- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
adnan beymi yaptı ayrıntılıyı peki direkmi ona gittin doktormu yönlendirdi
adnan beymi yaptı ayrıntılıyı peki direkmi ona gittin doktormu yönlendirdi
senin çetin bey kendisi yapmayacak mıydı?
evet kendisi yaptı baktı organlarına bizede gösterdi ama çok kısa sürdü gibi içim rahat etmedi birde adnan beyemi gitsem diye düşündüm gerçi bebeğiminde pozisyonu iyiydi rahatça görünüyordu heryeri belki o yüzden kısa sürmüştür boşuna evhamlandım galiba
arklar zeki yılmaz nasıl giden varmı cok yoğunmus ya hastane o yuzden merak ediyorum gittiğinizde ilgileniyor mu sıra cok fazlaymıs ama o da 3 ten sonra azalıyor mu cetin arık gibi
canım ben zeki yılmaza gidiyorum, evet aşırı yoğun ama ameliyat konusunda çok başarılı bi doktor, yoğunluğu hiç azalmıyor
sıra alınııyormus canm demi neden randevu sistemi yokki yaa peki girdiğinede ne kadar ilgileniyor anlatırmısın emnunmusun
evet cnm randevu yok nedense. bir gün önceden gece 12 de gidip anca 12-13 sıralara alıyorum . sabah 8de gitsem 20. sıralar falan oluyor aşırı yoğun. girdiğimizde herşeyi anlatıyor ama ben 36 haftalık hamileyim şimdiye kadar en fazla 3-5 dk vakit ayırmıştır her muayenede hemen başka hastaya geçiyor hızlıca, bu yönüyle memnun değilim ama sezeryan istediğim için bırakmak istemiyrm doktorumu çünkü çok başarılı bi doktor bu konuda. sende mi ona gidiyorsun?
baloncuk13 merhaba doğum günlerimiz aynı ben en son 32.haftada kontrole gitmiştim sonrasında 34.haftada yine gitmem gerekiyormuş ya benim aklımdan gitti unuttum yada onlar çok vurgulamadı nstye girilmesi gerekiyormuş sen girdin mi nasıl geçiyor hamileliğin umarım herşey yolundadır
merhaba cnm, bende 32+0 da gittim, sonrasında 35+0 da gelmemi söyledi, ben 32. haftada girdim nst ye ama bende erken doğum riski var canım o yüzden erken girdim, normalde 34 ve sonrasında bakıyorlar nst ye. erken doğum riskim dışında herşey iyi çok şükür hamilelik güzel geçiyor, seniin nasıl gidiyor normal mi istiyorsun sezeryan mı ve memnun musun doktordan cnm???
hanımlar ben doğum yaptım rabbim sizleride kurtarsın hayırlısı ile sağlıklıca.. bebeğim süpriz yaptı 3 hafta erken geldi annesi gibi tez canlı :)) diyeceğim şu ki kısmet nereyse orası oluyor çabalar bazen boşa oluyormuş..
herkese selam kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim heyecanlıyım biraz..
acıbadem hastanesinde önereceğiniz, memnun olduğunuz doktor var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?