kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

bence alttan muayene olmak bebeğe zarar vermiyor,yurtdışındada 16 haftaya kadar alttan bakyorlarmış galiba bir tanıdığım diyordu bende ilk muayenede mutlaka çataldada muayene olunması gerektiğini düşünüyorum mantar vs gibi enfeksiyonlar açısından değerlendirmek konusunda çok faydalı zaten onların alttan baktıkları ultrason kitlerinin büyüklükleri değişiyor,alttan muayene etti diye doktordan memnun olmamak olmaz diye düşünüyorum

kesinlikle katılıyorum. hamilelik çok ileri süreçteyse artık bebek kocaman olduysa ekstra olumsuz giden bir durum olmadıkça alttan muayene etmezler. Ancak hamileliğin ilk zamanlarında dediğiniz gibi mantar enfeksiyon vs. daha net görmek ve önlem almak için bakılması uygun hiçbir doktor ki görevi bu bebeği düşürmek mantığıyla böyle bir kontrol gerçekleştirmez ve böyle bir riske girmez bence.

naptın dilek gidebildin mi bugün fatma hanıma?

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün daha öncede size söylediğim gibi Memorial Fatma hanımla randevum vardı. Gittim tanıştım, konuştuk, Bebeğime baktık doğum odalarına baktık. Ben ki daha önceki yazılarımı okuyan arkadaşlarım bilir bir çok doktor gezmiş görmüş biri olarak Memoriala karar verdim. Bir aksilik olmadığı sürece de doğumumu orada yaptıracağım. Orada doğum yapan arkadaşımızın olumsuz deneyimini de kendileriyle paylaştım her konuda çok hassas olduklarını özellikle vurguladılar. Genel gözlemlerimde de hiçbir olumsuz durum görmedim bilmenizi isterim. Doğumevinde doktorun VENTRİKÜL GENİŞLEMESİ ihtimali olabilir riskine karşılık ayrıntılı ultrasonda da herşey normal çıktı şükürler olsun Rabbime. O ultrason sonuçlarınıda bugün Fatma hanımla paylaştım oda zaten kendi muayenesi esnasında kontrol etti. Rabbim hepimize sorunsuz sağlıklı Hayırlı ve çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah.

naptın dilek gidebildin mi bugün fatma hanıma?

gittim tatlım çokta memnun kaldım onca hastane ve doktor deneyimimden sonra :)
hastane, hijyen ve doktor konusunda herhangi bir tereddüt yaşamadım. Odalarına da çıkıp baktık gayet temiz ferah.
Muayene ücretleri 50TL. tahliller ücretli düşüncesiyle ben bir gün önce doğum evinde yaptırmıştım tahlillerimi, ayrıca ayrıltılı ultrason raporumda vardı dün yaptırdığım onları da kendisiyle paylaştım. Muayenesinde de ayrıntılı olarak herşeyi paylaşıyor anlatıyor, ultrason kontrolü esnasında da aynı şekilde detaylıca bakıyor ve kontrol ediyor. Doğum ücretlerine gelince SSK güvenceli olduğumdan 1500TL. olduğunu söylediler standart doğum paketinin ama bride VIP paket var onda işte oda süsleme, bebek albümü, VIP odada konaklama kuaför hizmeti vs. ben onu istemediğimden üzerinde durmadım.

çok sevindim senin adına canım ben de bi cahit e görüncem gelecek hafta kayınvaldem, görümcem fln çok övdüler bi bakiim diyorum, ertesi hafta da fatma hanıma görünüp karar vericem bakalım hayırlısı..

bebeğinin sağlığının iyi olmasına sevindim,doktordanda memnun kalmışsın ne güzel belki bende bir muayenede giderim oraya zaten erciyestede 50 olmuş muayene ücreti ama beni tahlil fiyatları düşündürüyor onların fiyatlarınıda sorsaydın keşke ikili test şeker yükleme ayrıntılı ultrason var hatırladığım kadarıyla birde rutin kan idrar testleri

Mrb..yazdıklarınıza bı göz attımda.. adınıza sevindim..hastane ıle ılgılı yasadıgım olumsuzlukları paylasma sebebım kımseyı endıselendırmek değil,aksıne bu konuya, yapılan ıhmallere dıkkat cekıp gıdecek olanların tedbırlı olmasını saglamaktı... yasadıgım olumsuzlukları kımsenın yasamasını ıstemem..umarım doğum anında da hersey yolunda gıder,sağlıkla kavusursunuz bebegınıze.. unutmadan.. ! onca sıkayet ve maılden,buraya yazdıklarımdan sonra "HER KONUDA COK HASSAS" olmama gıbı bı lukslerı oldugunu dusunmuyorum... sevgiler..

Sevindim arkadaşım ben odaları hic gezmeyi akıl etmemistim tek kişilik dimi odalar.peki diger arkadaşımızın anlsttiklarina ne tepki verdi olsyla ilgili.yoksa genel olarak hassasiz mi dedi.bende gidince sorucam yeniden

bende dünyada aynur hanıma gidiyorum canım.muayene 45 tl , doğumu sabah sordum 300 tl dedi.bütün odalar tek kişilikmiş.suit oda istersem 150 tl fark olurmuş

hayırlısı ile alalım inşallah kucağımıza evladlarımızı.
allah yardımcımız olsun

bende dünyada aynur hanıma gidiyorum canım.muayene 45 tl , doğumu sabah sordum 300 tl dedi.bütün odalar tek kişilikmiş.suit oda istersem 150 tl fark olurmuş

Aynur hanımdan memnunmusun bazıları çok beğeniyor çok güzel açıklıyor güler yüzlü diyor bazılarıda hiç ilgilenmiyor,karışık bir durumla karşılaşınca başından atmaya çalışıyor vs diyor

ben memnunum canım. 16 haftalıkken başladım aynur hanıma muayeneye.hatta çok kanamam ağrım sıkıntım oldu.gece 11 de aradım çıktı hastaneye geldi felan. ha bebeiş küçükken doğrudur çok bi açıklama yapmıyodu bakıp normal herşey şikayetin warmı diyodu. ama 27. haftadan sonra çok ilgilenmeye başladı.tüm organlarını felan tek tek gösterip anlatıyor.sorular soruyor,soru sorarsan açıklamasını net yapıyor.ama biraz yoğun.ben saat 2 den sonra gidiyorum genelde o zaman daha sakin oluyor.bakalım doğumda nasıl olacak.hayırlısı hepimiz için.

Sevindim arkadaşım ben odaları hic gezmeyi akıl etmemistim tek kişilik dimi odalar.peki diger arkadaşımızın anlsttiklarina ne tepki verdi olsyla ilgili.yoksa genel olarak hassasiz mi dedi.bende gidince sorucam yeniden

Tek kişilik odalar ve oldukça ferah güzel estetik. Onu direk Fatma hanımla görüşmedim oradan bir yetkili ile görüştüm ve söz konusu kişi tanıdığım olduğu içinde söylediklerine inandım. Gittiğimdede genel olarak dikkatlice inceledim herşeyi her konuda oldukça titiz davranıyorlar maalesef arkadaşımıza bir aksilik denk gelmiş keşke olmasaydı inşallah bir daha kimse olumsuz şeyler yaşamaz ve Rabbimin izniyle çok güzel çok rahat bir doğum geçirir sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Merhabalar; kesinlikle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ediyorum söz konusu durumu kendilerine de bildirmiş olmanız daha hassas davranmalarına da sebebiyet vermiş olmalı A sınıfı bir hastanede bu tür aksiliklere asla müsade edilmemeli. Dilek ve temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim, Rabbim cümlemize bebek bekleyen herkese Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle çok güzel ve kolay bir doğum nasip eder inşallah. Sevgiler

çok teşekkür ederim. Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıklı sıhhatli bebişler dünyaya getirmeyi nasip etisn inşallah. Muayane ücretine (50TL.) ek olarak 17tl. şeker yüklemesi onu telefonda sormuştum. Ama diğerleri ne kadar bilmiyorum. :S telefonda bilgi veriyorlar istersen bir ara. çok masraf oluyor diye ben şeker yüklemesi için doğumevine gitmiştim dilersen oraya git muayene olursun hem orda zaten gerek görürse ayrıntılıya da baktırıyor doktor. hem muayene için geldim düzenli gitmemiştim ben muayenelere öle diyince kan idrar da istedi doktor onlarda aradan çıkmış oldu hem onları doğumevinde ücretsiz yaptırırsın. Eğer ayrıntılı ultrasona yolllarsa randevu için bir yere yönlendiriyor orda ısrarcı ol akşamda gelirim filan de mesai bitimine veriyorlar başka gün bir daha gelmek zorunda kalmazsın.

Merhaba arkadaşlar ya ben de kararsızlardanım ...
Daha doğrusu yaklaşık 4 aydır Sevgi Hastahanesi Suat Altmışyedioğulu'na gidiyorum ...Akrabalarımdan iki kişi de onunla sorunsuz atlattı gebeliğini...
Ama işte böyle bana çok ilgili gibi de gelmiyor sanki rahat soramıyorum sıkılıyor gibi bir hali var ...Çabuk çabuk bitsin de gidelim havası ...
Bu arada aman ha diyeyim DÜNYA hastahenesinde doğum sakın !!!!!!
Benim arkadaşım hastahanelerde bu hijyen konusunu araştırıyor ve çok berbat dedi Dünya ile ilgili ...Endoskopi cihazlarını kova içine suya batırıp çıkarıp temizliyorlarmış...
En temiz hastahane olarak erciyes , acıbadem ...dedi.

BİR KEREYE MAHSUS SUATTAN BAŞKA DOKTORA GÖZÜKÜCEM..
Peki Memorial 'da ARZU HANIMI DUYAN VAR MI ..
MESUT BEYE Mİ , ARZU HANIMA MI GİTSEM SİZCE ...
MESUT BEY VAR AKLIMDA AMA ERKEK DOKTORLARIN " HADİ SÖYLE DE GİT " TUTUMU BENİ SIKIYOR ...
NE DİYORSUNUZ

Anlaşılan terkedilmiş bu sayfa ...Gelen giden yok :2:
Bugün öğleden sonraya aldım randevu Fatma Hanımdan ...
İnşallah sorularımı sorar hayırlı sonuçlar alabilirim ...

Siz bu satırları okuduğunuzda ben çok uzaklarda olucam arkadaşlar =)))
Kimbilir ne zaman gireceksiniz Kayserili dostlarım ...

Yine de baya bir bilgilendim yazdıklarınızı okuyunca ..
Sağlıkla kalın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…