım ya ben yeniym kadınlr kulubünde özeldn msj atmısın bulamamıstım sonradan buldm onu kast ettm bugün 3gibi arayacm bilgi alabilrsm senide bilgilendiririm

Rica ederim arkadaşlar. Sürekli bu siteyi takip ediyordum baktım 2008 yılından beri bu sitedeki kim bebek istediyse hepsi sahip olmuş umarım bize de uğurlu gelir.
Canım senin soruna gelince ben 1.5 yıllık evliyim ve ilk günden beri çocuk istedik eşimle. Mayıs ayında herhangi bir tedavi görmeden hamile kaldım öğrendikten 1 hafta sonra ne yazık ki düşük yaptım. Şimdi yine düşünüyoruz bebek. Mustafa Bey in riskli gebeliklerle ilgilendiğini sizlerden duydum benim ona gitmem tamamen tesadüf. Daha önce kimseden ismini duymamıştım Allah çıkardı karşıma o yüzden de kolay kolay doktorumdan vazgeçmeyi düşünmüyorum. İlk olarak 28 aralıkta gittim ve muayene oldum o da rahimde problem olduğunu görünce hsg çektirmemi ve bazı kan tahlili sonuçları istedi. Gebelikten 2 ay öncesinde kullanmaya başlamamız gerektiğini söylediği folik asit ve vitamin ilaçları yazdı. Tahlil yaptırdıktan sonra sonuçları göstermeye gittim. Kanda pıhtılaşma var iğne yazmam gerek ama hsg de çektir ondan sonra dedi yani doktor bey beni bekliyor bu ay hamile değilsem hsg çektiricem ve sonucunu götürücem. Ocak ayında hsg çekecek doktor araştırmaktan çektirmem gereken zamana geç kalmıştım o yüzden bu aya sarktı. Yani muayene için 1 kez gittim. Sonuç göstermeye gittiğimizde randevu almaya gerek yok ve ücret de almıyor zaten.
Ben yine görüşmeye gittiğimde sizleri bilgilendiririm doktordan memnuniyetimi ya memnuniyetsizliğimi.
Kişilik olarak çok güleryüzlü, tatlı dilli şakacı ve anlayışlı bi insan. Umarım hep de böyle devam eder. Bilgi olarak zaten Prof. ve bi dönem fakültede kadın doğum bölümünün ana bilim dalı başkanlığını yapmış.

Tatlım Çetin Arık ı hiç bilmiyorum ama memnun kalmışsın ve diğer doktorların koyamadığı teşhisi o koymuş bence vazgeçme doktorundan derim. Mustafa Bey in riskli gebeliklerle ilgilendiğini sizlerden öğrendim bilmiyordum. Etrafımda da hiç bu doktora gidip de riskli gebeliği sorunsuz sonuçlandıran kimse de yok ki kesinlikle ona git diyeyim. Ben de şimdi hamile olsam riskli gebelik olacak ilk hamileliğimdeki gibi biliyorum çünkü sorun rahimde. Uygulayacağı tedaviye göre ben yine sizleri haberdar ederim. Para mevzusunu şöyle düşün eğer sürekli Çetin Bey e gideceksen haklısın arada bayağı fark var ama eğer doktor değiştirmeyi düşünüyorsan bulacağın diğer doktora da 20-30tl vereceksin ondan memnun kalmayıp başkası o da değil başkası derken yine aynı hesaba gelecek yani ben bunu yaşadığım için söylüyorum. Yine de sen bilirsin canım sadece fikrimi söylemek istedim.

slm arkadaşlar.bende bayan kadın doğum uzmanı arıyorum epeydir araştırıyorum ama kimde karar kılsam mutlaka olumsuz bişey duydum.kayseri tekden hastanesinde gülcan yazıcı özgün'ün de iyi olduğunu söylediler.bu hastane ve doktor hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen ?

bende gülcan hanımı duydum bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum,gidince düşüncelerimi yazarım inş. sende gebemisin yoksa gebelikmi düşünüyosun canım?

bende gebelik düşünüyorum inşallah.gidince yorumunu yazarsan çok sevinirim teşekkürler...

duru_38 kusura bakma arkadaşım gebeydin değilmi okumuştum önceki sayfalarda yazdığını gözümden kaçmış

slm arkadaslar bende ıkı hafta snra ercıyes kartala gıdcm hamıleyım bısey sorcm ne kadar ucret alıyorlar ve aynı ucretı her kntroldemı verıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…