kayseride dr zeki yılmaz'ın hastaları lütfen bi bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi dtk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Zeki beyle Çetin bey arasında kaldım.Benimki gebelik değil,miyom ameliyatı olacagım hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum.doğumevinde başak cıngıllıoğluna gittim yeterli aydınlatıcı cevap alamadım.Erciyes kartala karar verdim.miyom ameliyatlarındaki başarıları nasıl acaba fikriniz varmı çok ikilemde kaldım:(

hiç düşünme zeki beye git neden mi?benım esimde izmirde kadın dogumcu kendi sefleri bile bende ki sorunu göremediler sadece zeki bey septum oldugunu laparoskopıye falan gerek olmadıgını söyledı ve ben atladım kayserıye gıttım amelıyatımı yaptı ve gerı döndüm gercekten mükemmel biri şimdide bebek istıyorum ve bu ay yıne kayserıye ona gıddıcem

hiç düşünme zeki beye git neden mi?benım esimde izmirde kadın dogumcu kendi sefleri bile bende ki sorunu göremediler sadece zeki bey septum oldugunu laparoskopıye falan gerek olmadıgını söyledı ve ben atladım kayserıye gıttım amelıyatımı yaptı ve gerı döndüm gercekten mükemmel biri şimdide bebek istıyorum ve bu ay yıne kayserıye ona gıddıcem
melekmina hanım çok teşekkür ederim:)

hiç düşünme zeki beye git neden mi?benım esimde izmirde kadın dogumcu kendi sefleri bile bende ki sorunu göremediler sadece zeki bey septum oldugunu laparoskopıye falan gerek olmadıgını söyledı ve ben atladım kayserıye gıttım amelıyatımı yaptı ve gerı döndüm gercekten mükemmel biri şimdide bebek istıyorum ve bu ay yıne kayserıye ona gıddıcem[/QUOTEmerhaba bende zeki beyin hastasiyim laparosko dedi banada bilgi verirmisinz nasil bisey

Neredeyse 4 yil once acmisim konuyu.cetin beyde normal dogum yaptim cok memnundum.suan 2.bebegime hamileyim kendisi hastaneden ayrildigi icin zerrin hanima gidiyorum.zeki beye gelince hastanenin karsisina ozel klinik acmis.sanirim ameliyat falan icin yine hastaneyle anlasmali calisiyor.ama ucret nedir bilmiyorum.evet bilgili ama abartildigi kadar bir doktor degil.cetin beyle tanisinca dahada iyi anladim

Back
X