kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Merhaba arkadaşlar bende Hüma da Cahit beye gidiyorum doktoru çok seviyorum ama hastaneyi hayır. Hüma da doğum yapmış tanıdıklarınız falan var mı sıkıntı hizmet açısından deneyim ve duyumlarınızı yazabilirmisiniz.

Kızlar tekden de 4 ay önce normal olarak dogum yaptım Gülcan hanımdı doktorum gercekten cok memnundum tamamen normal dogum yanlısı normal dusunenler ona gitsin ve hastanede cok ıyı yenı doğan yoğun bakım unıtesi mevcut bu cok Önemli kesinlikle tekden hastanesi ve Gülcan hoca derim ben

@Eylül0658 canım merhaba bende kayseride oturuyorum ve ülkü hanıma gidiyorum bundan 5 ay önce kürtaj oldum ve şimdi tekrar klomen başladı bana bu 2.ayım tedavide ama ben 32 yaşında olduğum için aşılama yaptırmak istiyorum.. fiyatları daha konuşmadık ülkü hanımla.. sen ne tür bir tedavi gördün ??

@Eylül0638

Arkadaşlar merhaba , bana Erciyes Kartal'dan Zerrin hanımı önerdiler, aranızda fikri olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba , bana Erciyes Kartal'dan Zerrin hanımı önerdiler, aranızda fikri olan var mı ?
kesinlikle gitme ben gittim pişman oldum.. dengesiz ters bir kadın ben evliliğimin ilk 3. ayında vajinit oldum ve beraberlik olmuyordu bunu doktora dediğimde çözüm sordupumda bana o zaman ilişkiye girmiycen dedi :// böyle bi manyaklık olabilir mi çözüme bak... ben kayseri memorial da ülkü hanımı tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar.Kayseride doktor tavsiyesi istiyorsaniz,Acıbadem Hastanesinde yeni göreve başlayan benim doktorum Murat Tandoğan'ı özellikle tavsiye ederim.iki gebelik kaybindan sonra Murat Hocaya ulaştık.Büyük emekleri sayesinde şuan 3.gebeligimi cok şükür saglıklı bir şekilde devam ediyor..Beni Ankara'da bir hastanede takip ediyordu..2 kayıptan sonra hocamizi bulmuşken şuan uzakta olsa Kayseride görev yaptığı Acıbadem hastanesi kontrollere gidip geliyoruz..Hem tecrübesi,hem o güler yüzü ve ilgisi özellikle benim gibi umutsuzluga kapılan anne olmak isteyen bir kadının yeniden hayata bağladı..Herkese gözüm kapalı Op.Dr Murat Tandoğan'ı tavsiye ederim..Allah herkese sağlıkla yavrularını kucaklarını almay nasip etsin..

İyi akşamlar ben şuan 36 haftalık hamileyim. Doktor seçimim zor oldu kızılay sevda hanıma gidiyorum memnun da kaldım doktorundan.bundan önce arkadaşım zerin hanımı dı doktoru çok memnun du banada öneren çok oldu.genelde iyi şeyler söylüyorlar zerine hanımdan için.Rabbim herkesi iylerle karşılaştırsın inşallah

Ulku aksoya devam ediyormusun memnunmusun bende doktor arayisindayim ucretler cokmu yuksek ulku hanimda
Merhabalar evet devam ediyorum kısmetse doğumumu kendisi yaptırcak. Ben memnunum kendisinden ilgili alakalı bir doktor iletişim kurabiliyorsunuz telefonla. Ücret uçuk değil 100 lira civarı muayene doğumu bu gittiğimde konuşacağım fiyat olarak.

Digerleride 80 tl istiyor zaten muayene icin cok fazla degilmis ama memorialde dogum ucretleri 2800 civari diye duydum bilgi alirsan banada haber edebilirmisin ?? Allah kolay dogumlar nasip etsin cumlemize ne zormus yaa doktor secmek

Digerleride 80 tl istiyor zaten muayene icin cok fazla degilmis ama memorialde dogum ucretleri 2800 civari diye duydum bilgi alirsan banada haber edebilirmisin ?? Allah kolay dogumlar nasip etsin cumlemize ne zormus yaa doktor secmek
Evet doktor seçmek zor ama çok da takılmamak lazım eğer ki riskli bir durumunuz yoksa biraz akışına bırakmalı . Bide doğum esnasında herşey gelebilr başımıza doktorun tecrübe ve becerisi beklenmedik durumlarda ortaya çıkıyor açıkçası bir kaç arkadaşım kendisinde doğum yaptı çok da memnun kaldılar ama dedğim gibi herşey normalse zaten her doktor yaptırır bir yerde Allah a emanetiz . Doğum fiyatları dediğiniz civarda olmalı net bilgiyi alınca yazarım mutlaka önümizdeki salı muayenem var görüşmeyi düşnüyorum

Merhabalar acaba murat bey riskli gebeliklere de bakıyor mu ?benim rahim ağzı yetmezliğim var dikiş atılacak ama tecrübeli bir doktora ihtiyacım var

Bu hafta doğum ücretini sordum normal paket 2800 liraymış doğuma 1 ay kala fiyat sabitleniyormuş o zamana kadar zam olursa etkilencez yani bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…