Ne yazık ki bende doktor arayışındayım tavsiye edebilecegim şu an kimse yok ama tecrübe ederek tavsiye etmeyeceğim 2 doktor varSenin tavsiye edebileceğini varmı cnm.
Tekden deki Gülcan yazıcı özgün hakkında bilgisi olan var mi acaba?
canım fatma hanımdan sonra ülkü hanıma gittim ilk muanede çok iyiydi ama ikinci muane tam 15 dakka keseyi görücem diye ultrosyonda karnıma çok bastırdı ve ben altta ağrıdan duramıyorum tabi sonrasında gördü ama herşey yolunca dedi kanama olmadığı sürece dedi hastaneden çıktık 10 dakkika sonra şiddetli bi sancı girdi kasıklarıma lavobaya gittim iş yerindeyim kanama geliyor hemen ülkü hanıma gittim alttan muane etti ve soluk soluğa bir korku içinde sonra iğne ve pregostan verdi ertesi gün doktor değiştim çok kızdı bana bukadar önleme ne gerek var kesenin etrafında kana başlamış dedi ve aradığımda ülkü hanımın geçen hafta kanser oldugunu öğrendim ve gitmedim
geşmiş olsun canım, şimdi nasılsın. yazdıklarını okuyunca ürktüm bir an. evet, ultrasonda bakarken bastırıyor biraz ama bunun bir zararının olmadığını duymuştum. ülkü hanım kanser miymiş, onu tam anlayamadım canım.
Ben Erciyes'te Mehmet Karahançer'e gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem ilgili hem de güven veren, rahatlatan bir doktor. Üstelik öyle pek sıra da beklemiyorsunuz. Randevulu çalışmıyor zaten. Muayene ücreti 40TLArkadaşlar merhaba,
Bende tam ülkü hanımdan randevu almaya karar vermiştim ki yukarıdaki yorumu okudum..epey bi arastırdım ama aklımda net bi doktor olusmadı..
Birde ben sezeryan düşünüyorum bunun için ayrıca doktor tavsiye edebilecek olan varmı acaba? Hamileliğimin 7.haftasındayım ilk kontrolüm olacak muayne sadece ultrasonlamı oluyor yoksa alttan da yapıyolarmı bilgi verebilcek var mı?
merhaba ben 50 gun önce cahıt beyde 2. doğumumu yaptım..hastaneden bende çok memnun kalmamıştım ılk doğumumda ama bu kez ıyıydı..doğum salonu yenilenmişti ebelerde cok ilgiliydi..Cahit beye devam etmenı öneririm.canım seydiburhanettin mezarlığına çok yakın kartal kavşağında kızılay hastanesine erciyes hastanesine çok yakın valla ben 35 tl verdim çok uygun 3tane kan tahlili 50 tl aldılar doğumda 500.600 diye duymuştum memorialde ben girişe 90 veriyordum doğumada 2.500 istemişlerdi hastaneyi sevmesemde cahit beyden memnunum bebeğimin sağlığı iyi olsun artık önem vermiyeceğim önem verdim dünya para baydım memorialde tahlillerle beraber 250 tl veriyordum başıma gelmedik kalmadı bebeğimi kaybediyordum onun için herşeyden önce doktora önem vericeksin
bende özge hanıma gıdıyordum çok tatlı çok ilgili bir doktor ama dediğin gibi izne çıkacak bende yarın zerrin avul a gıtmeye karar verdim çok araştırdım kafama yattı steden 3 4 kısı donda dogum yapmış elının hafıf oldugu alakalı oldugunu duydum yarın gıdecegım bakalım yazarım size.Merhaba bayanlar. Ben de hamileligimin 6. haftasindayim. Cuma gunu öğrendim ve ogrenir öğrenmez Tekden e Aytül Hanim a gittim.
Ilk bebegim olmasina ragmen bana hicbir aciklama yapmadi girdim kaydimi yapti ultrasondan bakti kese gorunuyor sorun yok dedi elime recete tutturdu ve ciktik. Ne oldugunu anlamadik bile. Ayrica ultrasondan baktığı oda cok pisti yani devlet hastahanesi ancak o kadar pis olabilirdi.
Simdi acibademe gidecegim ama doktor konusunda kararsizim. Ozge Hanim a cok iyi diyolar ama o dogum iznine ayrilacakmis. Erkek istemedigim icin de Mustafa Bey konususnda kararsizim.
Zerrin Hanima cok iyi diyorlar ama onun da calistigi hastahane iyi degil. Cok sıra bekliyormusun. Kuzenimin esi ona gidiyor gecen gun kasilmalari sebebiyle acil olarak gitti ve taa 2 saat sonra muayene olabildi.bende özge hanıma gıdıyordum çok tatlı çok ilgili bir doktor ama dediğin gibi izne çıkacak bende yarın zerrin avul a gıtmeye karar verdim çok araştırdım kafama yattı steden 3 4 kısı donda dogum yapmış elının hafıf oldugu alakalı oldugunu duydum yarın gıdecegım bakalım yazarım size.
Acibademde ki diger bayan doktoru dusunmediniz mi?bende özge hanıma gıdıyordum çok tatlı çok ilgili bir doktor ama dediğin gibi izne çıkacak bende yarın zerrin avul a gıtmeye karar verdim çok araştırdım kafama yattı steden 3 4 kısı donda dogum yapmış elının hafıf oldugu alakalı oldugunu duydum yarın gıdecegım bakalım yazarım size.
dogum ucreti biraz fazla geldı bana aslında çok memnundum ama butcen ıyıyse olabılır ozge hanım benım dogumumuda o bayan yapacak dedı o ızındeyken ona yonlenddırecektı ama olmadıAcibademde ki diger bayan doktoru dusunmediniz mi?
Evet canım hastası çok o yüzden ben sabah 8 de gidiyorum ilk 5 e mutlaka sıra oluyor 9 da muayene başlıyor 10 gibi de hastaneden çıkmış oluyorumben bugun erciyes kartala gıttım doktor gayet guzel ilgilendi sempatık biriydi hoşuma gıttı,zerrın hanıma gıden tanıdıklarımda vardı tavsiye etmişlerdi eli çok hafıfmiş konuşması falanda çok guzeldı.ınşallah boyle devam eder şuan için içim rahat,tek kotu yanı çok kalabalıktı ve randevu sıstemı yoktu sıra alıyosun onun dışında dr ıyıydı.
Ne civarda ücretler bilgi verirmisinizdogum ucreti biraz fazla geldı bana aslında çok memnundum ama butcen ıyıyse olabılır ozge hanım benım dogumumuda o bayan yapacak dedı o ızındeyken ona yonlenddırecektı ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?