kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

senin çetin bey kendisi yapmayacak mıydı?

evet kendisi yaptı baktı organlarına bizede gösterdi ama çok kısa sürdü gibi içim rahat etmedi birde adnan beyemi gitsem diye düşündüm gerçi bebeğiminde pozisyonu iyiydi rahatça görünüyordu heryeri belki o yüzden kısa sürmüştür boşuna evhamlandım galiba

hımm bilemiyorum canım yani adnan bey her yerini iyice inceledi ama süre de çok uzun sürmedi sen bilirsin..
bi de öyle herşeyde evham yapma canım sen duanı et Allah korur bişeyi yoktur bebeğinin..

merhaba arkadaşlar bende kayserideyim takiplerimi acıbademde yptırıyorum orda ayrıntılı ultrasona giren var mı

Arkadaşlar merhaba.. ben 15 aylık evliyim ve 15 aydır yasmin kullanıyorum. Memorial hastanesinde doktor Fatma Kutlusoy'a kontrol için gittim. Rahim bölgemde bazı ağrılar vardı zaman zaman adet sancısı gibi oluyordu. Farklı tarihlerde 2 kere vajinal ultrasonla kontrol etti ve bende bölmeli rahim olabileceğini , sağ yumurtalığımı net göremediğini söyledi ve hsg çektirmemi önerdi. Ben tereddüt yaşıyorum açıkçası hsg yan etkisi olan bir işlem mi? hsg çektirmek yararıma olur mu? Doktoruma güvenmelimiyim ?
Lütfen yardımcı olun...

arklar zeki yılmaz nasıl giden varmı cok yoğunmus ya hastane o yuzden merak ediyorum gittiğinizde ilgileniyor mu sıra cok fazlaymıs ama o da 3 ten sonra azalıyor mu cetin arık gibi

canım ben zeki yılmaza gidiyorum, evet aşırı yoğun ama ameliyat konusunda çok başarılı bi doktor, yoğunluğu hiç azalmıyor

sıra alınııyormus canm demi neden randevu sistemi yokki yaa peki girdiğinede ne kadar ilgileniyor anlatırmısın emnunmusun

evet cnm randevu yok nedense. bir gün önceden gece 12 de gidip anca 12-13 sıralara alıyorum . sabah 8de gitsem 20. sıralar falan oluyor aşırı yoğun. girdiğimizde herşeyi anlatıyor ama ben 36 haftalık hamileyim şimdiye kadar en fazla 3-5 dk vakit ayırmıştır her muayenede hemen başka hastaya geçiyor hızlıca, bu yönüyle memnun değilim ama sezeryan istediğim için bırakmak istemiyrm doktorumu çünkü çok başarılı bi doktor bu konuda. sende mi ona gidiyorsun?

baloncuk13 merhaba doğum günlerimiz aynı ben en son 32.haftada kontrole gitmiştim sonrasında 34.haftada yine gitmem gerekiyormuş ya benim aklımdan gitti unuttum yada onlar çok vurgulamadı nstye girilmesi gerekiyormuş sen girdin mi nasıl geçiyor hamileliğin umarım herşey yolundadır

merhaba cnm, bende 32+0 da gittim, sonrasında 35+0 da gelmemi söyledi, ben 32. haftada girdim nst ye ama bende erken doğum riski var canım o yüzden erken girdim, normalde 34 ve sonrasında bakıyorlar nst ye. erken doğum riskim dışında herşey iyi çok şükür hamilelik güzel geçiyor, seniin nasıl gidiyor normal mi istiyorsun sezeryan mı ve memnun musun doktordan cnm???

merhaba canımm, hımm Rabbim sağlık versin sorunsuz bir şekilde vakti geldiğinde doğar bebişin inşallah. biz bugün 36.haftaya girdik en son 32.haftada kontrol olmuştuk. çok şükür benimde iyi gidiyor. Memnunum Fatma hanımdan normal istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah. Bel fıtığı da var ondan dolayı da tedirginliklerim var şükür öle aşırı bir bel ağrımızda yok inşallah sorunsuzca vakti zamanında bir çırpıda kolay doğumlar nasip eder Rabbim hepimize.

Hanımlar merhaba.. bu sayfayı, hamılelıgımden beri paylasım yaptıgım için hala arada takip edenlerdenim, cogu kişi su an bebek beklemekte,bu yuzden sızınle cok onemlı bırsey paylasmak ıstedım, bebeğim için arastırma yaparken cok önemli oldugunu düşündüğüm bir yazıya rastladım.Doğum sonrasında aklınızda bulunsun ıstedim Malesef linki koymayı beceremedım fakat "BEBEKLER KİME EMANET" olarak aratırsanız SEZAİ OZAN ZEYBEK'in anne sütü ve mama endüstrisi ile ilgili farkındalığınızı arttıracak, müthiş tespitlerle dolu yazısına ulasabilirsiniz.. Bebeklerınıze sağlıkla, hayırla kavuşmanız dileğiyle

Son düzenleme:
SPSE ismiyle yazan arkadaş doğum yaptımı acaba şimdi baktım 40.haftaya gelmiş,çok olumsuzdu her konuda doğumu iyi geçmiştir umarım

Bende ilk olarak Zerrin hanıma gittim ama üslubu çok sert ve hoşgeörüsüz geldi bana sonra tekdende aytül hanıma gittim oda sorgulayıcı idişimdi tekdende Gülcan Hanıma gidiyorumçok memnunum benim dilimden anlıyor ben biraz panik biriyim o sebeple rahatlatıcı bi üslubu var kesinlikle tavsiye ederim

hanımlar ben doğum yaptım rabbim sizleride kurtarsın hayırlısı ile sağlıklıca.. bebeğim süpriz yaptı 3 hafta erken geldi annesi gibi tez canlı :)) diyeceğim şu ki kısmet nereyse orası oluyor çabalar bazen boşa oluyormuş..

herkese selam kızlar.. gebeliğimi yeni öğrendim heyecanlıyım biraz..
acıbadem hastanesinde önereceğiniz, memnun olduğunuz doktor var mı..

Gözünaydın bebeğini almışsın kucağına sağlıklı,mutlu,uzun ömürlü olur inşallah,normal doğummu yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…