kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

valla bir haftam kalmış bu saatten sonra baika hastaneleri ve doktorları denemek zor olacak gibi. teşekkürler

Merhaba canım bende sevda ugur a gidiyorum aklımda tereddüt var tek doktor o hastane de acil bişey olsa başka bi alternatif yok o yüzden kafam karışık

Bende ibrahim beyin hastasıydım, dediğin gibi çok yoğun biraz soğuk 2.düşük onla yaşadım.Ama dikkatli biri i pozitif enerji hoş sohbet bekliyor insan.Zeki beye tavsiye üzerine gittim , gerçekten yoğun biri çalışsan bayan olarak işten gerçenten izin almak sıkıntı tüm günün ölüyor , birde bir sonuç çıksa.Aynur simur çok tatlı bir bayan pozitif o da yoğun, erşad batmazın uslubu dalga geçer gibi, cahit bey çok yoğun, aytül hanım çok bilgili oldugunu düşünmüyorum sorunlu gebelikler için.

Ben kayseriye yeni taşındım ve 3 haftalık gebeyim.Tesadüfen modern Dünyam hastanesinde Op. Dr. Tuncer Kumculara gittim dr. ilgisinden memnun kaldım fakat eminde olamadım.Aranızda bu hekime gidenler var mı.

Ben kayseriye yeni taşındım ve 3 haftalık gebeyim.Tesadüfen modern Dünyam hastanesinde Op. Dr. Tuncer Kumculara gittim dr. ilgisinden memnun kaldım fakat eminde olamadım.Aranızda bu hekime gidenler var mı.

merhaba hoşgeldiniz :) o doktor kastanmonudan yeni gelmiş hakkında pek bi bilgi yok ama bi siteden okudum baya memnun olan insanlar var ben de ona gitmeyi düşünüyorm bu hafta inşallah bakcaz nasılmış

Ben doktorum u değiştirdim erciyes kartal da zerrin avul a gittim ve çooook memnun kaldım

ben dünyam hastanesine gitmiştim ilk gebeliğim 6 haftalıkken gıttım ve hiç sevmedim doktorum ibrahım demır dı hıc bu kadar soguk ve moral bozucu bır doktor gormedım.sonra fatma kutlusoya gıtmeye karar vermısken özge idem karadag a gıttım acıbadem hast.mukemmel o kadar ilgili alakalı o kadar sevdım kı enerjısı çok yuksek kesınlıkle özge hanımı tavsiye ederim.dogumumuda o yapacak ınsallah.

merhaba hoşgeldiniz :) o doktor kastanmonudan yeni gelmiş hakkında pek bi bilgi yok ama bi siteden okudum baya memnun olan insanlar var ben de ona gitmeyi düşünüyorm bu hafta inşallah bakcaz nasılmış
Teşekkür ederim .Burdaki yorumların hemen hemen hepsini okudum. Dr. onemli oldugu kadar hastanede cok onemli.Yorumları okudukça kafam daha cok karıştı.

Siz kayseri de miydiniz 2015 in en taze anne adayları kısmında görüyordum sürekli

Teşekkür ederim .Burdaki yorumların hemen hemen hepsini okudum. Dr. onemli oldugu kadar hastanede cok onemli.Yorumları okudukça kafam daha cok karıştı.
Tabi ki canım hastane de doktorda önemli ama senin sevmen içinin ısınması da onemli

Bende hümada suat altmısyediogluna gidiyorum simdilik iyi bakalım sonrası ne olur

Merhaba kasım annelerinde görmüstüm sizi galiba

Bende hümada suat altmısyediogluna gidiyorum simdilik iyi bakalım sonrası ne olur
Bende ilk hamileligim de huma ya gitmiştim Dr Züleyha güzel e şimdi doğum evi ne geçmiş o yüzden erciyes kartal a gidiyorum zerrin avul doktorum

doktor çok önemli hastane de çok önemli,bende ibrahim demire gıttıgımde pskolojım bozulmuştu ama özge hanım çok güzel ilgilendi, telefonlada görüştük kaç kere bana çok güven verdi şimdi sabırsızlıkla kontrolumu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…