kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

sorunlu gebelikler için tuncay özgün ü tavsiye ederim..hem fakültenin hocası hem de özel muayenehanesi var. gerçekten çok ilgili mutevazı ve bilgili biri. paragöz değil en az 30-40 dk muayene ediyor özellikle perinatoloji uzmanı olduğu için ince eleyip sık dokuyor..açıklamaları gayet anlaşılır ve detaylı.ücreti 250 tl..kartal iş merkezinde muayenehanesi.üstelik tahlillerde vs fakülteye yönlendiriyor sıkıntı çekmiyorsunuz..kesinlikle tavsiye ederim ama her doktor her hastaya iyi gelmiyor bunu da biliyorum yine de deneyin derim...özele gidip her yapılana para vermektense bu şekilde gitmek daha mantıklı..

Mrb kizlar ben ilk dogumumda humaya gitmistim cahit beye kesinlikle coook ilgili bi dr hastanede tam teskilatli zaten yogun bakim unitesi ve dogum sonrasi ilgileride cok iyiydi cocuk dr si halil bey de super cevremde memnun kalan cok. Sezeryan oldum ve 3.5 yildir zerre sikintim olmadi sukur normal dogum kadar rahattim sonrasinda sukur 15 gun biraz sikuntim olmustu ama sonrasinda hic biseyim yoktu. Simdi baska sehirdeyim ama sikintilarim oldugu icin geldim kayseriye cahit beye sipsak cozu verdi yaklasik 10 dr ye gittim kimse cozum bulamadı cahit bey sipsak cozdu pıhtılaşma varmis ve hergun karnimdan igne yapiliyo. Inanin cahit bey isinin uzmani cok ilgili. Cok yogun ama gittinmi cokda guzel ilgileniyo kapida karsiliyo ve kapida gonderiyo cok naif bi dr. Ultrasyon olcumleride aciklamalarida cok iyi. Yalniz randevu almak cok zor ama bir kere randevu alin zaten sonrasinda hic sikinti degil bi problemin oldumu hemen git ilgileniyo olurda randevu alamazsaniz sabah 9 gibi gidin beklersiniz ama bi sekilde muayene eder ondan sonrada rutin muayenelere bakar. Benim tanim yuksek riskli gebelik olarak geciyo ve dogu gorevindeyiz insallah dogum zamanuda gelicem bana gitsende bi sikinti oldumu ara dedi. Sunuda diyim hic paraci bi adam degi maddi sikintisi olanlari dogum evine yonlendiriyo yada kulfetli tahlilleri fakultede yaptirabiliyosun adam zaten yolunu tutturmus yani paragoz oldugunu sanmiyorum. Cok uzun yazdim ama ben memnuniyetimi dile getirmek istedim saglicakla kalin

Fatma kutlusoy asla ve asla hayatımın hatasiydi keşke dogum evine gitseydimde ona gitmeseydim o kadar para verince azcik dahs verin gidin Acıbadem e bin pismanim basta hastayi baglayana kadar mukemmel sonra birden degisiyor arkla ikimizde onun hastasiydik ikimizde birdaha asla

Kızlar hümada bi bayan varmiş adını şimdi unuttum doğumda arkadaşa vurmuş kız töbe edio ben de Size de söleyim dedim herhalde tek bayan o muymuş ne ya

Ben kayseriye yeni taşındım ve 3 haftalık gebeyim.Tesadüfen modern Dünyam hastanesinde Op. Dr. Tuncer Kumculara gittim dr. ilgisinden memnun kaldım fakat eminde olamadım.Aranızda bu hekime gidenler var mı.

merhaba, ben ilk iki doğumumda huma hastanesinde erşat batmaza gittim çok memnun kaldım. iki sezaryen dada 3. günü ayaktaydım. ve sonrasındada hiç sıkıntı yaşamadım. 3. bebeği bekliyorum erşat bey artık hastanede değil özel bakıyormuş 150 tl civarındaymış diye duydum. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine erciyes kartaldaki rakip beyden randevu aldım nasıldır çok merak ediyorum cumartesi gidicem. bakıp sabada tavsiye ederim...

Baya yukarı doğru okudum Rakip beye giden kimse yok mu? ilk defa gitcem baktım hiç biriniz gitmemişiniz tavsiyeye ihtiyacım var..

Baya yukarı doğru okudum Rakip beye giden kimse yok mu? ilk defa gitcem baktım hiç biriniz gitmemişiniz tavsiyeye ihtiyacım var..
Canım Erciyes Kartala gidiyorum ben de ama Rakip bey diye birini hiç görmedim.Kadın doğumkatında 5 tane doktor var,Rakip adı hiç gözümeilişmedi.Yeni mi ki?(not:En son cumartesi günü gittim,yoktu erciyes kartalda öyle biri)

Reactions: uvb
Bende erciyes kartal a gidiyorum zerrin avul a rakip turan ordaydı ama şimdi bilemiyorUm odasını DS görmedim sağ kısım da

yenide değilmiş, Arkadaş geçen yıl doğum yaptı orda bu doktora bende bu cumartesine randevu aldım. sen hangi doktora gidiyosun kaçıncı ayın

C
yenide değilmiş, Arkadaş geçen yıl doğum yaptı orda bu doktora bende bu cumartesine randevu aldım. sen hangi doktora gidiyosun kaçıncı ayın
Canım benimki Çetin Arık.Lakin milletvekili ayadı olmuş ve muhtemelen haziranda bırakacak hastaneyi.Ben Yozgat'tan gelip gidiyordum.Artık Kayseri'de iyi doktor aramaktan yoruldum.Muhtemelen Ankara'da doğuracağım :)

C

Canım benimki Çetin Arık.Lakin milletvekili ayadı olmuş ve muhtemelen haziranda bırakacak hastaneyi.Ben Yozgat'tan gelip gidiyordum.Artık Kayseri'de iyi doktor aramaktan yoruldum.Muhtemelen Ankara'da doğuracağım :)

Doğru karar bence orda çok daha ilgililer. Hayırlısı inşallah. İlkmiş senin ne güzel baya meraklısındır. Benim 3 baya sıkıntılıyım. bir çocuk varken çocuk yokmuş gibiydi, 2 hayatımızı tamamen doldurmuştu. 3 te ne olacak merakla bekliyoruz.

Keşke heyecanlı olabilsem canım yaa :) Pek bir şey anlayamadım daha.Bebişim erkekmiş alışamadım daha.Kız olacak diye fena motive olmuştum :)

Keşke heyecanlı olabilsem canım yaa :) Pek bir şey anlayamadım daha.Bebişim erkekmiş alışamadım daha.Kız olacak diye fena motive olmuştum :)

benim ikiside erkek. zor oluyor erkek çocuğu büyütmek ama çok tatlılar büyük 6 yaşında 1 haftadır kızın birine aşık.
2 kız olur inşallah bu arada sünnet işini hemen ayarla 40 çıkmadan çok rahat edersin yoksa sıkıntılı

V
Valla canım bana kalsa hemen kestireceğim de kocişimin hayalleri varmış.Altı yaşından sonra filan yaptıracakmış kociş :) Çocuk azıcık kendini bilsinmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…