kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

canım çok geçmiş olsun. 8 cm sanırım normal doğum yapabilmek için iyi bir başlangıç, keşke devam edilebilseymiş. üstelik hem sezeryanlisin, ameliyatlı yani, bir yandan da kolunu kullanamıyorsun. üzüldüm çok. öte yandan haklısın doktordan memnun olup hastaneyi istememe durumu bende de var biliyorum çok kötü bi ikilem insan şaşırıp kalıyor. benim çocuğum yok, ilk gebeliğim düşükle sona erdi maalesef. doktorum erşad beyden çok memnunum ama gel gör ki o da operasyonlarını kendi hastanesi hüma da gerçekleştiriyor. hüma pek iç açıcı değil. doğum v.s. tecrübem olmadı ama kürtaj ortamı beni kaygılandırdı. inşallah tekrar hamile kalırım, ama ilerisi için endişeleniyorum.

Mrb bende ilk dogumumu erciyes kartalda yaptim cetin beydi doktorum.ebelerden ve hastaneden cok memnundum en bastada doktorumdan.cetin bey milletvekili oldu suan 2.bebegime hamileyim.tekdeni deneyeyim dedim denemez olaydim.hastane pis kalabalik.ebelerden biriylede muhatap olma firsatim oldu.ebemiydi supheliyim hala.puanimi verdim ve bidaha gitmdim.tekrardan erciyes kartala gittim.zerrin hanima.sizde oyle yazinca supheye dustum.hastane disinda doktordan memnunmuydunuz.sikintimi olduda sezeryana alindiniz.

Benim doğumum gece başladı. 2 cmlik açıklıkla hastaneye gittim, 3 dakikada bir gelen neredeyse 1 dakika süren ağrıyla. Eve gidin dinlenin dediler. Saat 7'ye kadar evde bekledim. 7'de artık dayanamadım, bebek de hiç hareket etmiyordu. Geri gittim hastaneye, ebe uyuyordu. Uyandırdım diye kızdı muhtemelen. Git eve dinlen diyorum sana dedi. Odalar da doluymuş. Ben eve tekrar geldim, cahillik işte. Sonra 9'da doktorumu aradım ama sancılar 3 dakikada ve 2 dakika sürer hale geldi. Geceden birşey yemeyin içmeyin demişti ebe, zaten takatim kalmadı hiç. Derken doktoru aradım, ben çok fenayım bir buçuk saat önce geldim ama böyle böyle oldu diye. Doktorun hemşiresi "böyle konuşabildiğine göre telefonda, gelme sen. 12'de gel dediler bana" Saat onda artık doğuracağım diyip hastaneye gittiğimde açıklık 8cm idi. NST çekerken bir anda suyum geldi. Çocuk strese girmiş diye panik yaptılar, nst'yi tamamlamadan kendimi ameliyathanede buldum Yani bence en azından hastanede olsaydım, süreç çok daha iyi yönetilebilirdi. Kaldı ki NST tamamlanmadan suyum gelince ebe panikle suyunun rengi bulanık görünüyor diye doktorun odasına dalıp "doğum başladı yetişin" diye doktoru çağırınca ben de panik oldum, doktor da derken NST'ye bakamadan çocuğa bişey olmasın diye ameliyathane... Üstelik ameliyata alınmadan eşime "önce ödeme yapmanız gerekiyor" dediler. Eşim ödemeyi yapana kadar ameliyathaneye alınmadım. Tabi bu olay henüz sezaryen yasası çıkmadandı, belki şu anda olsa böyle bitmezdi sonucu. Doktorumdan biraz soğukluğu ve mekanikliği dışında şikayetim olmadı. Yani biraz fazlaca alıştığı için, tecrübesinden dolayı, soğuk biraz. Doğum sonrasında da afedersiniz, gaz çıkarmadan hastaneden çıkardılar. Derken tabi evde ağrı sancı, geri hastaneye dönmek zorunda kaldık. O süreçte de hastane ve ebeler çok ilgisizdi. İlk girişte muayene etmeye falan kalktılar. Daha birçok şey. Hasılı, benim temel şikayetim doktordan ziyade ebeler/hemşireler ve hastane yönetimi ile ilgili.

Reactions: dtk
Onunla gecmis olsun canim ne diyim.insan o anda panikle ne yaptigini bilmiyor.cahillikten degilde kendini onlara teslim ediyosun korkudan.ne derlerse yapiosun.suni sanci verip gozetim altina alsalarmis hersey yolunda gidebilirmis belki ama kismet.bebebgin ve senin icin hayirlisi olmus bosver.dedigin gibi doktor kadar ebelerde onemli butun isi onlar yapio..insallah zerrin hanimdan memnun kalirim..bilgisiz ve ilgisiz doktor insani mahvediyor

ACIBADEM hastanesinde Dr Mustafa TAŞ... Tek kelime ile mükemmel. Benim ve birçok arkadasımın doktoru.. Mutlaka gitmeden karar vermeyin derim. Biraz Pahalı ama doğum için değer bence..gitmeden mutlaka randevu alın çünkü randevu 1 hafta önceden zor bulunuyor..

Hangi hastane de yaşandı bu talihsizler

erciyes kartal hastanesiymiş

erciyes kartal hastanesiymiş
İnşallah güzellikle ve sağlıkla yeni bir bebeğin olur :)

inşallah, çok teşekkür ederim. inşallah sen de sağlıklı bir hamilelik geçirir, kolay bir doğum yaparsın. :)

Merhaba arkadaslar bende erciyes kartalda dogum yaptım mehmet karahancer isimli doktora son 1 ayda gittm zaten kendisine tayin sebebiyle memnun kaldım fakat orada dogum yapacaklara tek tavsiyem dogumunuzun diger hastanede olmasını isteyin 3. Binanın yapıldıgı taraftaki hastane yani orası daha temiz daha şartlar güüzel. Ben sizlere birşey danısacagım kayseride ücretli heyet raporu veren hastane varmı özller arasında

allah analı babalı büyütsün inşallah canım. bilgilendirmen için teşekkürler. ancak rapor hakkında fikrim yok maalesef.

arkadaşlar az önce annesi geçen hafta doğum yapmış bir öğrencimiz ile görüştüm. Hüma da doğum yapmış, doktoru cahit gözüakça'ymış. gebelik takibi boyunca çok memnun kalmışlar, doğum normal doğum yoluyla gerçekleşmiş. doktor doğum sırasında yanındaymış hep. sanırım 750 tl doğum için ödemişler, bebeğin testleriyle birlikte 800 küsür tutmuş toplamda hastane masrafı. bilginiz olsun.

Merhaba ben doğum yaptım ıkı bucuk ay oluyor 9 ay boyunca o kadar hastane o kadar doktor değiştirdım ki sureklı araştırıp en ıyısı olsun istiyordum.ıbrahım demir zerrın avul acıbademdekını hatırlayamadım şimdi çok tatlı bı bayandı en son humaya hıttım Şeyma hanıma çon şukur dogumda nı sıkıntı falan olmaz ama sonrasında sarılık ve enfeksiyon oldu doğum evine gıttık.zaten humadakı dr da oraya gıdın demişti.valla arkadaşlar boşa özel hastanelere para veriyoruz şahsen ben birdaha doğum yaparsam doğum evıne gıdecegım.orda yattıgımız sure boyunca dr undan hemşiresıne o kadar ulgılılerdıkı ben gerçekten memnun kaldım.zaten ozellerde aynı devlet hast.gıbı değil mi.ama illa özel dıyorsan acıbadem en ıyısı .allah bir nefeste kurtarsın .

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Bilgilendirdiğin deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler. Devlet Hastanesinde böyle iyi bi tecrübe yaşadığına çok sevindim. Birşey sormak istiyorum doğumdan sonra enfeksiyon oldu demişsin, Hüma dan mı bulaştı sana ya da bebeğine yoksa vücudun kendi yaptığı birşey mi o da sarılık gibi? Gelmiş geçmiş olsun.

merhaba kızlar ben ılk dogumumda gulcan hanıma gıttım tekden hastanesi.ondan once ıkı kez dusuk yasadım bı ck hastane gezdım doktor gezdım allaha sukur gulcan hanım ı buldum.kan pıhtılasması nedenıyle dusuklerım oldu kansulandırıcı kullanarak bebegıme saglıkla kavustum.sımdı yıne ona gıdıyorum.oncelıkle tekdenın devletten farkı yok cok kalabalık ve benım dogum yaptıgım sene dogumhanesı odaları temız degıldı.ama ben gulcan hanım ıcın gıdıyorum.oncelıkle bayan olması benım ıcın onemlı.ıkıncısı coook rahatlatıyo ınsanı psıkolojık olarak cok esprılı bırı.allah korkusu oldugunu dusunuyorum ve normal dogum yanlısı kesınlıkle.benden sonra kardesım kuzenım ve onlarca arkadasım gııttı yuzde 90 ı memnun kaldı.ben doktor ıcın gıdıyorum ama tekden (((((

Bende doğum evinde yapmayı düşünüyorum inşallah, şimdi özel doktora gidiyorum haftadan itibaren devlet hastanesinde doktora gidicem takip için .

teşekkür ederim canım dr um suni sancının neden olabılecegını yada ben hamileyken idrar yollarımda enfeksıyon olmuştu ondanda olabılır dedi ama doğum anındada olabılır tam bılmıyorum.ama yattıgım esnada gerek dr lar gerekse hemşireler çok guzel ılgılendı.orda yatanların çoğu sarılıktandı devlette doğu tapmışlar memnunuz demişlerdi.birde normalde doğum yaptıgında bebek saglıgı açısından 48saatı hastanede doldurmak gerekıyor devlet hastanesi 48saat dolmadan gondermiyormuş.ben humada kalmak ıstedım ama gönderdiler.bebektekı sıkıntılar 48 saatte çıkıyor zaten bence doğum evini bi duşunun.hayırlı doğumlar.

Anladım canım benim. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sen şimdi kimbilir ne kadar yoğunsundur bebek dolayısıyla rabbim Esirgesin evladını, sağlık mutluluk dilerim ikinize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…