kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Ben Memorial Hastanesinde Ülkü Aksoy'a gidiyorum. çok ilgili, sıcakkanlı, pozitif enerjili bir doktor. Şimdilik memnunum. Ama memorial hastanesiyle ilgili kötü yorumlar duydum. Memorial'e giden var mı?

Ben Memorial Hastanesinde Ülkü Aksoy'a gidiyorum. çok ilgili, sıcakkanlı, pozitif enerjili bir doktor. Şimdilik memnunum. Ama memorial hastanesiyle ilgili kötü yorumlar duydum. Memorial'e giden var mı?
Ülkü hanim i doğum evinden biliyorum hastası coktu randevuyla ancak gidiliyordu bilgili bir bayanmis öyle duymusun sevdım sen ne Muğla sana hastane de enfeksiyon la ilgili yazılar okumuştum bende

Merhaba kızlar benim ilk hamileliğimdi tavsiye üzerine memorialde Fatma Kutlusoy a gittim bebeğim 1 aylıkken doktor ultrasonla baktı Bebeğimi göremedi!. 15 gün sonra gittik o zaman ancak görebildi. 2 defa gittik ikisinde de 5-6 dakika yanında kaldık hızlı hızlı konuşup gönderdi. Bebeğim 9 haftalıkken elime demir battı hemen fatma hanımı arayip tetenoz aşısı yaptırabilir miyim diye sordum bana tabiki yaptir hiçbir sorun olmaz dedi. Bende yaptırdım ve ne yazık ki bebeğim 4-5 gün sonra öldü başka bi doktora gittiğimde kesinlikle erken dönemde aşı önermiyoruz dedi

bence fatma hanim işinin ehli bir doktor değil ve benim Bebeğimi kaybetmeme sebep oldu

Ilk Doğumumu kayseride yaptım 2008 yılında cahit gozuakca ya gitmiştim o kdr memnundum ki doktorumdan. .suan ıkinciye hamileyim ve kibristayim cahit beyi çok arıyorum inanin.hem efendi hem ilgili güvenilir bir doktor .keşke kayseride olsayim Hiç düşünmeden cahit beye giderdim.

canım fatma hanımdan sonra ülkü hanıma gittim ilk muanede çok iyiydi ama ikinci muane tam 15 dakka keseyi görücem diye ultrosyonda karnıma çok bastırdı ve ben altta ağrıdan duramıyorum tabi sonrasında gördü ama herşey yolunca dedi kanama olmadığı sürece dedi hastaneden çıktık 10 dakkika sonra şiddetli bi sancı girdi kasıklarıma lavobaya gittim iş yerindeyim kanama geliyor hemen ülkü hanıma gittim alttan muane etti ve soluk soluğa bir korku içinde sonra iğne ve pregostan verdi ertesi gün doktor değiştim çok kızdı bana bukadar önleme ne gerek var kesenin etrafında kana başlamış dedi ve aradığımda ülkü hanımın geçen hafta kanser oldugunu öğrendim ve gitmedim

Arkadaşlar merhaba,

Bende tam ülkü hanımdan randevu almaya karar vermiştim ki yukarıdaki yorumu okudum..epey bi arastırdım ama aklımda net bi doktor olusmadı..

Birde ben sezeryan düşünüyorum bunun için ayrıca doktor tavsiye edebilecek olan varmı acaba? Hamileliğimin 7.haftasındayım ilk kontrolüm olacak muayne sadece ultrasonlamı oluyor yoksa alttan da yapıyolarmı bilgi verebilcek var mı?

Ben ilk kontrole gittiğimde alttan ultrason yaptırmamamı sıkı sıkı tembih etmişlerdi hamilelik boyunca alttan ultrason u tavsiye etmiyorlar. galiba bebeğe zarar veriyormuş o yüzden dikkatli olmak gerekiyor

Ben ilk kontrole gittiğimde alttan ultrason yaptırmamamı sıkı sıkı tembih etmişlerdi hamilelik boyunca alttan ultrason u tavsiye etmiyorlar. galiba bebeğe zarar veriyormuş o yüzden dikkatli olmak gerekiyor

Senin tavsiye edebileceğini varmı cnm.

canım kayseride bütün adliye camiyası avukatlardan tut savcısına kadar cahit beye gidiyormuş ben hangi avukata sorsam cahit beye gitmemi söylediler diğer yandan öğretmen arkadaşlarımda cahit beyde yapmışlar çok önerdiler ben cumartesi ilk defa gittim hayatta hüma hastanesine gitmem diyordum problemli olunca bebeğimin sağlığı daha önemli olunca hastane umrumda olmadı odası prıl pırıl dı ve çok şaşırdım hastane odalarını tabiki bilmiyorum çokta ilgiliydi ülkü hanımda gördüğüm ilgiyi gördüm kaçtane doktor gezdim ama bu ilgiyi görmemiştim öneririm ve ülkü hanım gibi ultrosyonla 15 dakika oynamadı üzerine hafifçe koydu ağrımda olmadı ben nezman ultrosyon muanesine gitsem ağrıdan kıvranırdım ama bu sefer çok az oldu çünkü belirttim çok ağrıdıgına sadece üzerinde tuttu bastırmadan alttan muaneyi hiç kimse önermiyor kesinlikle buna rağmen ülkü hanım muane etmişti kanamam olduğunda doktor kanama varken alttan muane etmesi bile tehlikeli demişti

Senin tavsiye edebileceğini varmı cnm.

Canım cok tesekkur ederim uzun açıklanan için..sanırım bi denemeden bilemeyeceğimizi..

Çok soru sormuş olacağım ama kayserinin yabancisiyim gelelim bi kaç ay oldu bu humada diğer hastanelerin olduğu yerdemi acaba tekdenin falan oralardami yani.netten baktım ama anlayamadım.Birde muayene ücretiyle ilgili bilgin varmi

canım seydiburhanettin mezarlığına çok yakın kartal kavşağında kızılay hastanesine erciyes hastanesine çok yakın valla ben 35 tl verdim çok uygun 3tane kan tahlili 50 tl aldılar doğumda 500.600 diye duymuştum memorialde ben girişe 90 veriyordum doğumada 2.500 istemişlerdi hastaneyi sevmesemde cahit beyden memnunum bebeğimin sağlığı iyi olsun artık önem vermiyeceğim önem verdim dünya para baydım memorialde tahlillerle beraber 250 tl veriyordum başıma gelmedik kalmadı bebeğimi kaybediyordum onun için herşeyden önce doktora önem vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…