kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Tşk ederim. ama bana biraz fazla geldi ücreti en iyisi ben dewam ediyim kendi doktorumla
Siz bilirsiniz Doktorunu kim bilmiyorum ama geçenlerde bir yakınım spiral taktirirken artık nasıl olmuşsa yanlış yere takmış hamile kalmış almaya çalışırken de parçasını bırakmış nigdedeydi bide beni aradı hemen yönlendirdim şimdi gokalp hocaya takip olmaya başladı başka doktor olsa spirali almaya çalışıp rahme zarar verebilirdiama o işlem yapmadı çok şükür gebeliği devam ediyor böyle durumlarda söz konusu biraz fazla olsun garanti olsun değilmi? ?yinede tercih meselesi tabiiki

O rası öyle tabi deee ne.bilim şuan için bi gebelik olmadığından zaten yeni.doğum yaptım o yüzden fazla geldi ücret neyse hayrlı doğmlar sizede

O rası öyle tabi deee ne.bilim şuan için bi gebelik olmadığından zaten yeni.doğum yaptım o yüzden fazla geldi ücret neyse hayrlı doğmlar sizede
Saolun teşekkürler sizinde gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun sağlıkla inşallah

Ercyes hastanesinde nuray emeklıoğlu var ıkı doğumumda da gayet yanımdaydı önerebilirim ve gerçekten Allah tan korkan bi bayan araştırn derm.hoşçakalın..

Memorial'de doçent doktor gökalp öner beye gittik çok memnun kaldık :) kendisini çok iyi yetiştirmiş çok bilgili ve her konuda kafamıza takılanları sabırla cevaplıyor.
Arkadaslar merhaba bilen varmı bilmiyorum ama kayseride bu doktorlar içinde rapor vermeden yana olan doktor biliyormusunuz acaba resmi iznim btiince almayı düsünüyorum ama. Ben kendim mehmet karahançere dogum yaptım ama o verirmi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

İlgi alaka olarak mehmet karahanceri tavsiye ederim herkese bu aarada son haftalarda gitmrmize ragmen gayet ilgiliydi kendisi

İlgi alaka olarak mehmet karahanceri tavsiye ederim herkese bu aarada son haftalarda gitmrmize ragmen gayet ilgiliydi kendisi
Erciyes hastanesinde dogum yapacaklara tek tavsiyem dogumunuzu kartal hastanesinde yapmayı isteyin tek pişmanlığım bu orada fiziki ortam daha iyi. Yoksa iki hastanedede ebeler cok iyiler ilgililer yardımcı oluyorlar

Merhabalar dünya Zerrin hanima muayene olan var mı arkadaslar. Bende 8 haftalik hamileyim :) tesadüf gittik ama emin olamadım. Kanama bölgesi varmis sürekli yatmam getekiyomus yatiyorum ama hala arada kanamam oluyo böyle bi sey yaşayan arkadaşlar var mı varsa nasıl atlattiniz yardım lütfen. Bi de alttan muayene tehlikeli diye okudum burdan doktorum iki kez alttan muayene etti birazda ordan basladi tedirginlik

Merhaba canım benimde 5. Haftada kanama olmuştu hüma da akif beye ve tekden de zehra hanima gittim. progestan ve düşük önleyici iğne verdi zehra hanim bide yatmami önerdi. sonrasında ara ara kanamam oldu ama bebegimde bi sıkıntı olmadı çok şükür. sonrasında da mustafa Başbuğ a gittim çok ilgili bilgili bi doktor eğer sıkıntıların devam ederse ona gitmemi öneririm

Merhaba hanımlar Kayseride yaşıyorum ve benim düştüğüm hataya düşmemeniz için yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. Hamileliğimin 7.haftasında bebeğimin gelişimi durdu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi doktorum Mustafa Başbuğ. Ama benim bunun gibi bir işe vaktim yok git istediğin hastanede yaparlar diye paramı alıp beni yarı yolda bıraktı. Bende Kayserinin en iyi hastanelerinden biri olduğunu düşündüğüm Memorial Hatanesine gittim.Fatma Kutlusoy hanım beni çok iyi karşıladı, teselli etti, korkmamam gerektiğini söyledi ve o gün beni kürtaja aldı. Kürtajdan çıkınca her şey yolunda mı diye sordum çok iyi her şey yolunda iki hafta sonra kontrole gel dedi. Eve geldim kendimi iyi hissetmiyordum ama normal dedim geçer. 2 hafta sonra kontrole gittim muayene etti uzunca bir süre ve her şey çok iyi yolunda dedi. Eve geldim üstünden 3 hafta geçti hala kötüyüm midem bulanıyor halsizim kendimi iyi hissetmiyorum. Kayseride başka doktora gittim daha ultrasonla bakar bakmaz içinde parça var dedi. Kürtajı yapamamışlar dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm. İnanmak istemedim tahliller yapıldı beta-hcg 200 lerde. Allahtan bir sıkıntı yaşamamışsın her şey olabilirdi dedi. Fatma Kutlusoy hanımın sadece güler yüzü varmış yani. Hadi parça kalmış olabilir diyelim kontrolde bunu görmemesi imkansııııızzz. Hamileliğiniz iyi gittiği sürece her doktor iyidir. Ama ola ki benim gibi kötü bir durumla karşı karşıya kalma ihtimaliniz her daim var. Doktorunuzu ona göre seçin.Ben madden ve manen bu durumdan çok yara aldım sizlerde aynı hataya düşmeyin.

Hanımlar söylüyorum tekrar söylüyorum ben doktorum dan çok memnunum artık kadın doğumcu deyince memorial hastahanesi gokalp oner diyorum bütün arkadaşlarıma yakinlarima sıkıntılı gebelik yaşayanlara tavsiye ediyorum allah ondan binkere razı olsun arkadaslarimda çok memnun bicok arkadaşım doktorlarını bırakıp Gökalp beye takip olmaya başladı biraz kendinizi düşünüyorsanız gidin derim ilgiyi alakayi söylemiyorum bile kayseri için bizim için büyük şans. ..

Çok geçmiş olsun canım ne üzücü bişey,zaten Kürtaj, gebeliğin sonlanması yeterince ruhsal çöküntü.bir de bunlar.tez zamanda yaşadıklarını unutur sağlığına kavuşur evladını kucağına alırsın inşallah.

Arkadaşlar beni de Hüma hastanesinin temizliği düzeni biraz rahatsız ediyor. 2 ay önce anembriyonik gebelik nedeniyle kürtaj oldum orda. Operasyon un yapıldığı o sandalye ya da sedye işte. Yırtık tı, üzerinde eğri büğrü bi kağıt havlu.etrafta düzensiz birsürü kutu, çöp,hiç temiz görünmüyordu ben o sıra kahrolmuş vaziyette olduğumdan ses çıkamadım ama operasyonun pek de steril şartlarda yapıldığını sanmıyorum.üzerimdeki kıyafeti bile çıkarttırmadılar sadece alt kıyafeti çıkar dediler operasyon odasına ayakkabılarınla giriyorsun.düşün yani dış ortamın tüm mikropları ile aynı odada operasyon.önlük bile giydirmiyorlar sadece dizlerine örtü. Ben ne Kliniklere gittim alt tarafı bi epilasyon için bile tamamen soyunup tek kullanımlık önlük ve terlik veriyorlar. Bir de operasyon öncesi lavaboya gitmek istedim beni boş bi hasta odasına soktular, klozet, lavabo, yatak vs hiç yeni değildi, köhne görünüyordu. (Umarım o hasta odasını ben tuvaletini kullandıktan sonra temizletmişlerdir) allaha şükür bi mikrop falan kapmadım operasyon sonrası hiç bi sıkıntı yaşamadım. Ama o ortamın görüntüsü aklıma geldikçe.of yani. Kayseri neden böyle ya. Hüma hastanesi, Tam teşekküllü diyorsun, uzmanlık, ihtisas Hastanesi diyorsun, özel diyorsun, biraz daha iyi bir ortam sunması gerekmiyor mu sizce de?

Sadece huma mi arkadaşlar tekdenin ve dünyam hastahanesininde pek bi farkı yok berbat yani özel demeye bin şahit ister devlet hastahanesi gibi benim hastahanem memorial süper yaa pırıl pırıl tertemiz çok memnunum...

Arkadaşlar, birinci doğumumu erciyes kartal hastanesinde Zerrin avul hanımda yaptım. Sezaryendi. İkincisi için doktor bulamıyorum Kadın olsun istiyorum, memorial hastanesi olabilir ama orda da fatma kutlusoy için birçok olumsuz şey duydum. Ülkü hanıma gideyim mi bilmiyorum. İlk dokorum zerrin hanım 20 yıllık doktor, çok tecrübeli ve soğukkanlı, ama hastane şartları ve personeli çok problem olmuştu ilk doğumumda. Benimle fikir alışverişinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

canım yaa. erciyes kartal da aynı hüma gibi değil mi. mübarek sanki özel değil devlet hastanesi.

Erciyes kartaldaki personel çok kötüydü, doğum öncesi ve sonrası antibiyotik enjeksiyonu gerekiyordu özel durumumudan ötürü. Damar yolu dışına çok hızlı enjekte ettikleri için 2 ay kadar ödemli durdu kolum, kocaman. Bebeğimi bile otarafla emziremedim, sonra o şişlik inerken kolumda bir sürü kitle oluştu filan. Çok ilgisizlerdi ayrıca. Normal doğumum 8cm açıklıkla sezaryenle son buldu. Bunda hastane çalışan ve ebelerinin katkısı çok. Bazen devlet hastanesi çok daha iyi geliyor gibi,ama doktor da bilgili olunca insan ne yapacağını bilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…