- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi Melekmelek3334
-
İyide peygamber ve sahabeler böyle bi uygulama yapmışlar mi açın bi bakın peygamber kimé şu saatte şu duayı yap demiş. Bu kadın peygamberden daha iyi mi biliyor acaba.dua ıstemek derken anlamadınız galıba su su su duaları su saatlerde okuyacaksın namazını kılacaksın seklınde bır durum bu kadın herkes uyurken sen kalkıp duanı edeceksın demıs bırıne burada kotu ya da cahılce bır durum yok bunları bız de bılıyoruz sadece gıtmek ıstedım belkı benım bılmedıgım bır dua verır ve o benım rabbıme hayırlı duam olur bılemeyız
hz yunus baligin karninda duasini kendisi etmis mesela degilmi arkadasimÇok bilmiş arkadasım kutsal kıtabımız bır tane ama duaların toplanmıs oldugu kıtaplar bır sürü mesela hz. Yunus un balıgın karnında ettıgı dua bu dua kıtaplarında yazar bunun gıbı bır suru ornek dua var
Niye herkes uyurken gece kalkıp kıldıgın namaz ettıgın dua ya da kandil gunlerı ya da cuma gunlerı edilen dualr makbuldur bunları bılmıyor muyuz ya gıt ısıneİyide peygamber ve sahabeler böyle bi uygulama yapmışlar mi açın bi bakın peygamber kimé şu saatte şu duayı yap demiş. Bu kadın peygamberden daha iyi mi biliyor acaba.
Evet ama 3 gun ziyaretime gelmen lazimNapcan çözecen mi
Hımm bız de 10 tane kıtaba ınanıyoruz kardesım maaşallah sizler alim olmuşsunuz işi gücü bırakmıssınız bırı bıse yazsa da ölümüne eleştırsek dıoraunuz ne guzel yahz yunus baligin karninda duasini kendisi etmis mesela degilmi arkadasim
eger sizin gibi su hoca olsaydi ben kesin buradan kurtulurdum dememis
oturmus duasini kendi etmis
dua iste icinden gectigi gibi istersin onemli olan niyettir
ha birde bana gore okunmasi gereken kitap bir tanedir gerisine inanamam eger inanirsam allahim yazdigi kitap yetmemis oturmus devamini yazmislar demis olurum
Ben sana söyleyeyim asıl çok bilmiş arkadasım o dua kitapları diye okuduğun dua kitaplarının çoğu uydurma duaları hiçbirini peygamber yapmamıştır. Peygamberin yaptığı dualar sabittir oda husnil müslim de geçer. Ayriyetten peygamberlerin ettiği dualarla kuranda geçer.Çok bilmiş arkadasım kutsal kıtabımız bır tane ama duaların toplanmıs oldugu kıtaplar bır sürü mesela hz. Yunus un balıgın karnında ettıgı dua bu dua kıtaplarında yazar bunun gıbı bır suru ornek dua var
Hz. Yunusun duası için Enbiya Suresi/87'e bakmak varken, yani aslî kaynak dururken ferî kaynaklara yönelmeni eleştiriyoruz. Bu kadar kızmana gerek yokÇok bilmiş arkadasım kutsal kıtabımız bır tane ama duaların toplanmıs oldugu kıtaplar bır sürü mesela hz. Yunus un balıgın karnında ettıgı dua bu dua kıtaplarında yazar bunun gıbı bır suru ornek dua var
Senın profıl foton bıle yenı rakı ne ısın var bırda bu konuda dalga gecmeye geldıgın ne kadar bellıMune bacım arkadaş adres bekliyor senden , hani sen gidiyorsunya hani Kayseri’de hani hoca kadın hani kadın hoca erkek olan değil bak ona göre .
tamam iste bak yaziyorsun buraya kalk herkes uyurken namazini kil duani cuma gunu kandil gunu et sana yolunu gostermislerNiye herkes uyurken gece kalkıp kıldıgın namaz ettıgın dua ya da kandil gunlerı ya da cuma gunlerı edilen dualr makbuldur bunları bılmıyor muyuz ya gıt ısıne
burdan bakinca kitaptan baska seylerede bel bağlamis gibi gorunuyorsunuzHımm bız de 10 tane kıtaba ınanıyoruz kardesım maaşallah sizler alim olmuşsunuz işi gücü bırakmıssınız bırı bıse yazsa da ölümüne eleştırsek dıoraunuz ne guzel ya
Tamam HOCAMtamam iste bak yaziyorsun buraya kalk herkes uyurken namazini kil duani cuma gunu kandil gunu et sana yolunu gostermisler
bunlari yazip ustune birde duayi baskasindan beklemek ayri bir ironi
En ıyısını sız bılırsınız HOCAMburdan bakinca kitaptan baska seylerede bel bağlamis gibi gorunuyorsunuz
İşte biz içenlerde sizin gibilerle rahatlatıyoruz içimizi , çok şükür açar okurum kuranımı hoca adı altında şarlatanda gezmem , rabbim sizin gibilerede verdiği aklı kullandırmayı nasip etsin .Senın profıl foton bıle yenı rakı ne ısın var bırda bu konuda dalga gecmeye geldıgın ne kadar bellı
Amin HOCAM:)İşte biz içenlerde sizin gibilerle rahatlatıyoruz içimizi , çok şükür açar okurum kuranımı hoca adı altında şarlatanda gezmem , rabbim sizin gibilerede verdiği aklı kullandırmayı nasip etsin .
yok canim ben hoca degilim hic alakamda yoktur boyle seylerle buna ragmenTamam HOCAM
yok ben bilmem canim Allah bilir en iyisini ama sen yinede gitte bi okuttur uflettirEn ıyısını sız bılırsınız HOCAM
Evet lazım problem miHocaya gideceginize bakin burda cok guzel bir dua bolumu var.Orda da herkes birbirine dua ediyor,dua topluyor.Illa hoca mi lazim size?
Senın profıl foton bıle yenı rakı ne ısın var bırda bu konuda dalga gecmeye geldıgın ne kadar bellı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?