Sağol canimCok sevindim canım
Evet canım, doğrudur :) ben de Erciyes Hastanesinde Mehmet Karahançer'e devam etmeyi uygun buldum. Çok ilgili, öyle yoğun falan da değil. Şu an için gayet memnunum :)Merhaba kasım annelerinde görmüstüm sizi galiba
Hayırlısı canımEvet canım, doğrudur :) ben de Erciyes Hastanesinde Mehmet Karahançer'e devam etmeyi uygun buldum. Çok ilgili, öyle yoğun falan da değil. Şu an için gayet memnunum :)
Ben kayseriye yeni taşındım ve 3 haftalık gebeyim.Tesadüfen modern Dünyam hastanesinde Op. Dr. Tuncer Kumculara gittim dr. ilgisinden memnun kaldım fakat eminde olamadım.Aranızda bu hekime gidenler var mı.
Canım Erciyes Kartala gidiyorum ben de ama Rakip bey diye birini hiç görmedim.Kadın doğumkatında 5 tane doktor var,Rakip adı hiç gözümeilişmedi.Yeni mi ki?(not:En son cumartesi günü gittim,yoktu erciyes kartalda öyle biri)Baya yukarı doğru okudum Rakip beye giden kimse yok mu? ilk defa gitcem baktım hiç biriniz gitmemişiniz tavsiyeye ihtiyacım var..
Hülya mi adiKızlar hümada bi bayan varmiş adını şimdi unuttum doğumda arkadaşa vurmuş kız töbe edio ben de Size de söleyim dedim herhalde tek bayan o muymuş ne ya
Bende erciyes kartal a gidiyorum zerrin avul a rakip turan ordaydı ama şimdi bilemiyorUm odasını DS görmedim sağ kısım daBaya yukarı doğru okudum Rakip beye giden kimse yok mu? ilk defa gitcem baktım hiç biriniz gitmemişiniz tavsiyeye ihtiyacım var..
Canım Erciyes Kartala gidiyorum ben de ama Rakip bey diye birini hiç görmedim.Kadın doğumkatında 5 tane doktor var,Rakip adı hiç gözümeilişmedi.Yeni mi ki?(not:En son cumartesi günü gittim,yoktu erciyes kartalda öyle biri)
Canım benimki Çetin Arık.Lakin milletvekili ayadı olmuş ve muhtemelen haziranda bırakacak hastaneyi.Ben Yozgat'tan gelip gidiyordum.Artık Kayseri'de iyi doktor aramaktan yoruldum.Muhtemelen Ankara'da doğuracağım :)yenide değilmiş, Arkadaş geçen yıl doğum yaptı orda bu doktora bende bu cumartesine randevu aldım. sen hangi doktora gidiyosun kaçıncı ayın
C
Canım benimki Çetin Arık.Lakin milletvekili ayadı olmuş ve muhtemelen haziranda bırakacak hastaneyi.Ben Yozgat'tan gelip gidiyordum.Artık Kayseri'de iyi doktor aramaktan yoruldum.Muhtemelen Ankara'da doğuracağım :)
Keşke heyecanlı olabilsem canım yaa :) Pek bir şey anlayamadım daha.Bebişim erkekmiş alışamadım daha.Kız olacak diye fena motive olmuştum :)Doğru karar bence orda çok daha ilgililer. Hayırlısı inşallah. İlkmiş senin ne güzel baya meraklısındır. Benim 3 baya sıkıntılıyım. bir çocuk varken çocuk yokmuş gibiydi, 2 hayatımızı tamamen doldurmuştu. 3 te ne olacak merakla bekliyoruz.
Keşke heyecanlı olabilsem canım yaa :) Pek bir şey anlayamadım daha.Bebişim erkekmiş alışamadım daha.Kız olacak diye fena motive olmuştum :)
Valla canım bana kalsa hemen kestireceğim de kocişimin hayalleri varmış.Altı yaşından sonra filan yaptıracakmış kociş :) Çocuk azıcık kendini bilsinmiş :)benim ikiside erkek. zor oluyor erkek çocuğu büyütmek ama çok tatlılar büyük 6 yaşında 1 haftadır kızın birine aşık.
2 kız olur inşallah bu arada sünnet işini hemen ayarla 40 çıkmadan çok rahat edersin yoksa sıkıntılı
Olabilir evetHülya mi adi
İlk doğumum da doktorum acil Gitmist i doğumu mu bu bayan yaptırdı bi problem olmadı ama ilgisiz diOlabilir evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?