kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Ayrıca doğum hane de tertemiz di.Ebelerin muamelesi de iyiydi. Bi kere daha hamile olsam yine Karahançer'e giderim.
Bu arada Huma için bi hemşire tanıdığımız alt yapısının hiç iyi olmadığını ve temizliğe dikkat etmediklerini söyledi. Züleyha denen Dr da ablami durduk yere sezeryan yapmisti. Zeki yılmaz in hastalarina müşteri gözüyle baktığını eczacı arkadaşım demişti.

Bende seninle aynı durumda olacagım tayin nedeni ile son ay kayseride bulunacagım bir aksilik olmadıgı sürece normal istiyorum.yakın zamandamı yaptın sen dogumunu acaba.züleyha diye bi dr duymadım hiç erciyesteki zerrin avuldan memnun olanlar var ama

Hastane odaları falan nasıl oluyor canım kapı süsü yada benzeri hazırlık varmı bazı özellerde oluyormuş sanırım.hemşireler ilgilimi ben kendimde hemşireyim ama korkuyorum herşeyden doktor dogumda hep kendi bulunuyor degilmi bende nedense erkek doktorların daha ilgili oldugu kanısı var o nedenle mehmet beyi daha öncede duymuştum.birde dogum fiyatları nasıldı yazarsan sevinirim teşekkürler

Yaa lütfen girince cevap yazarmısın

ben su ana kadar kadın doğum uzmanı olarak bir çok doktor denedim fakültede ameliyat bile oldum bunların arasında Memorial doktorlarından ülkü hanım kadar bilgili güler yüzlü bir doktor ile karşılaşmadım muayene 80 lira kontrol 35 doğum 2000 liradan başlıyor özel odaya göre değişiyor

Canım doktor doğumu kendi yaptırıyor. Ebeler hiç müdahale etmiyorlar. Parası da normal doğum 600. , sezeryan 700. İnşallah sende normal doğum yaparsın. Kapı süsü felan farketmedim.belki talep edince yapiyolardir. Onu bilmiyorum. Sanci odası nda bi yatak ve kanepe, duş yeri ve lavabo Televizyon var . Sık sık temizliyor lar. Eşin de, ailende girebiliyor. Ben normal yaptığım için dogumhanenin tam karşısında olan bu odada kaldım. Sezeryanlı olanları yukarı aliyorlarmis

Lohusa hastalığı na yakalandim canım hakkını helal et Evet yeni doğum yaptım Ve seni çok iyi anlıyorum Bu yüzden buraya üye oldum yardimci olmak için
Teşekkürler vakit ayırdın dar zamanında sende hakkını helal et. Korku panik halindeyim bende o yüzdende insan başkalarının anlatımıyla rahatlıyor deneyimler önemli gercekten.allah saglıkla büyütmek nasip etsin bebegini inşallah.toparlandınmı peki?dikişin falan varmı onlar nasıl rahatsız edici oluyormu

merhaba,ben gecen yıl dogum yaptım.
bu sayfayı sürekli okuyordum. bende düşüncelerimi paylasmak istedim.
ilk hamileliğimden önce ve hamile kaldıktan hemen sonra aytül hnm a gitmiştim. masasında oturup oldugu yerden gel bakalım diye cagırdı yanına. hamilelik öncesi muayenede (ki ilk kez kadın doguma muayeneye gitmiştim) korkuyorum diye kızıp ben bakamam diyip bıraktı beni. bi dahada gitmedim zaten.
ilk doğumumda 7 sene önce cahit beye gitmiştim. ilgilenmesi gayet güzeldi. normal dogumu tesvik eden bir dr diye düşünerek gitmiştim. kapılarda karsılar hoşgeldiniz der vs..ama gel gelelim doğum anı geldiginde günlerden de pazar ise dr u görmeniz mümkün değildir. bütün pazar gününü sancı cekip dr ne zaman gelir diye görüşme umuduyla, ebelerin sürekli muayene edip azarlamasıyla gecirdikten sonra sezeryana karar verdim ve kendisini ancak ameliyathaneye girerken gördüm( kapıda karşılamak marifet değil diyorum.
gecen yıl hamile kalınca dr telaşına düştüm. bir tanıdık fakülteyi önerdi ama orda bakan dr lar asistan oldugu için tecrubeleri daha az gibiydi sanki. bir iki kez muayeneye gittim birde ikili teste. asistanlar görevliller hemşireler.. herkes cok kibardı fakültede. erkekler giremiyor yanlız muayene sırasında.
sonra zerrin avula gittim bi kaç kez. zerrin hocanın ilgilenmesi gayet güzel. sert bir dr gibi görünmesine ragmen çok ilgili bir dr oldugunu düşünüyorum. fakat erciyes hastanesi sıra bekleme bakımından sinirleri zorluyor. sırayı alıp gidip işlerimi halledip hastaneye döndügüm çok oldu. randevu filan vermiyorlar. helede sırada beklerken pat diye doguma ameliyata gittiyse dr tamam.. dogum zamanı yaklastgındada yaklasımlarının keyfi olarak "hadi alalım cocugu " olmadığını gördüm. uygun zamanı bekledi.
ameliyathane personelinden hiç memnun kalmadım. nefes alamıyordum oylece beklediler.oksijen vermek sonradan akıllarına geldi. dogumdan sonra odada kalırken gece ve gunduzki hemsireler fena değildi. sonrasındada pansuman vs ye gittiğim oldu. gayet naziktiler.
dogum sonrası kontrole gittim. muayene konusunda aytülden dolayı korkarak gittim dogrusu. ama zerrin hanım gayet güzel muayene etti. hemşiresi ve kendisi güzel bi ekip.
ayrıca ben ameliyat için hastaneye vardıgımda saat sabah 7:30 gibiydi, dr gece bi hastasını beklemiş.. kadın sancı cekiyormus ve onu bırakıp gitmemiş evine. koridorda konustuk. dönünce ametliyata alıcam seni dedi.. dediğm gibi sert bi intiba versede azarlayan bir dr değil kesinlikle.

uzun olmus ama burda sorulan sorularıda okuyup detaylı yazmak istedim.

birde detaylı ultrason soran arkadaslar olmus. detaylı ultrasonu fakültede yaptırdım. önceden randevu almak gerekiyor. 1 ay onceden filan. memnun kaldım. ayrıca zerrin hnm her gidişimde dört boyutlu ultrasondan da bakıp güzel bi görüntü yakalarsa onuda veriyordu. ekstra ücret filan almadan. cahit beye gideli cok oldu ama oda dört boyutlu ultrason için ücret almamıstı. sadece bi kez bakmıstı ama dort boyutlu ile. her ikiside bebeğin ultrasondaki halini detaylıca inceleyip anlatan dr lar. zerrin hanımın dogum anında hastayı yüreklendirmesi çok güzel.

Toparlandim canım çok şükür Dikisim vardı ancak hiç rahatsız olmadım. ilk gün idrar yaparken korkmustum acaba acir mi diye hiç de öyle olmadı 2. gün dik oturup emzirmeye başladım Yani hiç bi sıkıntı olmadı. Sen neyden korkuyorsun Eger doğum sonrası bakacak birileri varsa lohusaliktan hiç korkma. Ama doğum içinse kaygıların diğer sayfada anlatırım.("normal doğum dan korkmama rağmen doğurdum. " başlıklı formda.)

Merhaba bayanlar kayseriye geldim sonunda ve bugün mehmet karahançere gittim erciyes hastanesine.gerçekten çok ilgili sormadan detaylıca anlatıyor herşeyi memnun ayrıldım. Dogumhaneyidr gördüm çatı muayenesi yaptılar o esnada 2 tane dogum masası var orada bana yapılırken muayene biri dogum yapıyordu o beni olumsuz etkiledi az ama o kadarcıkta olur diye düsünüyorum . Normal doguma uygun dedi dr ama bakalım artık hayırlısı ben dogumdan cok korkuyorum ya

Durduk yere alttan muayene yapmadı demiştin ama çatı yapıldı bana bugün onun dısındamı diyorsun

Sen nasılsın bu arada

Durduk yere alttan muayene yapmadı demiştin ama çatı yapıldı bana bugün onun dısındamı diyorsun

Doğuma kadar Çatı muayenesi de dahil hiç bir şekilde alttan muayene olmadım Söyleselerdi Böyle bir şeyi reddetmek vardı aklımda. Çünkü doktoru ablami 38. Haftasinda muayene ederek hiç bi belirtisi yokken dogumunu başlattı. Sebebi 2 cm açıklık olmasıydı. Sonunda sezeryana mahkum oldu. Neden çatı muayenesini gerekli gördüler? Bu arada hangisine gidiyorsun

Hoşgeldin canım Bu yazıni sonradan gördüm. Kafama takıldı,bende 37. Haftamda gelmiştim ama karahançer bana çatı muayenesi felan yapmamisti?
Doğumun nesinden korkuyorsun ki? Sanci çekmek ten ibaret , inan o da adet sancısı gibi Şiddeti giderek artan ama asla dayanilmayacak gibi olmayan ağrılar. Biraz ağrı eşiğine bağlı. Hem suni sancı verilmezse vücut seni dinlendiriyor o kadar mükemmel bir sistem Yapacağına inan ve buraya sende doğum hikayeni yaz
Doğum ani geldiğinde ise kendini dışardan izliyor gibi olacaksın insallah Dikiş atıldığını bile hissetmeyeceksin.
Korkuyorum diyorsun, ama insan bilmediği bi şeyden nasıl korkar ki? İlk doğum galiba?

Sen nasılsın bu arada
Elhamdulillah tamamen iyiyim ama doğum sonrası gerçekten insanın iyi bi bakıma ihtiyaci oluyormuş maddi manevi. Sanci geldiğinde bol dua et Ne edersen kabul olurmus
Bi de nefes egzersizlerini pratik yap şimdiden Doğum anında uygularken ona odaklanirsin

Tavsiyelerin için sagol canım dikkate alacagım. Çatı yapalım dedi bilmiyorum birde ebeler yaptı dr uapmadı zaten ben minyonum biraz ondan dolayı gerekli gördü belkide

Birde aklıma takıldıda senin normal dogumda hoca bulundu demiştin sonradan mı geliyor hoca doguma beni çatı yaptıklarında doguran bayan vardı ebeler dogum yaptırıyordu o nedenle sormak istedim.epidural kateter taktırdın mı birde sen acaba soruyorlarmı onu?

Dogum sonrası ortalama kac gün kalınıyor hastanede kızlar.birde ilk kontrol kac gün sonra oluyor

Dogum sonrası ortalama kac gün kalınıyor hastanede kızlar.birde ilk kontrol kac gün sonra oluyor

Ben normal doğum yaptığım için sadece 1 gün hastanede kaldım. Kalmayadabilirdim. Dikislerim vardı,ama Dr. Karahançer bunun kendiliğinden eriyen iplikler olduğunu söyledi. Dolayısıyla muayeneye felan hiç gitmedim. Bugün tam 8 hafta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…