Siz bilirsiniz Doktorunu kim bilmiyorum ama geçenlerde bir yakınım spiral taktirirken artık nasıl olmuşsa yanlış yere takmış hamile kalmış almaya çalışırken de parçasını bırakmış nigdedeydi bide beni aradı hemen yönlendirdim şimdi gokalp hocaya takip olmaya başladı başka doktor olsa spirali almaya çalışıp rahme zarar verebilirdiama o işlem yapmadı çok şükür gebeliği devam ediyor böyle durumlarda söz konusu biraz fazla olsun garanti olsun değilmi? ?yinede tercih meselesi tabiikiTşk ederim.ama bana biraz fazla geldi ücreti en iyisi ben dewam ediyim kendi doktorumla
O rası öyle tabi deee ne.bilim şuan için bi gebelik olmadığından zaten yeni.doğum yaptım o yüzden fazla geldi ücret neyse hayrlı doğmlar sizedeSiz bilirsiniz Doktorunu kim bilmiyorum ama geçenlerde bir yakınım spiral taktirirken artık nasıl olmuşsa yanlış yere takmış hamile kalmış almaya çalışırken de parçasını bırakmış nigdedeydi bide beni aradı hemen yönlendirdim şimdi gokalp hocaya takip olmaya başladı başka doktor olsa spirali almaya çalışıp rahme zarar verebilirdiama o işlem yapmadı çok şükür gebeliği devam ediyor böyle durumlarda söz konusu biraz fazla olsun garanti olsun değilmi? ?yinede tercih meselesi tabiiki
Saolun teşekkürler sizinde gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun sağlıkla inşallahO rası öyle tabi deee ne.bilim şuan için bi gebelik olmadığından zaten yeni.doğum yaptım o yüzden fazla geldi ücret neyse hayrlı doğmlar sizede
Aminn.. Teşekkür ederiz teyzesi darısı sizeSaolun teşekkürler sizinde gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun sağlıkla inşallah
Merhaba kızlar ben kayseride bir çok doktora gittim ve ne yazıkki gördüm ki ya islerinin ehli değiller ya da tek amaçları sizin paranızı alıp göndermek. Fakat şimdi mustafa Başbuğ a gidiyorum. Diğer doktorlardan çok farklı gerçekten çok iyi inceliyor anlatıyor tüm riskleri söylüyor. Biraz pahalı ama sağlık için değer başka doktorlara gidip memnun kalmayacağıma mustafa hocaya biraz fazla para vermeyi tercih ederim
Bebeğin ilk muayenesi hastanede oldu.Ercan Genç diye bi cocuk doktoru geldi muayene etti . Doktor 5.gün muayene olacak getirin dedi. Sonra annemgil çocuğu alıp Erciyes Kartal 'a işitme testine götürdüler. O gün doğan tüm bebekleri toplayıp goturmusler. Ben gitmedim. 3.gün sağlık ocağına gittik Geri yolladilar Çünkü sütüm o gün yeni gelmişti Şöyle 2-3 gün bebek beslensin öyle getir dediler (Anneden geçen enzimlerin işe yarayip yaramadığı için topugundan kan alıyorlarmis. ) 5. Günü Ercan Genç 'e goturduk, yeniden kiloya baktı, sarılığına bakti. 8. Gün sağlık ocağına gittim arada hafta sonu olduğu için. Bi de 15.gün yine sağlık ocağına kontrole gittik Damla yazdılar. ( D vitamini ) Ercan Genç'e 28 günlük olduğunda genel kontrole gittik.
Ben o gün mastit olmuşum Öğleden sonra çok fenalastim aynı grip gibi her tarafım dökülüyordu Sağlık ocağına gideyim dedim " "
Ercyes hastanesinde nuray emeklıoğlu var ıkı doğumumda da gayet yanımdaydı önerebilirim ve gerçekten Allah tan korkan bi bayan araştırn derm.hoşçakalın..
Arkadaslar merhaba bilen varmı bilmiyorum ama kayseride bu doktorlar içinde rapor vermeden yana olan doktor biliyormusunuz acaba resmi iznim btiince almayı düsünüyorum ama. Ben kendim mehmet karahançere dogum yaptım ama o verirmi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirimMemorial'de doçent doktor gökalp öner beye gittik çok memnun kaldık :) kendisini çok iyi yetiştirmiş çok bilgili ve her konuda kafamıza takılanları sabırla cevaplıyor.
Erciyes hastanesinde dogum yapacaklara tek tavsiyem dogumunuzu kartal hastanesinde yapmayı isteyin tek pişmanlığım bu orada fiziki ortam daha iyi. Yoksa iki hastanedede ebeler cok iyiler ilgililer yardımcı oluyorlarİlgi alaka olarak mehmet karahanceri tavsiye ederim herkese bu aarada son haftalarda gitmrmize ragmen gayet ilgiliydi kendisi
Rapor yanlısı doktor tanıyormusunuz acabaSaolun teşekkürler sizinde gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun sağlıkla inşallah
Merhaba canım benimde 5. Haftada kanama olmuştu hüma da akif beye ve tekden de zehra hanima gittim. progestan ve düşük önleyici iğne verdi zehra hanim bide yatmami önerdi. sonrasında ara ara kanamam oldu ama bebegimde bi sıkıntı olmadı çok şükür. sonrasında da mustafa Başbuğ a gittim çok ilgili bilgili bi doktor eğer sıkıntıların devam ederse ona gitmemi öneririmMerhabalar dünya Zerrin hanima muayene olan var mı arkadaslar. Bende 8 haftalik hamileyim :) tesadüf gittik ama emin olamadım. Kanama bölgesi varmis sürekli yatmam getekiyomus yatiyorum ama hala arada kanamam oluyoböyle bi sey yaşayan arkadaşlar var mı varsa nasıl atlattiniz yardım lütfen. Bi de alttan muayene tehlikeli diye okudum burdan doktorum iki kez alttan muayene etti birazda ordan basladi tedirginlik
Çok geçmiş olsun canım ne üzücü bişey,zaten Kürtaj, gebeliğin sonlanması yeterince ruhsal çöküntü.bir de bunlar.tez zamanda yaşadıklarını unutur sağlığına kavuşur evladını kucağına alırsın inşallah.Merhaba hanımlar Kayseride yaşıyorum ve benim düştüğüm hataya düşmemeniz için yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. Hamileliğimin 7.haftasında bebeğimin gelişimi durdu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi doktorum Mustafa Başbuğ. Ama benim bunun gibi bir işe vaktim yok git istediğin hastanede yaparlar diye paramı alıp beni yarı yolda bıraktı. Bende Kayserinin en iyi hastanelerinden biri olduğunu düşündüğüm Memorial Hatanesine gittim.Fatma Kutlusoy hanım beni çok iyi karşıladı, teselli etti, korkmamam gerektiğini söyledi ve o gün beni kürtaja aldı. Kürtajdan çıkınca her şey yolunda mı diye sordum çok iyi her şey yolunda iki hafta sonra kontrole gel dedi. Eve geldim kendimi iyi hissetmiyordum ama normal dedim geçer. 2 hafta sonra kontrole gittim muayene etti uzunca bir süre ve her şey çok iyi yolunda dedi. Eve geldim üstünden 3 hafta geçti hala kötüyüm midem bulanıyor halsizim kendimi iyi hissetmiyorum. Kayseride başka doktora gittim daha ultrasonla bakar bakmaz içinde parça var dedi. Kürtajı yapamamışlar dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm. İnanmak istemedim tahliller yapıldı beta-hcg 200 lerde. Allahtan bir sıkıntı yaşamamışsın her şey olabilirdi dedi. Fatma Kutlusoy hanımın sadece güler yüzü varmış yani. Hadi parça kalmış olabilir diyelim kontrolde bunu görmemesi imkansııııızzz. Hamileliğiniz iyi gittiği sürece her doktor iyidir. Ama ola ki benim gibi kötü bir durumla karşı karşıya kalma ihtimaliniz her daim var. Doktorunuzu ona göre seçin.Ben madden ve manen bu durumdan çok yara aldım sizlerde aynı hataya düşmeyin.
Ayrıca doğum hane de tertemiz di.Ebelerin muamelesi de iyiydi. Bi kere daha hamile olsam yine Karahançer'e giderim.
Bu arada Huma için bi hemşire tanıdığımız alt yapısının hiç iyi olmadığını ve temizliğe dikkat etmediklerini söyledi. Züleyha denen Dr da ablami durduk yere sezeryan yapmisti. Zeki yılmaz in hastalarina müşteri gözüyle baktığını eczacı arkadaşım demişti.[/QUOT NASIL oluyorsa doktorlar farklı düşünülebiliyor bende memnun değildim 9 yaşında kızım karahancer di doktorum hep söylüyorudum hocam karnim küçük normal diyordu neticede çocuk 37.haftada 1 900 dogdu
Canım ibrahim demir e devam ettin miilk başta çok iyi ilgileniyormuş ama zaman gecince farklı davranıyor dediler oysa kendimi ona hazırlamıstım.bir dr arkadsım huma da ibrahim demir i tavsiye etti.bilmiyorum karar veremedım.
canım yaa. erciyes kartal da aynı hüma gibi değil mi. mübarek sanki özel değil devlet hastanesi.Arkadaşlar, birinci doğumumu erciyes kartal hastanesinde Zerrin avul hanımda yaptım. Sezaryendi. İkincisi için doktor bulamıyorumKadın olsun istiyorum, memorial hastanesi olabilir ama orda da fatma kutlusoy için birçok olumsuz şey duydum. Ülkü hanıma gideyim mi bilmiyorum. İlk dokorum zerrin hanım 20 yıllık doktor, çok tecrübeli ve soğukkanlı, ama hastane şartları ve personeli çok problem olmuştu ilk doğumumda. Benimle fikir alışverişinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?