kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Anladım canım sagol. Bebek içinde gidilmiyor ozaman demekki saglıkocagına mı gidilecek sadece

Anladım canım sagol. Bebek içinde gidilmiyor ozaman demekki saglıkocagına mı gidilecek sadece

Bebeğin ilk muayenesi hastanede oldu.Ercan Genç diye bi cocuk doktoru geldi muayene etti . Doktor 5.gün muayene olacak getirin dedi. Sonra annemgil çocuğu alıp Erciyes Kartal 'a işitme testine götürdüler. O gün doğan tüm bebekleri toplayıp goturmusler. Ben gitmedim. 3.gün sağlık ocağına gittik Geri yolladilar Çünkü sütüm o gün yeni gelmişti Şöyle 2-3 gün bebek beslensin öyle getir dediler (Anneden geçen enzimlerin işe yarayip yaramadığı için topugundan kan alıyorlarmis. ) 5. Günü Ercan Genç 'e goturduk, yeniden kiloya baktı, sarılığına bakti. 8. Gün sağlık ocağına gittim arada hafta sonu olduğu için. Bi de 15.gün yine sağlık ocağına kontrole gittik Damla yazdılar. ( D vitamini ) Ercan Genç'e 28 günlük olduğunda genel kontrole gittik.
Ben o gün mastit olmuşum Öğleden sonra çok fenalastim aynı grip gibi her tarafım dökülüyordu Sağlık ocağına gideyim dedim " "

Saglık ocağındaki ebe hemen hastanene git onu sagdir dedi. Erciyese gidip makine ile göğsümu sagdirdim. 40 dakika boyunca kızım gözümün önünden gitmedi Ertesi gün yine aynı şekilde rahatsizlaninca arkadaşımın tavsiyesi üzerine iyi bi pompa aldık Hastaneye gitmeme gerek kalmadı 3 gün ateşler içinde yattım 5 gün içinde iyilesebildim Bunları neden mi anlattım Bilseydim daha önceden ablamdan pompa getirtirdim Ama herkes mastit olacak diye bir şey yok tabii Yine de bilgin olsun canım

Canım teşekkür ederim anlattıkların için. Ben kayseride dıgum yapcam ama kırşehirde evim o nedenle gel git oluyormu diye sorayım istedim cünkü orada kalsam annemde kalcam eşim kendi annesinde kalayım istiyo ben istemiyorum bu stresi yaşamak istemiyorum en azından annemi alıp evime gelecegim neyseki. Ben el ile sagılan pompalardan aldım şimdilik ne olur ne olmaz diye ama işe yarayacak mı bilmiyorum zamanını alıyorum hep hakkını helal et ama insanın ihtiyacı oluyor gercekten bu zamanlarda rabbim bebişinle mutlu etsin inşallah seni

Canım doktor doğumu kendi yaptırıyor Ben 10 cm açıklıkla gitmişim saat sabah 8 e geliyordu ebeler baktılar Sakın ıkınma doktor gelmeden dogurma bak dediler. hemen doktoru aradılar 15 dk içinde geldi Onlar cm cm açılmanı felan kontrol ediyor. Bana sonda takıldı çünkü idrarimi yapamamistim.
Epidural kateter ne onu bilmiyorum Sadece damar yolu açtılar sağ koluma, doğumdan sonra da ona serum taktilar, kanamayı azaltmak içinmiş.

Bu arada benim doğum bayram sonuna rast geldi Eger bayramda olsaydı beni erciyes kartal a yonlendireceklermis Bunu daha önce demediler Ama orda da karahançer gelirmiş. Hoca bana bayram da burdayım sadece 3. Günü yokum diye bilgi vermişti Allah tan benim doğum 4. Gün oldu Eger doktorun yokum dediği gün olsaydı ne olurdu kim yaptirirdi bilmiyorum . Aklında olsun canım sanırım seninki de bayrama geliyor

Evet bugün gittim bebek 3600 olmuş daha büyürse dogum sıkıntıya girecek diye söyledi bayramın 1ve 2.günü yokmuş evet o nedenle akşama suni sancı verelim istersen karar ver dedi yoksa bebek büyüdükce daha zor olacak diye söyledi aksam gidicem işte ama korkuyorum valla.eger acılma olmazsa bebek sıkıntıya girerse yada ben dayanamazsam sezeryana geceriz dedi hayırlısı artık işte

Ben minyonum o nedenle bebek irileştikce bende korktum acıkcası ondan suniyi teklif etti akşam 9-10 gibi gidip yatıs yaptıtacagız

Merhaba kızlar ben kayseride bir çok doktora gittim ve ne yazıkki gördüm ki ya islerinin ehli değiller ya da tek amaçları sizin paranızı alıp göndermek. Fakat şimdi mustafa Başbuğ a gidiyorum. Diğer doktorlardan çok farklı gerçekten çok iyi inceliyor anlatıyor tüm riskleri söylüyor. Biraz pahalı ama sağlık için değer başka doktorlara gidip memnun kalmayacağıma mustafa hocaya biraz fazla para vermeyi tercih ederim

Kızlar kayseri de bayan kadın dogumcu önerin lütfen bana..

Erciyes kartaldaki rakip turan a ya da o hadtaneye giden var mı.
Ben iki doğumumda ercyes hastanesinde yaptm rakip bey değildi doktorum ama nuray emeklıoğluydu gayet memnundum ama rakıp beyin de hastası çok fazla sevilen bi doktor ercyes hastanesinde

Kızlar kayseri de bayan kadın dogumcu önerin lütfen bana..
Ercyes hastanesinde nuray emeklıoğlu var ıkı doğumumda da gayet yanımdaydı önerebilirim ve gerçekten Allah tan korkan bi bayan araştırn derm.hoşçakalın..

Arkadaslar merhaba.Allah kismet ederse 2.bebegime hamileyim daha cok yeni.ama kafam karmakarisik.3.5 yil once oglumun dogumunu erciyes kartalda normal dogum cetin arik yaptirmisti o kadar memnundumki.oyle bir doktor bidaha nerden bulucam bilmiyorum kendisi milletvekili oldu ve ayrildi.hastaneden ve ebelerdende memnun oldugum icin ayni hastanedeki demet cengize gittim tam icime sinmedi.dunde tekdende mustafa oguza gittim idare eder ama hastane tiklim tiklim pis gibi.icime sinmeyen biseyler var.aklimdaki doktorlar icin ozellikle dogum yapan arkadaslardan tavsiye istiyorum.hastanesinide goz onune alarak.
rakip turan
zerrin avul
cahit bey
mehmet karahancer

Memorial hastahanesi doçent Doktor gokalp oner kendisini üniversitede ihtisasini yaparken tanımıştım 2 bebegiminde doktorudur kendisine minnettarım ikinci çocuğumun hayatını kurtardı uzman olup gidince çok uzulmustum kayseri adına fakat memorial hastahanesine doçent olarak başladım çok yönlü bir cerrah çok guleryuzlu ve anlayışlı kesinlikle tavsiye ederim netten araştırın ödülleriolan bir doktor mutlaka gidin

Bi de kardeşim dedi ki en başından burda muayene olmadığın için yapmayabilirler dedi doktor önerisi olması lazım filan dedi böle bi sebep olabilir mi ya
Kaç haftalık bilmiyorum ama memorial hastahanesine gokalp onere gidin hem çok temiz bir hastahane hemde doktoru inanılmaz ilgili hersekilde ulaşılabiliyor bn ona takip oluyorum çok memnunum uzun bir arayış sonrası çok şükür istediğim tarzda bir doktora gidiyorum

Ben iki doğumumda ercyes hastanesinde yaptm rakip bey değildi doktorum ama nuray emeklıoğluydu gayet memnundum ama rakıp beyin de hastası çok fazla sevilen bi doktor ercyes hastanesinde
Bende gokalp öneri tavsiye edeceğim Size memorial hastahanesi çok iyi ve anlayışlı bn çok memnunum hastahaneye gayet temiz pırıl pırıl hocama da her An ulaşabiliyor tavsiye ederim

Bende gokalp öneri tavsiye edeceğim Size memorial hastahanesi çok iyi ve anlayışlı bn çok memnunum hastahaneye gayet temiz pırıl pırıl hocama da her An ulaşabiliyor tavsiye ederim
Şuan bi gebelik durumum yok ama spiral için gidiceğim ben muayene ücretine kadar acaba gökalp beyin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…