Dogum ğcreti 2800 evet bende ulku hanıms gıdıyorum 40+2 gunlugum dogumu beklıyorumDigerleride 80 tl istiyor zaten muayene icin cok fazla degilmis ama memorialde dogum ucretleri 2800 civari diye duydum bilgi alirsan banada haber edebilirmisin ?? Allah kolay dogumlar nasip etsin cumlemize ne zormus yaa doktor secmek
Ben tedavı gormedım de canım hamilelik takibi ulku hanımla kurtaj benımde oldu fatma kutlusoy hanımla ama@Eylül0658 canım merhaba bende kayseride oturuyorum ve ülkü hanıma gidiyorum bundan 5 ay önce kürtaj oldum ve şimdi tekrar klomen başladı bana bu 2.ayım tedavide ama ben 32 yaşında olduğum için aşılama yaptırmak istiyorum.. fiyatları daha konuşmadık ülkü hanımla.. sen ne tür bir tedavi gördün ??
Canım ben suan 40/+2 gunluk oldum dogumu beklıyorum yenı gordum mesajıjı canımMemoreldemi nerede Ülkü Aksoy sen kaç aylık hamilesin canım
Canım ben suan 40/+2 gunluk oldum dogumu beklıyorum yenı gordum mesajıjı canım
Evet canım ben memnunum suan en son gunum carsamba sunı ile yatış yapılcak yazarım yıne hamilelik boyunca cok memnundum dogumda nasıl bılmıyorumUlku hanimdan memmunmusunuz??
Evet canım ben memnunum suan en son gunum carsamba sunı ile yatış yapılcak yazarım yıne hamilelik boyunca cok memnundum dogumda nasıl bılmıyorum
Ben ülkü hanımdan çok memnun kaldım ona devam ediyorum bu ay aşılama düşünüyorz bakalım ama ülkü hanım daha önce aşılama da ne kadar başarılıydı bilmiyorum sadece eli çok hafif güler yüzlü aydınlatıcı bi bayan ona güveniyorum.. Eger aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçecez galiba onda da acıbademe Turgut beyi istiyordum ama istanbulA gitti şimdi orda çağlar bey varmış nasıl onu da bilmiyorum.. Senin bi fikrin var mıBen tedavı gormedım de canım hamilelik takibi ulku hanımla kurtaj benımde oldu fatma kutlusoy hanımla ama
Canım sen aşılama tüp bebek ile mi hamile kaldın yoksa doğal yolla mıEvet canım ben memnunum suan en son gunum carsamba sunı ile yatış yapılcak yazarım yıne hamilelik boyunca cok memnundum dogumda nasıl bılmıyorum
Evet canım ben memnunum suan en son gunum carsamba sunı ile yatış yapılcak yazarım yıne hamilelik boyunca cok memnundum dogumda nasıl bılmıyorum
Kızlar ben de memorial ülkü hanım veya acıbadem mustafa beyi düşünüyorum.nevşehirde ikamet ediyorum doktorum kaza sonucu vefat etti pazar günü 34 haftalık olduk.acıbadem in doğum fiyatını biliyor musunuz acabaBen ülkü hanımdan çok memnun kaldım ona devam ediyorum bu ay aşılama düşünüyorz bakalım ama ülkü hanım daha önce aşılama da ne kadar başarılıydı bilmiyorum sadece eli çok hafif güler yüzlü aydınlatıcı bi bayan ona güveniyorum.. Eger aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçecez galiba onda da acıbademe Turgut beyi istiyordum ama istanbulA gitti şimdi orda çağlar bey varmış nasıl onu da bilmiyorum.. Senin bi fikrin var mı
Ben doguda gorev yapiyordum simdi nemlekete geldim bihter hanima gidiyorumBaya ilerlemişsiniz şimdi baktım şimdiye kadar nerde takip oldunuz
Canım benim acıbadem ile ilgili bir fikrim yok mustafa beyi de bilmiyorum ama ülkü hanıma normal doğuma giden bi arkadaşım memnun kalmıştıKızlar ben de memorial ülkü hanım veya acıbadem mustafa beyi düşünüyorum.nevşehirde ikamet ediyorum doktorum kaza sonucu vefat etti pazar günü 34 haftalık olduk.acıbadem in doğum fiyatını biliyor musunuz acaba
İnşallah doğumunuz çok kolay geçer doğum tecrübenizi bekliyorum heycanla ben de iki ay sonra kısmetse ülkü hanımla doğum yapacağım.Evet canım ben memnunum suan en son gunum carsamba sunı ile yatış yapılcak yazarım yıne hamilelik boyunca cok memnundum dogumda nasıl bılmıyorum
Merhaba. Oyle dediklerine bakmayin. Yilbasinda zam geliyo. Ustelik yilbasindan once konusursaniz sizin icin o yilin fiyatini baz aliyolar. Kuzenim 2013 nisanda dogum yapti. Bi onceki yilin fiyatini odedi. Smdi bende gidiyorum. Sanmiyorum fiyatta oynama olacaginiBu hafta doğum ücretini sordum normal paket 2800 liraymış doğuma 1 ay kala fiyat sabitleniyormuş o zamana kadar zam olursa etkilencez yani bu durumdan
Teşekkürler bilgi için umarım dediğiniz gibi olur gerçi artık gözden çıkardık ama ne kadar az o kadar iyi. Siz hangi doktora gidiyorsunuzMerhaba. Oyle dediklerine bakmayin. Yilbasinda zam geliyo. Ustelik yilbasindan once konusursaniz sizin icin o yilin fiyatini baz aliyolar. Kuzenim 2013 nisanda dogum yapti. Bi onceki yilin fiyatini odedi. Smdi bende gidiyorum. Sanmiyorum fiyatta oynama olacagini
Nilgun avsar benzere gidiyorum bendeTeşekkürler bilgi için umarım dediğiniz gibi olur gerçi artık gözden çıkardık ama ne kadar az o kadar iyi. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Size mi denk geldi acaba. Bende dogumevinin doktorlarinin davranislarindan cok memnun kalmamistim. Doguracak ne vardi der gibi bakiolar insana.Kızlar ben şu an 15 haftalık hamileyim 2 tane özel hastane değiştirdim ve iki doktordan da memnun kalmadım. Özellerin işi para kazanmak sadece , size müşteri gibi bakıyorlar. Ve ekstradan ilgi alaka da görmedim , Erciyes Kartal'da Nuray hanıma gitmiştim , zorla konuşturdum kadını resmen. Doğumevindeki doktorları araştırdım Özgüç Beyi ve Yusuf Beyi çok öneriyorlar oraya gideceğim inşallah
Bilemiyorum ama ben hiç memnun kalmadım. Deneyeceğim bakalım hakkımızda hayırlısıSize mi denk geldi acaba. Bende dogumevinin doktorlarinin davranislarindan cok memnun kalmamistim. Doguracak ne vardi der gibi bakiolar insana.
nilgun hanim jangi hastanede cNmNilgun avsar benzere gidiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?