kayseride dr zeki yılmaz'ın hastaları lütfen bi bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi dtk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dtk

ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
406
38
298
Kayseri
kızlar bende zeki beyin hastasıyım sürekli ona gidiyordum.3 aylık hamileyim bugün bana normal doğum isteyip istemediğimi sordu bende normal doğumdan korkmadığımı yapabileceğimi söyledim.o zaman seni diğer doktorlarımıza yönlendiricem ben sezeryan ve tüp bebek yaptıran hastaları takip ediyorum dedi.moralim cok bozuldu doktoruma cok alışmıştım.daha önceden normal doğum yaptırdığı birsürü tanıdığım var.gercekten normal doğum düşünen hastalara artık bakmıyormu?lütfen cvplarınız benim için cok önemli

kızlar bende zeki beyin hastasıyım sürekli ona gidiyordum.3 aylık hamileyim bugün bana normal doğum isteyip istemediğimi sordu bende normal doğumdan korkmadığımı yapabileceğimi söyledim.o zaman seni diğer doktorlarımıza yönlendiricem ben sezeryan ve tüp bebek yaptıran hastaları takip ediyorum dedi.moralim cok bozuldu doktoruma cok alışmıştım.daha önceden normal doğum yaptırdığı birsürü tanıdığım var.gercekten normal doğum düşünen hastalara artık bakmıyormu?lütfen cvplarınız benim için cok önemli

başka bir formda bir arkadaşada aynısını söylemiş normal doğum istiyorsan başka bir doktora yönlendirmiş bana çok saçma geldi böyle bir anlayış olurmu bu arada bende gideceğim randevu aldım nasıl bir doktor

vallahi sinirden ağlıcam:( cok iyi hatta mükemmel bir doktor.daha önceden dış gebelik gecirdim ameliyata gerek kalmadan erken teshis etti iğneyle atlattım.cok hassas anlayıslı bir doktor.doktorumu değiştirmek istemiyorum.bende acaba banamı tavır aldı dedim.randevu saatinde sıkıntı yasadık esimde zeki beyin sekreterini bashekime şikayet etmiş.acaba bana özel bir muamelemi diye düşündüm.valla bilmiyorum sırf zeki beyden ayrılmamak için sezeryan bile düşünebilirim

vallahi sinirden ağlıcam:( cok iyi hatta mükemmel bir doktor.daha önceden dış gebelik gecirdim ameliyata gerek kalmadan erken teshis etti iğneyle atlattım.cok hassas anlayıslı bir doktor.doktorumu değiştirmek istemiyorum.bende acaba banamı tavır aldı dedim.randevu saatinde sıkıntı yasadık esimde zeki beyin sekreterini bashekime şikayet etmiş.acaba bana özel bir muamelemi diye düşündüm.valla bilmiyorum sırf zeki beyden ayrılmamak için sezeryan bile düşünebilirim

bende iyi olduğunu duydum riskli gebelik üzerine neyse canını sıkma bir daha konuşsan acaba fikir değiştirirmiki ?bende 24üne randevu aldım bakalım ne diyecek biraz hastası fazla galiba 15 gün sonraya randevu veriyorlar

evet canım 15 gün sonraya randevu veriyorlar.odasının önü tıklım tıklım olur.saat 1'e randevu verirler.12:30 da gidersin girişini yaptırısın saat 2 de muayeneye girersin.ama bütün bunlara rağmen kimse zeki beyden vazgecmiyor.her gittiğimizde esim deliriyor o randevudaki yasanan sıkıntıya.bugünde zaten patladı.ne bileyim ya hayırlısı olsun

bende kayserideyim ikinci bebeği düşünüyorum hamile değilim henüz ama zeki beyi duydum iyi bi doktormuş... bana bi doktor ilk gebeliğimde normal düşünüyosan başka doktora git deseydi benim o doktora güvenim sarsılırdı ne saçma sezeryan düşünmüyosan bana gelme demesi hoş değil senin yerinde olsam bi sn düşünmem başka doktora geçerdim hem sezeryan bizim seçimimiz olmamalı bence normal doğum sağlığımız için uygun değilse sezeryan olmalı öyle değil mi anladığım kadarıyla ilk gebeliğiniz bence hiç düşünmeyin değiştirin doktrunuzu ben hamile kalmayı başarabilirsem dünya hastanesinde aynur simur varmış ona gitmeyi düşünüyorum...

hilalcim haklısın.daha önceden vajinusmustum bana riske atmayalım sezeryan düşünürüz demişti.bugünde normal doğum yapabilirmisin korku varmı dedi bende yok dedim yapabilrim dedim.ama ben ilerisini bilememki.belki catım kemik yapım uygun değil normal yapamıcam ben nerden bileyim 6 ay sonrasını.kendimi sap gibi ortada kalmış hissettim.sadece su yönden mantıklı geldi.o kadar yoğun bir doktorki normal doğum zaman ister.belki 12 belki 24 saat sancı ceken hastayı sürekli takip etmek ister.belkide sırf bu yüzden öyle dedi.

evet canım 15 gün sonraya randevu veriyorlar.odasının önü tıklım tıklım olur.saat 1'e randevu verirler.12:30 da gidersin girişini yaptırısın saat 2 de muayeneye girersin.ama bütün bunlara rağmen kimse zeki beyden vazgecmiyor.her gittiğimizde esim deliriyor o randevudaki yasanan sıkıntıya.bugünde zaten patladı.ne bileyim ya hayırlısı olsun

insanın güvenebileceği bir doktor bulması çok zor ama bu şekilde bir tavır izlemesi kabul edilemez bence sağlık bakanlığı sezeryanı zorunlu olmadıkça yasaklıyor buda insanları nerdeyse sezeryana yönlendiriyor hamileliğinde sorun yoksa başka doktor devam edebilirsin zeki bey riskli gebeliklerle ve tüp bebekle uğraşıyor diye biliyorum

hilalcim haklısın.daha önceden vajinusmustum bana riske atmayalım sezeryan düşünürüz demişti.bugünde normal doğum yapabilirmisin korku varmı dedi bende yok dedim yapabilrim dedim.ama ben ilerisini bilememki.belki catım kemik yapım uygun değil normal yapamıcam ben nerden bileyim 6 ay sonrasını.kendimi sap gibi ortada kalmış hissettim.sadece su yönden mantıklı geldi.o kadar yoğun bir doktorki normal doğum zaman ister.belki 12 belki 24 saat sancı ceken hastayı sürekli takip etmek ister.belkide sırf bu yüzden öyle dedi.

bencede çok acele bi soru doktorda kendine göre haklıdır tabi bi bildiği vardır ama bence bunun için strese girmene gerek yok önemli olan gebeliğinin sağlıklı geçmesi bence tekrar tekrar zorlamanın sormanın anlamı yok başka bi doktor araştır keyfini çıkar bebeğini beklerken... hayırlısı olsun hakkında...

insanın güvenebileceği bir doktor bulması çok zor ama bu şekilde bir tavır izlemesi kabul edilemez bence sağlık bakanlığı sezeryanı zorunlu olmadıkça yasaklıyor buda insanları nerdeyse sezeryana yönlendiriyor hamileliğinde sorun yoksa başka doktor devam edebilirsin zeki bey riskli gebeliklerle ve tüp bebekle uğraşıyor diye biliyorum

bakalım 1 ay sonra kontrolüm var zerrin hanım var aynı hastanede onu bi denicem artık memnun kalırsam devam edicem.kalmassamda Allah büyük

bencede çok acele bi soru doktorda kendine göre haklıdır tabi bi bildiği vardır ama bence bunun için strese girmene gerek yok önemli olan gebeliğinin sağlıklı geçmesi bence tekrar tekrar zorlamanın sormanın anlamı yok başka bi doktor araştır keyfini çıkar bebeğini beklerken... hayırlısı olsun hakkında...

amin canım.bende öyle yapıcam artık.bebeğimin cinsiyetini öğrendim bugün en iyisi dediğin gibi keyfini cıkarmak:)

güncel..
1 hafta sonra kontrolüm var zeki beye gitmicem ama merak ediyorum normal doğum yapan kimse yokmu bu yakınlarda.karsılaştığım hiç etik bi davranış değil cünkü

merhaba bende zeki beyin hastasıyım nerdeyse3 yıldır ona gidiyorum. benm gerçekten sıkıntım var bebeğim olmuyor. ve belkide benm gibi bir çok kişi var ... hepinizinde bildiği gibi çok yoğun adam bu alana yoğunlaştı gördüğüm kadarıyla . konuya şöyle bir göz attım . bu durum kesinlikle şahsi değil. ilçeden gelen bi arkadasada aynı şeyi dediler . bizzat şahit oldum . bence boşu boşuna sıkıntı etmeyin çok şükür ki allah size kısmet etmiş :))) şimdiden gözünüz aydın olsun .

ben avrupa hastanesinde mehmet beyde doğum yapmak istiyorum ama avrupa hastanesini önermiyorlar
önereceğiniz hastane varmı
bu arada mehmet beyde çok başarılı arkdaşım sezeryanı onda yaptı
çok ilgili bi doktor kontrolde bayağı ilgilendi

merhaba bende zeki beyin hastasıyım nerdeyse3 yıldır ona gidiyorum. benm gerçekten sıkıntım var bebeğim olmuyor. ve belkide benm gibi bir çok kişi var ... hepinizinde bildiği gibi çok yoğun adam bu alana yoğunlaştı gördüğüm kadarıyla . konuya şöyle bir göz attım . bu durum kesinlikle şahsi değil. ilçeden gelen bi arkadasada aynı şeyi dediler . bizzat şahit oldum . bence boşu boşuna sıkıntı etmeyin çok şükür ki allah size kısmet etmiş :))) şimdiden gözünüz aydın olsun .

tesekkür ederim canım rabbim olmayan herkese nasip etsin.kimselere hevesli bıraktırmasın.evet gercekten artık normal doğuma girmiyormuş zaten vaktide yoktur o kadar yoğunki.2 aydır cetin beye gidiyorum şimdilik iyi inşallah hersey yolunda gider.

Son düzenleme:
BİR BEBEĞİN DOĞUM HİKAYESİ
Ben 27 yaşında iki yıllık evli bir bayanım 3 aylık hamile iken görme bozukluğu konuşma bozukluğu şeklinde ataklar geçirdim bunun sebebi de benim TİA (geçici istemik atak)hastası olmam idi 3 gün fakültede yattım ve heparin tedavisi gördüm daha sonra bebeğim için düzenli olarak Özel Erciyes Kartal Hastanesindeki Op. Zeki Yılmaz'a gittim bana doğum olana kadar günde iki defa fragmin 7500 kan cıvıtıcı iğne kullanmam gerektiğini önerdi ve bu şekilde devam ettim daha sonra 35 haftalıkken sancım tuttu ve hemen Op. Zeki Yılmaz'a gittik sezeryana alalım dedi bebek çok küçük olduğu için daha çok erken yapabileceğimiz bişey yokmu deyince bir gün hastanede yatırdı ve ilaçlarla sancım durdu daha sonra 36+3 günlükken karnımda kasılmalar oldu ağrım sancım yoktu bebeğimin boynundada iki tane kordon dolanmıştı hareket de etmiyordu merak edip akşam 9 da eşimle hastaneye gittik ve beni nstye bağladılar sadece 2 tane sancı göründü şans eseri doktorum Op. Zeki Yılmaz orada sezeryan yapıyomuş beni söylediklerinde sezeryana alalım dedi bende sancım ağrım olmadığı için ve daha 24 günümüz olduğu için biraz daha bekleyelim diye ebeye söylemesini istedim kendisi tlfnda tamam demiş daha sonra koridorda karşılaştık ve bize mesuliyet size ait dedi bizde eşimle en geç sabah gelmeye karar verdik ve hastaneden ayrıldık daha sonra gece saat 4 de aşırı sancım tuttu bu arada bebek makat gelişti çok şiddetli sancı ile hastaneye gittik doktorumu aradıklarında Op. Zeki Yılmaz:" Ben onlara diyeceğimi dedim şimdi hangi doktora nereye gidiyolarsa gitsinler" deyip tlfnu kapatmış ikinci kez arandığında tlfonlarını tamamen kapatmıştı ben duracak yada bir adım atacak halde değildim bizi ortada bıraktı bize gidin dediler annem ısrarla başka doktor yokmu bu halde gidemeyiz bebek ters boynunda kordon var diye ısrar edince başka doktor arandı Op. Salih Güdelek doğumumu gerçekleştirdi bana ve bebeğime orada herşey olabilirdi hem erken deoğum hem bebeğim makat geliş hem bebeğimin boyununda iki kordon vardı ve hemde ben zaten TİA hastasıyım bana bu şekilde ambargo koyamaz 8 ay boyunca bir fiil para yedirdim hakkımı hiçbirşekilde helal etmiyorum ALLAH çıkaracak inanıyorum ve gerekli heryere şikayetlerimizi bildireceğiz sakın benim düştüğüm bu hataya düşmeyin doktor seçiminizi iyi yapın insan hayatı bu kadar ucuz değil........
ŞEHNAZ BAYRAM KAYSERİ.....

Arkadaşlar 42 yasındayım benimki hamilelik değil.10 cm miyomum var acil alınması gerekiyor.2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi.çok kararsız kaldım birde zeki beye görün harika bir doktor dediler.acaba doğumlarda olduğu kadar ameliyatlardada başarılımıdır? Bu konuda bilginiz varmı??

Arkadaşlar 42 yasındayım benimki hamilelik değil.10 cm miyomum var acil alınması gerekiyor.2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi.çok kararsız kaldım birde zeki beye görün harika bir doktor dediler.acaba doğumlarda olduğu kadar ameliyatlardada başarılımıdır? Bu konuda bilginiz varmı??
merhaba öncelikle geçmiş olsun.benim annem 50 yaşında ve 13 yıldır zeki yılmazın hastası.annem 2002 de myomları için zeki yılmaza gitti.kesinlikle ameliyatı ilgilenişi hastaya moral vermesi destek olması bakımından harika bir doktor.ayrıca hasta yakınlarını da anlayabileceği düzeyde bilgilendirmekte.zeki bey benimde doktorum ve çok menunum.inşallah size de faydası dokunur.geçmiş olsun tekrardan

merhaba öncelikle geçmiş olsun.benim annem 50 yaşında ve 13 yıldır zeki yılmazın hastası.annem 2002 de myomları için zeki yılmaza gitti.kesinlikle ameliyatı ilgilenişi hastaya moral vermesi destek olması bakımından harika bir doktor.ayrıca hasta yakınlarını da anlayabileceği düzeyde bilgilendirmekte.zeki bey benimde doktorum ve çok menunum.inşallah size de faydası dokunur.geçmiş olsun tekrardan
çok teşekkur ederim güven duydum sözlerinizden zaten en son zeki beyde karar kıldım. ıyı günler

Back
X