Hım yani ben duydugumu paylaştım cnmİlk doğumum da doktorum acil Gitmist i doğumu mu bu bayan yaptırdı bi problem olmadı ama ilgisiz di
Yok canım o benim seçimim değil di zaten erciyes kartal a gidiyorum ben bunda şimdilik bur şikayetim yok olmazda insallahHım yani ben duydugumu paylaştım cnm
Seçim sizlerin
İnşallahYok canım o benim seçimim değil di zaten erciyes kartal a gidiyorum ben bunda şimdilik bur şikayetim yok olmazda insallah
Amin cümlemiziİnşallah
Allah sağlıkla kurtarsın cnm
Ülkü hanim i doğum evinden biliyorum hastası coktu randevuyla ancak gidiliyordu bilgili bir bayanmis öyle duymusun sevdım sen ne Muğla sana hastane de enfeksiyon la ilgili yazılar okumuştum bendeBen Memorial Hastanesinde Ülkü Aksoy'a gidiyorum. çok ilgili, sıcakkanlı, pozitif enerjili bir doktor. Şimdilik memnunum. Ama memorial hastanesiyle ilgili kötü yorumlar duydum. Memorial'e giden var mı?
ınsallhh canımm olmazda sıkayetınnnYok canım o benim seçimim değil di zaten erciyes kartal a gidiyorum ben bunda şimdilik bur şikayetim yok olmazda insallah
Ben Memorial Hastanesinde Ülkü Aksoy'a gidiyorum. çok ilgili, sıcakkanlı, pozitif enerjili bir doktor. Şimdilik memnunum. Ama memorial hastanesiyle ilgili kötü yorumlar duydum. Memorial'e giden var mı?
Arkadaşlar merhaba,
Bende tam ülkü hanımdan randevu almaya karar vermiştim ki yukarıdaki yorumu okudum..epey bi arastırdım ama aklımda net bi doktor olusmadı..
Birde ben sezeryan düşünüyorum bunun için ayrıca doktor tavsiye edebilecek olan varmı acaba? Hamileliğimin 7.haftasındayım ilk kontrolüm olacak muayne sadece ultrasonlamı oluyor yoksa alttan da yapıyolarmı bilgi verebilcek var mı?
Ben ilk kontrole gittiğimde alttan ultrason yaptırmamamı sıkı sıkı tembih etmişlerdi hamilelik boyunca alttan ultrason u tavsiye etmiyorlar. galiba bebeğe zarar veriyormuş o yüzden dikkatli olmak gerekiyor
Arkadaşlar merhaba,
Bende tam ülkü hanımdan randevu almaya karar vermiştim ki yukarıdaki yorumu okudum..epey bi arastırdım ama aklımda net bi doktor olusmadı..
Birde ben sezeryan düşünüyorum bunun için ayrıca doktor tavsiye edebilecek olan varmı acaba? Hamileliğimin 7.haftasındayım ilk kontrolüm olacak muayne sadece ultrasonlamı oluyor yoksa alttan da yapıyolarmı bilgi verebilcek var mı?
Ben ilk kontrole gittiğimde alttan ultrason yaptırmamamı sıkı sıkı tembih etmişlerdi hamilelik boyunca alttan ultrason u tavsiye etmiyorlar. galiba bebeğe zarar veriyormuş o yüzden dikkatli olmak gerekiyor
canım kayseride bütün adliye camiyası avukatlardan tut savcısına kadar cahit beye gidiyormuş ben hangi avukata sorsam cahit beye gitmemi söylediler diğer yandan öğretmen arkadaşlarımda cahit beyde yapmışlar çok önerdiler ben cumartesi ilk defa gittim hayatta hüma hastanesine gitmem diyordum problemli olunca bebeğimin sağlığı daha önemli olunca hastane umrumda olmadı odası prıl pırıl dı ve çok şaşırdım hastane odalarını tabiki bilmiyorum çokta ilgiliydi ülkü hanımda gördüğüm ilgiyi gördüm kaçtane doktor gezdim ama bu ilgiyi görmemiştim öneririm ve ülkü hanım gibi ultrosyonla 15 dakika oynamadı üzerine hafifçe koydu ağrımda olmadı ben nezman ultrosyon muanesine gitsem ağrıdan kıvranırdım ama bu sefer çok az oldu çünkü belirttim çok ağrıdıgına sadece üzerinde tuttu bastırmadan alttan muaneyi hiç kimse önermiyor kesinlikle buna rağmen ülkü hanım muane etmişti kanamam olduğunda doktor kanama varken alttan muane etmesi bile tehlikeli demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?