Merhaba canım bende sevda ugur a gidiyorum aklımda tereddüt var tek doktor o hastane de acil bişey olsa başka bi alternatif yok o yüzden kafam karışıkBütün tanıdıklarım Dr sevda Uğur a doğum yaptırdı ben de birkaç kere muayene oldum kendisine çok tatlı bir kadın ve gerçekten de inanılmaz ilgileniyor hastalarıyla sanırım Kızılay'da çalışıyor artık
Mustafa beye ilk seferde gittiğinizde 300 lira veriyorsunuz devamlı hastası olursanız 200 lira ödüyorsunuz.canım bu mustafa başbugunun özel muanesinede ücreti nedir peki biliyormusun _?
Bende ibrahim beyin hastasıydım, dediğin gibi çok yoğun biraz soğuk 2.düşük onla yaşadım.Ama dikkatli biri i pozitif enerji hoş sohbet bekliyor insan.Zeki beye tavsiye üzerine gittim , gerçekten yoğun biri çalışsan bayan olarak işten gerçenten izin almak sıkıntı tüm günün ölüyor , birde bir sonuç çıksa.Aynur simur çok tatlı bir bayan pozitif o da yoğun, erşad batmazın uslubu dalga geçer gibi, cahit bey çok yoğun, aytül hanım çok bilgili oldugunu düşünmüyorum sorunlu gebelikler için.38 haftalık gebeyim doğumuma çok az bir zaman kaldı ve ben kayseride doktor sıkıntısı yaşıyorum. sizlere deneyimlerimden bahsedeyim. genel şikayet hep aynı doktorların ilgisizliği, baştansavmaları, soru sormadan hiçbir şekilde sizi rahatlatmamaları. erciyes kartaldaki salih beye hamile kalmadan önce gittim. gitmekteki tek amacım artık çocuk sahibi olmayı düşünüyorum bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım diye bilgi almaktı. ama beyfendinin muayeneleri bitmek bilmedi ve en son çocuk sahibi olmamın çok çok zor olacağına karar verdi ve ben bir ay sonra hamile kaldım zaten.
doktor seçerken çok araştırdım. cahit beyi çok önerdiler ama maşallah 1 ay sonraya randevu verdiler. erşat bey ters bi insan azarlıyor dediler. bu haddi nerden buluyor bu hekimler anlamış değilim.
acıbademde mustafa özçelikti galiba onun için randevu alayım dedim. sgk ile anlaşması olmadığı için muayene başına 390 tl dediler.
zeki yılmaz ise zaten randevulu çalışmıyor ve o kadar yoğun ki mümkün değil çalışan bayansanız ona muayene olmanız. ayrıca sorunsuz gebeliklerle de ilgilenmiyormuş muş. gitmedim ona. 8 ay kadar dünya hastanesi ibrahim demire gittim ama ibrahim beyin hasta yoğunluğu beni rahatsız etti sizinle yeteri kadar ilgilenmiyor. çok iyi bir doktor olabilir ama kesinlikle vakit ayırıp sizi motive edemiyor. sorulara baştan savma cevaplar veriyor. ayrıca hukuk fakültesi öğrencisi olduğunu ve yakında nuh naci yazgan üni. de akademisyen olarak geçeceğini duydum daha da yoğun olacak yani.
ibrahim demire giderken aynı zamanda çetin arık a da devam ettim. çünkü son anda doktor değişimi zor oluyor hatta bazı doktorlar sizi kabul etmiyor bile. çetin bey başlarda gayet sevecen ilgili geldi ne zaman ki seçim çalışmaları başladı öğleden sonraları bulamaz oldunuz doktoru. 3 haftadır adamla doğru düzgün konuşamadım bile. sürekli başından atmaya çalışıyor. 38 . haftam bugün doldu ve ben şuan doktorsuzum resmen. öğleden sonra sırf bebeğin gelişimini doğru düzgün öğrenmek içim erciyes kartalda demet hanıma gideceğim. çünkü sabah çetin bey resmen başından savdı beni. daha da olmadı pazartesi memoriale fatma hanıma gideyim diyorum.
hakkımı helal etmiyorum hiç birine. bana çok zor günler yaşatıyorlar
Ben kayseriye yeni taşındım ve 3 haftalık gebeyim.Tesadüfen modern Dünyam hastanesinde Op. Dr. Tuncer Kumculara gittim dr. ilgisinden memnun kaldım fakat eminde olamadım.Aranızda bu hekime gidenler var mı.
ben dünyam hastanesine gitmiştim ilk gebeliğim 6 haftalıkken gıttım ve hiç sevmedim doktorum ibrahım demır dı hıc bu kadar soguk ve moral bozucu bır doktor gormedım.sonra fatma kutlusoya gıtmeye karar vermısken özge idem karadag a gıttım acıbadem hast.mukemmel o kadar ilgili alakalı o kadar sevdım kı enerjısı çok yuksek kesınlıkle özge hanımı tavsiye ederim.dogumumuda o yapacak ınsallah.Ben kayseriye yeni taşındım ve 3 haftalık gebeyim.Tesadüfen modern Dünyam hastanesinde Op. Dr. Tuncer Kumculara gittim dr. ilgisinden memnun kaldım fakat eminde olamadım.Aranızda bu hekime gidenler var mı.
Teşekkür ederim .Burdaki yorumların hemen hemen hepsini okudum. Dr. onemli oldugu kadar hastanede cok onemli.Yorumları okudukça kafam daha cok karıştı.merhaba hoşgeldiniz :) o doktor kastanmonudan yeni gelmiş hakkında pek bi bilgi yok ama bi siteden okudum baya memnun olan insanlar var ben de ona gitmeyi düşünüyorm bu hafta inşallah bakcaz nasılmış
Siz kayseri de miydiniz 2015 in en taze anne adayları kısmında görüyordum sürekliben dünyam hastanesine gitmiştim ilk gebeliğim 6 haftalıkken gıttım ve hiç sevmedim doktorum ibrahım demır dı hıc bu kadar soguk ve moral bozucu bır doktor gormedım.sonra fatma kutlusoya gıtmeye karar vermısken özge idem karadag a gıttım acıbadem hast.mukemmel o kadar ilgili alakalı o kadar sevdım kı enerjısı çok yuksek kesınlıkle özge hanımı tavsiye ederim.dogumumuda o yapacak ınsallah.
Tabi ki canım hastane de doktorda önemli ama senin sevmen içinin ısınması da onemliTeşekkür ederim .Burdaki yorumların hemen hemen hepsini okudum. Dr. onemli oldugu kadar hastanede cok onemli.Yorumları okudukça kafam daha cok karıştı.
evet canım kayserideyim sen nerdesinSiz kayseri de miydiniz 2015 in en taze anne adayları kısmında görüyordum sürekli
Bende kayseride oturuyorum canimevet canım kayserideyim sen nerdesin
Merhaba kasım annelerinde görmüstüm sizi galibaYok artık ya hamile kadının hafta sonu hafta içi mi olurmuş! Affedersiniz ama resmen şımarıklık bu! Bir ara da Çetin Arık ve Zeki yılmaz vardı, biri milletvekili adayı olmuş biri de sorunsuz gebeliklerle ilgilenmez olmuş. Yazık valla ya...
Evet çok olmamış zaten geçeli, biz de şaşırdık. Randevu için aramıştık hastaneyi, muayenehanenin numarasını verdiler... 150 lirayı duyunca şok olduk...Para hırsı başka bir şey değil...
Bu arada iki arkadaşım Memorial Fatma AKSOY'a gidiyor. Biri şu an gayet memnunum diyor. Diğeri 2.çocuğu için gidiyor ve doktor da yeni doğum yapmış sanırım ve eskisi gibi ilgili değil, istediğim zaman ulaşamıyorum diyor.
Ben de Salih GÜDELEK ve Mehmet KARAHANÇER'i araştırmaya başladım. O kadar hastane var, doktorsuz kaldık arkadaş ya!
Bende ilk hamileligim de huma ya gitmiştim Dr Züleyha güzel e şimdi doğum evi ne geçmiş o yüzden erciyes kartal a gidiyorum zerrin avul doktorumBende hümada suat altmısyediogluna gidiyorum simdilik iyi bakalım sonrası ne olur
Memnunmusunuz peki aklımda bulunsunBende ilk hamileligim de huma ya gitmiştim Dr Züleyha güzel e şimdi doğum evi ne geçmiş o yüzden erciyes kartal a gidiyorum zerrin avul doktorum
Evet memnun kaldım canım bebeği güzel inceliyor seninle de ilgileniyor bende net te araştırdım gittim kontrole memnun kaldım doktordan yüzüm gülerek ciktimMemnunmusunuz peki aklımda bulunsun
Cok sevindim canımEvet memnun kaldım canım bebeği güzel inceliyor seninle de ilgileniyor bende net te araştırdım gittim kontrole memnun kaldım doktordan yüzüm gülerek ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?