kesinlikle değil cnm ben bi kere gittim bi daha da gitmem inşallah..
hangi doktor ilgilendi senle?
bence alttan muayene olmak bebeğe zarar vermiyor,yurtdışındada 16 haftaya kadar alttan bakyorlarmış galiba bir tanıdığım diyordu bende ilk muayenede mutlaka çataldada muayene olunması gerektiğini düşünüyorum mantar vs gibi enfeksiyonlar açısından değerlendirmek konusunda çok faydalı zaten onların alttan baktıkları ultrason kitlerinin büyüklükleri değişiyor,alttan muayene etti diye doktordan memnun olmamak olmaz diye düşünüyorum
naptın dilek gidebildin mi bugün fatma hanıma?kesinlikle katılıyorum. hamilelik çok ileri süreçteyse artık bebek kocaman olduysa ekstra olumsuz giden bir durum olmadıkça alttan muayene etmezler. Ancak hamileliğin ilk zamanlarında dediğiniz gibi mantar enfeksiyon vs. daha net görmek ve önlem almak için bakılması uygun hiçbir doktor ki görevi bu bebeği düşürmek mantığıyla böyle bir kontrol gerçekleştirmez ve böyle bir riske girmez bence.
naptın dilek gidebildin mi bugün fatma hanıma?
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün daha öncede size söylediğim gibi Memorial Fatma hanımla randevum vardı. Gittim tanıştım, konuştuk, Bebeğime baktık doğum odalarına baktık. Ben ki daha önceki yazılarımı okuyan arkadaşlarım bilir bir çok doktor gezmiş görmüş biri olarak Memoriala karar verdim. Bir aksilik olmadığı sürece de doğumumu orada yaptıracağım. Orada doğum yapan arkadaşımızın olumsuz deneyimini de kendileriyle paylaştım her konuda çok hassas olduklarını özellikle vurguladılar. Genel gözlemlerimde de hiçbir olumsuz durum görmedim bilmenizi isterim. Doğumevinde doktorun VENTRİKÜL GENİŞLEMESİ ihtimali olabilir riskine karşılık ayrıntılı ultrasonda da herşey normal çıktı şükürler olsun Rabbime. O ultrason sonuçlarınıda bugün Fatma hanımla paylaştım oda zaten kendi muayenesi esnasında kontrol etti. Rabbim hepimize sorunsuz sağlıklı Hayırlı ve çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
kızlar muayene ücretleri - doğum ücretleri değişmiş mi bilen varmı
Mrb..yazdıklarınıza bı göz attımda.. adınıza sevindim..hastane ıle ılgılı yasadıgım olumsuzlukları paylasma sebebım kımseyı endıselendırmek değil,aksıne bu konuya, yapılan ıhmallere dıkkat cekıp gıdecek olanların tedbırlı olmasını saglamaktı... yasadıgım olumsuzlukları kımsenın yasamasını ıstemem..umarım doğum anında da hersey yolunda gıder,sağlıkla kavusursunuz bebegınıze.. unutmadan.. ! onca sıkayet ve maılden,buraya yazdıklarımdan sonra "HER KONUDA COK HASSAS" olmama gıbı bı lukslerı oldugunu dusunmuyorum... sevgiler..Merhaba Arkadaşlar;
Bugün daha öncede size söylediğim gibi Memorial Fatma hanımla randevum vardı. Gittim tanıştım, konuştuk, Bebeğime baktık doğum odalarına baktık. Ben ki daha önceki yazılarımı okuyan arkadaşlarım bilir bir çok doktor gezmiş görmüş biri olarak Memoriala karar verdim. Bir aksilik olmadığı sürece de doğumumu orada yaptıracağım. Orada doğum yapan arkadaşımızın olumsuz deneyimini de kendileriyle paylaştım her konuda çok hassas olduklarını özellikle vurguladılar. Genel gözlemlerimde de hiçbir olumsuz durum görmedim bilmenizi isterim. Doğumevinde doktorun VENTRİKÜL GENİŞLEMESİ ihtimali olabilir riskine karşılık ayrıntılı ultrasonda da herşey normal çıktı şükürler olsun Rabbime. O ultrason sonuçlarınıda bugün Fatma hanımla paylaştım oda zaten kendi muayenesi esnasında kontrol etti. Rabbim hepimize sorunsuz sağlıklı Hayırlı ve çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
Merhaba Arkadaşlar;
erciyes kartalda zerrin hanıma gidiyorum ben.muayene 45 olmuş doğum ücretleri sordum aynıymış
bende dünyada aynur hanıma gidiyorum canım.muayene 45 tl , doğumu sabah sordum 300 tl dedi.bütün odalar tek kişilikmiş.suit oda istersem150 tl fark olurmuş
bende dünyada aynur hanıma gidiyorum canım.muayene 45 tl , doğumu sabah sordum 300 tl dedi.bütün odalar tek kişilikmiş.suit oda istersem150 tl fark olurmuş
Aynur hanımdan memnunmusun bazıları çok beğeniyor çok güzel açıklıyor güler yüzlü diyor bazılarıda hiç ilgilenmiyor,karışık bir durumla karşılaşınca başından atmaya çalışıyor vs diyor
Sevindim arkadaşım ben odaları hic gezmeyi akıl etmemistim tek kişilik dimi odalar.peki diger arkadaşımızın anlsttiklarina ne tepki verdi olsyla ilgili.yoksa genel olarak hassasiz mi dedi.bende gidince sorucam yeniden
Mrb..yazdıklarınıza bı göz attımda.. adınıza sevindim..hastane ıle ılgılı yasadıgım olumsuzlukları paylasma sebebım kımseyı endıselendırmek değil,aksıne bu konuya, yapılan ıhmallere dıkkat cekıp gıdecek olanların tedbırlı olmasını saglamaktı... yasadıgım olumsuzlukları kımsenın yasamasını ıstemem..umarım doğum anında da hersey yolunda gıder,sağlıkla kavusursunuz bebegınıze.. unutmadan.. ! onca sıkayet ve maılden,buraya yazdıklarımdan sonra "HER KONUDA COK HASSAS" olmama gıbı bı lukslerı oldugunu dusunmuyorum... sevgiler..
bebeğinin sağlığının iyi olmasına sevindim,doktordanda memnun kalmışsın ne güzel belki bende bir muayenede giderim oraya zaten erciyestede 50 olmuş muayene ücreti ama beni tahlil fiyatları düşündürüyor onların fiyatlarınıda sorsaydın keşke ikili test şeker yükleme ayrıntılı ultrason var hatırladığım kadarıyla birde rutin kan idrar testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?