kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Nasipse perşembe gideceğim doktora nasıl geçtiğini paylasirim sizlerle..Umarım ii olur da doktor doktor gezmem

Senin tavsiye edebileceğini varmı cnm.
Ne yazık ki bende doktor arayışındayım tavsiye edebilecegim şu an kimse yok ama tecrübe ederek tavsiye etmeyeceğim 2 doktor var

Memorial de fatma kutlusoy ve erciyes kartal da demet cengiz. Heleki demet cengiz o kadar kötü bir doktor ki hayatımın en büyük hatasiydi ona gitmek

Tekden deki Gülcan yazıcı özgün hakkında bilgisi olan var mi acaba?

canım benim görümcem gülcan hanıma gitti bebeğinin daumsendurmu olduğunu söyledi 7ay boyunca çektiğini allah bilir ama çocuk sapa sağlam doğdu sadece bildiğim bu

geşmiş olsun canım, şimdi nasılsın. yazdıklarını okuyunca ürktüm bir an. evet, ultrasonda bakarken bastırıyor biraz ama bunun bir zararının olmadığını duymuştum. ülkü hanım kanser miymiş, onu tam anlayamadım canım.

evet canım gögüs kanseri olmuş 1 sene izinliymiş

Ben Erciyes'te Mehmet Karahançer'e gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem ilgili hem de güven veren, rahatlatan bir doktor. Üstelik öyle pek sıra da beklemiyorsunuz. Randevulu çalışmıyor zaten. Muayene ücreti 40TL

merhaba ben 50 gun önce cahıt beyde 2. doğumumu yaptım..hastaneden bende çok memnun kalmamıştım ılk doğumumda ama bu kez ıyıydı..doğum salonu yenilenmişti ebelerde cok ilgiliydi..Cahit beye devam etmenı öneririm.

bende dr umu degıştırmeyı duşunuyorum kendiside hamile birde dogum ücreti 3 bin lira kıme gıdecegım bilmiorum zerrin avul u ve rakıp tunı tavsıye ettıler ama bılemıyorum

Merhaba bayanlar. Ben de hamileligimin 6. haftasindayim. Cuma gunu öğrendim ve ogrenir öğrenmez Tekden e Aytül Hanim a gittim.
Ilk bebegim olmasina ragmen bana hicbir aciklama yapmadi girdim kaydimi yapti ultrasondan bakti kese gorunuyor sorun yok dedi elime recete tutturdu ve ciktik. Ne oldugunu anlamadik bile. Ayrica ultrasondan baktığı oda cok pisti yani devlet hastahanesi ancak o kadar pis olabilirdi.
Simdi acibademe gidecegim ama doktor konusunda kararsizim. Ozge Hanim a cok iyi diyolar ama o dogum iznine ayrilacakmis. Erkek istemedigim icin de Mustafa Bey konususnda kararsizim.

bende özge hanıma gıdıyordum çok tatlı çok ilgili bir doktor ama dediğin gibi izne çıkacak bende yarın zerrin avul a gıtmeye karar verdim çok araştırdım kafama yattı steden 3 4 kısı donda dogum yapmış elının hafıf oldugu alakalı oldugunu duydum yarın gıdecegım bakalım yazarım size.

Zerrin Hanima cok iyi diyorlar ama onun da calistigi hastahane iyi degil. Cok sıra bekliyormusun. Kuzenimin esi ona gidiyor gecen gun kasilmalari sebebiyle acil olarak gitti ve taa 2 saat sonra muayene olabildi.

Acibademde ki diger bayan doktoru dusunmediniz mi?

kadın doğumda cahit beyin üzerine tanımam arkadaşlar sormadığımız araştırmadığımı kişi kalmadı çevremiz çok geniş adliye çevresi olsun öğretmenler olsun cahit beyin üzerine tanımayız dediler gerçektende çok memnunum herkezin düşüncesi farklı tabiki nereye gitmek isterse ben okadar doktor gezdim sonunda bi cahit beyde kaldım acıbademe gidecek arakadaşlar özelden ulaşssın elimdeki bebekle alakalı haberleri kendilerine okutmak isterim dehşet verici olaylar bende çok düşünmüştüm ama davaları sürüyor halen gizli saklı yinede sizler bilirsiniz ..sadece adı var başka birşey değil hemde kayseri acıbadem hastanesinin olayı mesaj atmanız yeterli ...

ben bugun erciyes kartala gıttım doktor gayet guzel ilgilendi sempatık biriydi hoşuma gıttı,zerrın hanıma gıden tanıdıklarımda vardı tavsiye etmişlerdi eli çok hafıfmiş konuşması falanda çok guzeldı.ınşallah boyle devam eder şuan için içim rahat,tek kotu yanı çok kalabalıktı ve randevu sıstemı yoktu sıra alıyosun onun dışında dr ıyıydı.

Evet canım hastası çok o yüzden ben sabah 8 de gidiyorum ilk 5 e mutlaka sıra oluyor 9 da muayene başlıyor 10 gibi de hastaneden çıkmış oluyorum

Merhabalar bende kayseriliim tayinle 1ay sonra gelecegim için dogumu orada yapacagım tavsiyeniz nedir.birde dogum ücretleri ne durumda acaba

dogum ucreti biraz fazla geldı bana aslında çok memnundum ama butcen ıyıyse olabılır ozge hanım benım dogumumuda o bayan yapacak dedı o ızındeyken ona yonlenddırecektı ama olmadı
Ne civarda ücretler bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…