kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

cvp verdiğin için çok teşekkür ederim öncelikle çok geçmiş olsun tekrar.ay ben doktor konusunda hassas oldukça bişiler çıkıyor.önce acıbademe gittim kesinlikle ilgi sıfırdı o hastaneye göre.o paraya değmezdi sonra araştırdım fatma hanımı o zaman bu yorum yoktu burada ve gittim gerçekten ilgilendi ama işte doktorun ilgisi sadece muayne sırasında değilki sonuçta doğumda yaşadığın herşey onun sorumluluğunda şok oldum ya ne demk ayakkabıyla kazakla doğum üstüne birde dikişin patlamış banada son gittiğimde şeker yüklemesine gel dedi ama aç gitmem gerektiğini bile ben buradaki ark öğrendim bilmiyorum ya sanırım değiştiricem doktorumu böyle bir koşullanmayla devam edemiycem galiba.çünkü çok hassasım bu konuda ve çok endişeliyim diğe r hastanelerdense pahalı hastaneleri seçme sebebimde bu zaten ama bir türlü bu konuda rahatlayamdım.şimdi yeniden doktor arayacağım

ne demek ben teşekkür ederimm..seker yuklemesı konusuna cok sasırdım..fatma hanım boyle bı detayı bıle atlamazdı..ilgınç. bende acıbademden gecmıstım elif cınardan 5.ayımda cunku dogum fıyatları 1500ken 2200 olmustu bırden.. fatma hanımı arastırdım arkadaslar tavsıye etmıstı gıttım cok memnun kaldım.. hastanenın yenı olması gebelık surecınde bana avantaj sağlarken doğumda dezavantaja dönüştü.. şöyle ki;gittiğimde sıra beklemıyodum, hızlandırılmıs vıdeo gıbı muayeneler yapmıyodu fatma hanım, beslenme konusunda bıle hem benı hem esımı detaylarıyla bılgılendırıyodu.. yanı tamam dedık bulduk..ama gecenın02:30unda anı bı doğum sancısıyla gıdınce resmen afalladılar hıc bı duzen oturmamıs dogumum esnasında ıcerıde temızlık gorevlısı bayan bıle mopuyla beni izliyodu.. Komık olanda dığer gun odadada hıc temızlık yapılmadı yanı kuralları oturmamış sıstemsız bı hastane.. benim doğum yaptıgım zamana kadar sadece 1normal doğum olmuş yanı ben bıraz sanssızdım.. ama su an boyle bı lukslerı yok her yerı aradım maıller attım umarım gerekenler yapılmıstır.. buraya bunları yazmam zaten her gıden hastanın orada benı yazdıklarımı hatırlatması demek:) su anda bu kadar gevsek davranamazlar keske benıde bı uyaran olsaydı da bende herseye dıkkat edebılseydım ınsan o anda bıseylerın farkına varamıyo farkına varsada o telasla zaten mudehale edemıyo..en azından bırılerı onlemını onceden alsın gerekırse dogum servısıyle doktorla her detayı konussun benım yasadıklarımı yasamasın kımse ..hastane değiştirmekte biraz rısklı cunku hastene ıyı olsa doktorla frekanslar tutmaz.. zor iş inşallah hayırlısı olsun umarım sorunsuz bı doğum olur..

tekrar cok tesekkurler bılemıyorum zaten cok zor bır gebelık donemı gecırıyorum hakkkımda hayırlııs olsun.senın ıcınde gercekten kendıme olmus gbı cok uzgunum ınsallah bebegını saglıkla hayırla buyutursun.pekı gece fatma hanım geldımı o stde doguma.aklım almıyor ya o gormuyormu dogum anında olanları kıyafetını orda ızleyenlerı bunlar onun sorumlulugunda olmalı ama bende bırkez daha gıdıp konuuscam ama yapı olarak kendımı tanıyorsam devam etmem zor gıbı duruyor

merhaba arkadaşlar bende kayseride oturuyorum çok yeni henüz gebeliğim ama doktor konusunda çok kararsızım ilk hamileliğimde hümaya gidiyordum derya okura şimdi avrupaya gitmiş çok memnun değildim hiç bir konuda hiç bir bilgi vermemişti ilk hamileliğimde yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum biraz keyfini çıkarmak istiyorum bu sefer ilgi alaka istiyorum,kararsızım

Memorial hastanesi..Fatma kutlusoy. .benimde doktorum ve çok memnunum ilgili inancli samimi bi insan ve detaylı olarak herseyi izah ediyor .bende tavsiye üzerine gittim ve inş. dogumuda orda yapmak istiyorum.

inşallah.. yanı bunlardan tamamen fatma hanımı sorumlu tutmak pek doğru olmaz.. hastenenın ve personelın fazlaca ıhmalı var ..o saatte geldı mı dıye sormussun doktorlar belırlı bı acıklıga kadar gelmıyorlar zaten,hemsıreler sureklı arayıp bılgı verıyorlar doktora, gıttıkten 2 saat sonra fılan benım suyum gelmıstı sancıya dayanamayp ben aramıstım 45 dk 1 saat sonra geldı fatma hanım, benım o anki durumum ıcın gecmıydı erken mı ınan bılemıyorum ama bana normal doğum yaptırdığı için her sekılde allah razı olsun ..hem kısılık olarak hemde hekım olarak cok saygı duydugum bı ınsan..umarım senınkı sorunsuz bı doğum olur gonulden dılıyorum bunu tum anne adayları ıcın..

Arkadaşlar, salı için acıbadem mesut beye randevu verdiler, 37 haftalık hamileyim. Sezeryanımı yapabikecegini söylediler, hüma daki erşad bey ve acıbadem deki mesut bey aradında kararsızım? Ben erkek doktor tataftarıyım sezeryanda..

tesekkur ederım arkadasım of cok zor ya bu durumlar rabbım snanada bebısınede saglık sıhat versın evet cektıysende normal dogum daha ıyı olmus bence bende eger kısmet olursa hayırlısıyla normal dogum ıstıyorum bılgılendırmen ve destegın ıcın tesekkkur ederım

Ben birkaç doktor gezdikten sonra sizlerinde memnuniyet bildirimiyle bu hafta Fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum. 5aylık olduk ama halen doktor olayında karar kılamadım. Çetin Arık'a gittim hiç ama hiç memnun kalmadım ilgisizliği vs. bir kenara bırakın daha ben odasındayken ki oda benim talebimle ultrason kontrolünden sonra toparlanırken masasının olduğu kısma geçtiğimde odaya yeni bir hasta almıştı böyle bir saygısızlık onun nasıl bir doktor olduğunu gösterdi bana. Sonrasında Erşat beye gittim çok ilgili ve ilk hamileliğim olduğundan ve bu hususta birşey bilmediğimden bilgi paylaşımı çok iyi olan bir doktordu çokta memnun kaldım ancak Erşat beydeki tereddütümde hangi doktora gidiyorsun diyen tanıdıklarımın söylediklerine ve daha önce Erşat bey vasıtasıyla doğum yapan kişilerin bildirimiyle Sezeryan yaptığını ve normal doğumla uğraşmadığını öğrendim bunu duyunca da hayal kırıklığına uğradım. Ama Sezeryanda da yine doğumunu gerçekleştirdiği bir arkadaşımın Cerrah yakınının doğuma katılması esnasındaki gözlemleriyle Sezeryan konusunda çok iyi olduğunu da öğrendim. Bu hususu da ayrıca Sezeryan düşünen arkadaşlara hatırlatmak isterim. Bu hafta oğlumla Fatma hanımla tanışmaya ve muayene olmaya gideceğiz. Hastane ile ilgili arkadaşımızın Memorial da doğum esnasında yaşadığı olumsuz tecrübeleri de bizzat kendileriyle paylaşıp hatırlataacağım. Eğer gerçekten ikna olursam Memorial da Fatma Hanımla devam edeceğim gibi gözüküyor. Rabbim hepimize Hayırlı ve Kolay doğumlar nasip etsin İnşallah. :90:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

arkadasm konusmanı banada haber verebılırsen cok memnun olurum ınsallah

arkadaşlar bende çetin beye gidiyorum ama memnun kaldım çok yoğun olması dışında şimdilik bir sorun yok gerçi daha çok yeni benim hamilelik bu hafta 7.haftadayız pazar lekelenmem oldu hemen gittim iğne yaptırmak zorunda kaldım,benim ikinci bebeğim olacak inşallah bakalım ben fatma kutlusoyu merak ettim şimdi burda okuyunca benim sezeryan olacak

merhaba arkadaşım emmnun kaldıysan devam et ama bazen 1 seferde anlayamıyorsun gerçekten doğru doktor mu diye. Sezeryan olacaksan açıkçası Erşad beyi tavsiye ederim arkadaşımın doğumuna bizzat Cerrah bir yakını girdi ve sezeryan konusunda ne kadar iyi olduğunu görüp bizzat söylemiş düşün bunu bir cerrah söylüyor vakit erkenken en kısa içine sinecek doğru karar vermeni temenni ediyor şimdiden kolay ve sorunsuz bir doğumla bebişini Hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum

arkadasm konusmanı banada haber verebılırsen cok memnun olurum ınsallah

merak etme arkadaşım 6 Kasıma randevu aldım aslında kontrol süremi çok geciktirdim ama sırf bu doktor olaylarındaki aksilikler yüzünden 6 Kasıma almamın nedenide Bebiş büyüdü ve Eşimin o gün doğum günü o daha net görebilsin ve ona hediyemiz olsun diye :) dünde bir mesaj attık ona oğluşumla "Babacım doğum gününde sana kendimi göstermek için sabırsızlanıyorum Rüzgar Yusuf" diye :) Rabbimin izniyle sorunsuz olur inşallah herşey

nedense benim hüma hastanesine karşı bir ön yargım oluştu oysaki orda doğum yapmıştım nerdeyse tüm doktorlarıda değişti zaten o hastaneden cahit gözüakçayı çok tavsiye ettiler ama çok yoğunmuş bende çok bunalıyorum gidip saatlerce bekleyincede çetin beyde aynı şekilde çok yoğun kararsızım ben henüz,zaten hiç keyfimde yok arada lekelenmeler oluyor bebeğim kalacakmı bizimle çok endişeliyim

doktor konusunda kararsız olmanın ne kadar sinir bozucu olduğunu en iyi bilenlerdenim sanırım 4 ayımız bitti ancak halen kendim için doğru doktoru bulamadım. Ama bu hususu çok düşünmemeni öneriyorum birde ne olursa olsun hamile olduğun için dikkatli olmanı ve bebeğin konusunda endişeli olduğun için hemde kendini rahatlatmak için arkadaşlarında yoğun önerileri sebebiyle Memorial Fatma Kutlusoy'a gitmeni tavsiye ederim. Bebeğinden dolayı tereddütlü ve endişeli olduğundan sana yardımcı olacağını düşünüyorum öünkü düşük konusunda da özel uzmanlığı var bildiğim kadarıyla çünkü tv kanalında filan bu konuda özel programı var. Bebişinle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.

merhaba anneler ve anne adayları.
erciyes kartal da Zerrin Avul hakkında bilgisi olan varmı?

merhaba anneler ve anne adayları.
erciyes kartal da Zerrin Avul hakkında bilgisi olan varmı?

Merhaba canım ben 5. aydan itibaren Zerrin Hanıma gidiyorum. Bence işini bilen bi doktor. Ama biraz ters. Yani bazen çıkışıyo baya kızıyo. Bu huyu iyimi kötümü bilemiyorum. Bebekle baya ilgileniyo. Detaylı bakıyo yani. Öneririm ben. Hayırlı doğumlar dilerim

teşekkür ederim canım ben geçen kontrolde tavsiye üzerine ona gittim aslında tam bir yorum yapamadım onun için size de sormak istedim.
çok yoğun randevu sistemi yok gittiğimde baya bekledim.
ilgilenmesi iyi dediğin gibi ama resim vermiyor.
inşallah kısmet olursa doğumu zerrin hanımda yapmak istiyorum.
tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
sana da hayırlı doğumlar

Şaşırdım resim vermemesine. Bana her gittiğimde veriyor. Doğumdan sonra kısmet olursa paylaşırım tabi. Randevu sistemi olmaması gerçekten çok kötü. Ben sabah 8:30 gibi erkenden gidip sıra alıyorum daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…