- Konu Sahibi Melekmelek3334
-
Kadın dua etmıyor anlamadınız galıba sana dua okutuyor allahım ya nasıl ınsanlar toplanmıs buraya ne kadar kotuluk dolusunuz namazı da imam kıldırmasın o zaman her zaman dın konusunda bızden daha bılgılı ınsanlar olabılır danısmakta ne kotuluk var kımse benım adıma dua etmeyecek ve komse para almayacak
Var @Mune hep gider oraya .
Mune'ye mesaj attin di mi dogru soyleÇok iyi eğer bulabilirsem gitmek istıyorum kadına
Ben anlatamiyorum galiba kadın para almıyor verdıgı duaları da gordum cok guzel dualar ama senın adına ınsanlar da orada dua edıyor muslumanın muslumana ettıgı dua kabul olurmus bu konu ne sacma ne de cahıllık ben sıze muskadan sundan bundan bahsetmıyorum büyü demiyorum ne meraklıymıssınız hemen elestırmeye
Evet attım sizin gibileri de allaha havale ediyorum zor durumda olanla dalga gecmeye devam edınMune'ye mesaj attin di mi dogru soyle
Tanimiyoruz tanimak da istemiyoruz net bence kapayin konuyu baska yerde arastirin o zaman. Burasi navigasyon mu?Evet inandım çunku verdıgı dualar cok guzel ve kıtaplarda gecıyor yorum beklemıyorum kımseden bılmıyor tanımıyorsanız yazmayın kımsenın aklına ıhtıyacımız yok
dın para almıyor sız neyın kafasındasınız dogru duzgun okuyundua yazdirmak icin neden baskasina ihtiyac duyuyorsunuz anlamadim
kendiniz okuyun olmadi turkcesini yazin uzerinizde tasiyin
Allah tan istemek varken ne demeye kulundan fayda bekliyorsunuz
bir sey istiyorsaniz duaniza peygamberler de dahil kimseyi araci koymadan Allah tan istemelisiniz
böyle uyanik gecinen salak insanlara el aciyorsunuz sonrada kandirildim parami aldi diye agliyosunuz
kitaplarda hangi kitaplarda ???Evet inandım çunku verdıgı dualar cok guzel ve kıtaplarda gecıyor yorum beklemıyorum kımseden bılmıyor tanımıyorsanız yazmayın kımsenın aklına ıhtıyacımız yok
Ya hoca dedıgım kadın muska falan yapmıyor okumadan yazmayınHocalara gidip dert çözmeye çalışıyorsunuz , sonra başınıza başka dertler geliyor , musallat oluyor. Daha sonra falanca başka hocaya gidiyorsunuz.
Sahiden nasıl inanıyorsunuz ? Cidden merak ediyorum. Böyle bir şey gerçek olsa kimse çalışmaz ? Kendileri de dünyanın en zengini falan olurlar.
Allah aşkına yapmayın şöyle şeyler .
Napcan çözecen miNe icin lazimdi?
benim kafam yerinde siz neyin kafasindasiniz bence bi onu sorgulayin diyecegim de gerisini yazmayim banlanmak istemiyorumPara konusu yok arkadasım ka
dın para almıyor sız neyın kafasındasınız dogru duzgun okuyun
Hangi kitapta geciyormus? Kadin direkt kaynak kitabi versin insanlar 3 gun gitmekle ugrasacaginaEvet inandım çunku verdıgı dualar cok guzel ve kıtaplarda gecıyor yorum beklemıyorum kımseden bılmıyor tanımıyorsanız yazmayın kımsenın aklına ıhtıyacımız yok
Çok bilmiş arkadasım kutsal kıtabımız bır tane ama duaların toplanmıs oldugu kıtaplar bır sürü mesela hz. Yunus un balıgın karnında ettıgı dua bu dua kıtaplarında yazar bunun gıbı bır suru ornek dua varkitaplarda hangi kitaplarda ???
kitap bir tane arkadaşım
Dua yazıyormuş. Kuran boşuna indirildi çünkü değil mi ?Ya hoca dedıgım kadın muska falan yapmıyor okumadan yazmayın
Mune'ye mesaj attin di mi dogru soyle
kendin yap dagit yemegini arkadaşım allah rizasi icin de dagit gonlume ver rabbim de kabul olacaksa zaten olurLütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
Öyle olur mu hiç ? Gidene dua edip , gönlünden kopanı ver diyecekler . Başka türlü bu şarlatanlar nasıl geçim sağlayacak !Hangi kitapta geciyormus? Kadin direkt kaynak kitabi versin insanlar 3 gun gitmekle ugrasacagina
Bilmiyorsunuz bari yazmayin o dua zaten Kuranda geciyor. Baligin karnindaki duayi baska kim nerden duyup yazabilir Allah disinda. Fakesiniz ve acilen banlanmazi canı gonulden istiyorum.Çok bilmiş arkadasım kutsal kıtabımız bır tane ama duaların toplanmıs oldugu kıtaplar bır sürü mesela hz. Yunus un balıgın karnında ettıgı dua bu dua kıtaplarında yazar bunun gıbı bır suru ornek dua var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?