Kayseride hoca kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyide peygamber ve sahabeler böyle bi uygulama yapmışlar mi açın bi bakın peygamber kimé şu saatte şu duayı yap demiş. Bu kadın peygamberden daha iyi mi biliyor acaba.

hz yunus baligin karninda duasini kendisi etmis mesela degilmi arkadasim
eger sizin gibi su hoca olsaydi ben kesin buradan kurtulurdum dememis
oturmus duasini kendi etmis
dua iste icinden gectigi gibi istersin onemli olan niyettir
ha birde bana gore okunmasi gereken kitap bir tanedir gerisine inanamam eger inanirsam allahim yazdigi kitap yetmemis oturmus devamini yazmislar demis olurum

İyide peygamber ve sahabeler böyle bi uygulama yapmışlar mi açın bi bakın peygamber kimé şu saatte şu duayı yap demiş. Bu kadın peygamberden daha iyi mi biliyor acaba.
Niye herkes uyurken gece kalkıp kıldıgın namaz ettıgın dua ya da kandil gunlerı ya da cuma gunlerı edilen dualr makbuldur bunları bılmıyor muyuz ya gıt ısıne

Hımm bız de 10 tane kıtaba ınanıyoruz kardesım maaşallah sizler alim olmuşsunuz işi gücü bırakmıssınız bırı bıse yazsa da ölümüne eleştırsek dıoraunuz ne guzel ya

Ben sana söyleyeyim asıl çok bilmiş arkadasım o dua kitapları diye okuduğun dua kitaplarının çoğu uydurma duaları hiçbirini peygamber yapmamıştır. Peygamberin yaptığı dualar sabittir oda husnil müslim de geçer. Ayriyetten peygamberlerin ettiği dualarla kuranda geçer.

Hz. Yunusun duası için Enbiya Suresi/87'e bakmak varken, yani aslî kaynak dururken ferî kaynaklara yönelmeni eleştiriyoruz. Bu kadar kızmana gerek yok

Mune bacım arkadaş adres bekliyor senden , hani sen gidiyorsunya hani Kayseri’de hani hoca kadın hani kadın hoca erkek olan değil bak ona göre .
Senın profıl foton bıle yenı rakı ne ısın var bırda bu konuda dalga gecmeye geldıgın ne kadar bellı

Niye herkes uyurken gece kalkıp kıldıgın namaz ettıgın dua ya da kandil gunlerı ya da cuma gunlerı edilen dualr makbuldur bunları bılmıyor muyuz ya gıt ısıne
tamam iste bak yaziyorsun buraya kalk herkes uyurken namazini kil duani cuma gunu kandil gunu et sana yolunu gostermisler
bunlari yazip ustune birde duayi baskasindan beklemek ayri bir ironi

Senın profıl foton bıle yenı rakı ne ısın var bırda bu konuda dalga gecmeye geldıgın ne kadar bellı
İşte biz içenlerde sizin gibilerle rahatlatıyoruz içimizi , çok şükür açar okurum kuranımı hoca adı altında şarlatanda gezmem , rabbim sizin gibilerede verdiği aklı kullandırmayı nasip etsin .

Hocaya gideceginize bakin burda cok guzel bir dua bolumu var.Orda da herkes birbirine dua ediyor,dua topluyor.Illa hoca mi lazim size?

Bişr-i Hafi Hz. meyhanelerden çıkıp evliya olan bir adam.
Horasan-Bağdat.

Bir araştırın, zarar gelmez.

Bunu diyoruz işte. Bunu diyor inandığın din "Oku" diyor.
Siz gelmiş rakı fotoğrafından din sorguluyorsunuz.

Peeh, ben banlanacağım ya, alın beni buradan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…