çok geçmiş olsun cnm allah kimselere yaşatmasın bende bebegi olmayanlarla yeterince ilgili olmadıklarını düşünüyorum doktorların allah hayırlısını versin
arkadaşlar mustafa başbuğuyu çok meth ediyolar ama ben onu kayseriden gitti diye duydum dogrumu acaba bileniniz varmı
mustafa başbuğa ben gitmiştim kendisi riskli gebelik uzmanı çok detaylı bakıyor ben memnundum gidip gitmediğini bilmiyorum
mustafa başbuğa ben gitmiştim kendisi riskli gebelik uzmanı çok detaylı bakıyor ben memnundum gidip gitmediğini bilmiyorum
acaba benlede ilgilenirmi bebek istiyoruz bizimkisi sebepsiz birde özel muayenesine gittinmi fiyat çokmu uçuk
acaba benlede ilgilenirmi bebek istiyoruz bizimkisi sebepsiz birde özel muayenesine gittinmi fiyat çokmu uçuk
mustafa başbuğ riskli gebeliklerle uğraşıyor senin durumunla ilgilenmez ercan aygen var galiba infertiliteyle ilgileniyor ücreti 1 sene önce 180 liraydı şimdi ne kadar oldu bilemiyorum
mustafa başbuğ riskli gebeliklerle uğraşıyor senin durumunla ilgilenmez ercan aygen var galiba infertiliteyle ilgileniyor ücreti 1 sene önce 180 liraydı şimdi ne kadar oldu bilemiyorum
hımm anladım cnm evet ercan aygeni duydum acıbademdeymiş ama oda tüp bebek diye duymuştum yanılmışım denicez bakalım herkesin hakkında hayırlısı
arkadasım sen cevrim içi gözüküyosn hemen bir soru soram cvplarmısın bende sivasta oturuyorm ama kayseriye gelecm muayeneye 2düsük yaptm rahim agzı yetmezliggi teshisi kondu riskli gebelik uzmanı olarak musafa basugumu önerirsn hala kayseridemi ve hangi hatahanede calısıyo bilgi verirsn cook mutlu olurm
arkadasım sen cevrim içi gözüküyosn hemen bir soru soram cvplarmısın bende sivasta oturuyorm ama kayseriye gelecm muayeneye 2düsük yaptm rahim agzı yetmezliggi teshisi kondu riskli gebelik uzmanı olarak musafa basugumu önerirsn hala kayseridemi ve hangi hatahanede calısıyo bilgi verirsn cook mutlu olurm
mustafa başbuğ fakültede özel muayeneside var telefon numarasını özelden gönderdim iyi bir doktordur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
mustafa başbuğ fakültede özel muayeneside var telefon numarasını özelden gönderdim iyi bir doktordur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cok teşekür ederm arkadaşım ilgilendigin içiin ama özeldn gönderdm demişsn ben anlamadm birkac sayfa öncesnde numara vardı onu aldm ama hala kullanılıyomu daha bilmiyorm
bende doktor arıyorum ikinci bebeğime hamileyim,doktorum arzu hanım dı istanbula gitmiş ben memnundum olumsuz şeyler yazılılmış ama hakkında şimdi bayan bi doktor arıyorum bi fikri olan varmı?tekden de gülcan yazıcı özgün ve erciyesde zerrin avul varmış bu doktorlara giden varmı? tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim
tesekkürle kızlar buldm numarayı
çok sağol cnm bi kaç bişe daha sorsam burda bi arkadaş mustafa başbuğ riskli gebeliklerle ilgileniyor demişti bebek için tedavi ediyormu birde ne sıklıkla gidiyosun hangi aşamadasın ve kaç yıldır istiyosunn hsg falan çektirdinmi şimdiden çok teşekkürler
tesekkür ederm arkadaşim ya cok güzel bilgi vermişin benm aklımda iki doktor var 1.cetin arık erciyes hastahanesnde digeride mustafa bey ben cetin beye birkez gittim cok memnun kaldm cok iyi doktor benm rahim agzı yetmezligi teshisinide o koydu ki bir cok doktor yalanladı ama doktorn dediginin dogru oldugunu 2.bebegim 18hhaftalık yasadıgı halde dogum yapmk zorunda kalınca anladm aslında hiç tereddütsz ona giderm ama benm gibi olan bayanlara daha cok riskligebelik uzmanı doktorlr bakıyor mustfa beyi ondan terch ettm ama acıkcası muayene basına 180tl vereck kadar durumum yok cetin bey muayenesi 30tl rahimede serklaj adı veriln dikiş atılack onada 270tl verecm anck bukadarını yapabilirm yinede sormk lazım tabi yardmların için teekkürler
slm arkadaşlar.bende bayan kadın doğum uzmanı arıyorum epeydir araştırıyorum ama kimde karar kılsam mutlaka olumsuz bişey duydum.kayseri tekden hastanesinde gülcan yazıcı özgün'ün de iyi olduğunu söylediler.bu hastane ve doktor hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?