mrhb kızlar bende kendime dr arayanlardanım 3 defa avrupa hast.ibrahim bey e gittim ama içime sinmeyen bişey var sadece bilgi yetmiyor birazda canayakınlık olsa tam olcak ama n diyelim dr n yapısı böyle+birkaç kişiden duydum doğumla ilgili olumsuz şeyler yaşanmış oda kafamı karıştırıyo:26::26::26:
avrupa hast mehmet karahançer var onun hakkında bilginiz var mı?
canm bu zaman kadar çok jinekolog gezmişsinya gittiğin drları yazsana ..memnun kalmadıklarınıcanm teşekkür ederim ...dikkate alacğm önerini.....bide özel erciyesten zeki beyi düşünüyorum
canım arzu hanımın sezeryana sıcak bakması beni çok şaşırttı. aslında şaşırmamak lazım çok sayıda olaylı normal doğumu var. lütfen arkadaşım kendini kurtar git başka birini bul
merhaba bende 1 yıldır kayseri de ikamet ediyorum hamileyim ve bende arzu hanıma gidiyorum fakat ocak ayı itibariyle ist.cerrah paşaya gidecekmiş bunun üzerinecahit beye gitmeyi düşünüyorum..
olaylı doğumu derken
hem doğum için hem de tedavi için hümadaki cahit beyi öneririm,ben çok memnun kaldım.
lütfen bana yardımcı olun...
ben nevşehir de oturuyorum ve yumurtlama sorunum var 7 aydır klomenle tedavi görüyorum ama hiç birinde yumurtlama elde edemedik ve doktorum çok dirençli yumurtalarımın olduğunu pko olduğumu söyledi iğne tedavisine başlayalım dedi.
eşimde kayseriye gidelim bi diyo, bana güzel bi tedavi uygulayacak bi doktor istiyorum benim gibi tedaviyle uğraşanlar kime gidiyorsunuz?gerçekten çok istiyorum hamile kalmayı anne olmayı, 2 senedir istiyoruz olmuyo hamile bi kadın gördüğümde ağlıyorum artık yıprandım
bilgili başarılı bi doktor arıyorum özel de olabilir maddi yön fazla önemli değil.
lütfen kayseri li hanımlar bilgilerinizi yardımlarınızı bekliyorum
bu konudaki yazıları okuduğumda sanki hüma iyi değil gibi geldi bana hastane olarak yani.
randevu ile mi yoksa sıra ile mi muane oluyo hüma da?
çok teşekkürler yardımın için
sevgili anis bence acıbademde kaan beye git veya direk kayseri tüp bebek merkezine.Kesinlikle doktor doktor dolaşma boş yere zaman kaybı olur.çünkü bir çok doktorda en sonunda oraya yönlendirecektir seni.
hümada kesinlikle randevu sistemiyle muayene olunuyor.ve bence iyi bir hastane orası
lütfen bana yardımcı olun...
ben nevşehir de oturuyorum ve yumurtlama sorunum var 7 aydır klomenle tedavi görüyorum ama hiç birinde yumurtlama elde edemedik ve doktorum çok dirençli yumurtalarımın olduğunu pko olduğumu söyledi iğne tedavisine başlayalım dedi.
eşimde kayseriye gidelim bi diyo, bana güzel bi tedavi uygulayacak bi doktor istiyorum benim gibi tedaviyle uğraşanlar kime gidiyorsunuz?gerçekten çok istiyorum hamile kalmayı anne olmayı, 2 senedir istiyoruz olmuyo hamile bi kadın gördüğümde ağlıyorum artık yıprandım
bilgili başarılı bi doktor arıyorum özel de olabilir maddi yön fazla önemli değil.
lütfen kayseri li hanımlar bilgilerinizi yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?