Kayseri'de iyi bir bayan jinekolog arıyorum

ladybugg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
436
3
68
Bursa
Kayseri'de bayan bi kadın doğumcu arıyorum. Hümada'ki bayan doktorların takiplerinin iyi olsada doğumlarının hep problemli hikayelerni duydum. Alper,Erşat Bey falan iyimiş yada Erciyes'ten Zeki Beyin iyi olduğunu duydum ama ben bulabirsem bayan doktor öncelikli tercihim olcak. Doğumevinin bi doktorunu çok övdüler randevu aldım Münevver Tuncel'den. Acaba arkadaşlar, aranızda hiç giden yada duyan tavsiye eden varmı???

slm canım öncelikle ben2 yıldır zeki yılmaza gidiyorum gerçekten çok memnunum hümada cahit beyin çok iyi olduğunu biliyorum arkadaşlarımdan ama sen bayan istiyorsan illa ben erciyeste zerrin hanıma da muayene olmuştum genelde gidenlerden memnun diye duydum.bide acıbademde emel hanım var gerçi daha genç bana deneyimsiz gibi geldi ama ona da 2 arkadaşım gidiyor memnun yani.

saol canım bayan takıntım yok ama seçeneğim olursa öncelikli bayan doktor istiyorum. Münevver tuncel doğumevinde başhekim yardımcısıymış. Özel muayenehanesinden randevu aldım gtcem bakalım haftaya. doğumu anlaştığın özel bi hastaneye gelip yaptırıyomuş kadın ama internette bi bilgi bulamadım onla ilgili o yüzden onu araştırıyorum. İlk kan testi için Erciyes'te Nuray hanıma gttm. ama her nedense bayan doktorların kapısının önü boştu. Erkek doktorlarının kapı önünde sıra vardı buda durumu açıklıyo galiba o yüzden erciyeste bi bayan doktora gtmeye güvenemedim. Benmki sadece izlenim,haklarını yemeyim bilgim yok belkide iyilerdir

Bende bayan doktor olmasını istiyorum ama şu ana kadar hiç kimse bayan doktor önermediğinden övülen bir erkek doktora gidiyorum. İyi denilen bir bayan bulursam ona geçeceğim. ya koskoca Kayseri'de şu bayan doktor iyi diyebileceğiniz kimse yokmu?

Canım ben ilk doğumumu avrupa da İbrahim bey de yapmıuştım.Aslında çok memnun kaldım ama hastaneyi sevmediğim için 2. bebeğimde acıbadem mesut beye gidiyorum ve çok memnunum inş böyle devam eder.Ama bir arkadaşım ilk bebeğini hüma da arzu hnm la yapmıştı.Ve çok memnun kalmıştı.

Arzu Hanımı öven de , yeren de çok fazla. Normal ancak sorunlu doğumlarda yetersiz olduğu anlatıldı. Takibi çok iyi, çok güleryüzlü ancak doğumda bir komplikasyon oluştuğunda yanlış uygulamalar yapabiliyormuş. O yüzden korktum, gidemedim.

Canım belki yanlış bir önyargıdır ama ben de bayan dr a güvenmiyorum açıkcası.
Kendimden biliyorum insan evlenince bebekte olmuşsa erkek kadar kesinlikle
kendini işe veremez ve özverili olamaz,eşlerimiz düşün.İnancın gereği özellikle
bunu istiyorsan birşey diyemem.Ama öyle bir durum yoksa bayan tercih etme derim.

Aynen senin gibi düşünüyorum. Ama, işte aması var... Bu arada, doğum zaten sorunsuzsa zaten herkes doğumu yaptırıyor. Asıl sorun, herhangi bir sorun olduğunda müdahalesi iyi olan bir doktor bulmak.Neyse, çok iyi denilen bir doktor bulursam giderim.

Haklısın herşey normal gidiyorsa zaten hemen hemen her dr doğurtur bir şekilde.Ama öyle riskli
sıkıntılı doğumlar çok nadir oluyor allah korusun çoğu durumda belki prof bile yetersiz kalabiliyor.
Kalbini ferah tut bence iyi olsun inş.Ama kendi adıma ben ve birçok arkadaşım tarafından denenmişti ibrahim demir beyi,ayrıca hümada cahit beyi öneririm cnm.

cnm ben hamileliğimde acıbademde özlem vardı ona gitmiştim yine acıbademde mesut beye ve emel hanıma gittim sonra hümada cahit beye gittim son olarakta 26. haftamdan itibaren tekdende zehra hanıma gittim ve doğumumu orada yaptım mesut bey ve zehra hanım favorim :)sadece tekdeni hastane olarak beğenmedim ama bayan doktor istiyorsan bence git bi tanış derim yok erkekte olur dersen bence kensinlikle "mesut kayman"

Canım teşekkürler. Ancak benim arkadaşım Zehra hanımda doğum yaptı. Normal doğumdu ve doktor hatasından gece tekrar ameliyata alındı. O yüzden Zehra hanıma gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.

Henüz hamile değilim ama ben de Kayseri'de bayan doktor arıyorum. Kaç aydır araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Gerçi hamile olana kadar vaktim var:)))))Bayan olmasından ziyade güleryüzlü, ilgili olması, istediklerimi sorabilmem önemli. Arzu Hanım'ı düşünüyorum ama emin değilim. :80:

Ben epeydir araştırma yaptım. Gönül Özsipahi'nin doktorluğunu övdüler. Asık suratlı,sert sözlü imiş ama uzmanlığı çok iyi dediler. İnsan hamileyken tatlı dilde bekliyor ama uzmanlıkta önemli tabi.Bakalım gideceğim artık, memnun aklırsam söylerim sizede...

benim 35. haftam bitiyor Erciyesten Zerrin hanıma gidiyorum... ben şimdilik çok memnunum bana herşeyi anlatır kafamda hiç soru kalmaz... inşallah doğumumda iyi geçer... ama gebelik takibim ve hastahane şimdilik çok iyi... gidip bakmanı tavsiye ederim...

Canım teşekkürler. Ama ben doğum hastanesi olması sebebiyle Hümayı tercih ettim. Orada da bayan olarak Gönül Hanım'ı önerdiler. Ama bak kaç gün oldu buraya yazalı, kimse iyi veya kötü demedi. Kayserili hanımların çoğu ya erkek doktora gidiyor, ya da internete girmiyor gibi bir sonuç çıkardım ben artık.

Sizinle aynı fikirdeyim. Kayseri'den kimse yok sanırım.İyi ki şu an hamile değilim. Önceden araştırmaya başladım. Bu arada Gönül Hanım'dan ve hastaneden memnun kaldınız mı?Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Canım Gönül hanıma hala gidemedim. Çünkü kanamam tekrar oldu. O yüzden doktorumu değiştiremedim. Sonuçta baştan beri takibim onda. Kanamam kesilirse geçeceğim bakalım. Mutlaka haber veririm sana.

ben hümada züleyha hanıma gittim çok memnun kaldım çok ilgili.her adımını besmeleyle atıyor buda çok hoşuma gitmişti tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…