kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

biraz geç oldu ama şimdi gördüm yazdıklarını Arzu hanım memorialde tüp bebek bölümünde diye biliyorum,mesut beyi bir tanıdık söylemişti iki arkadaşı gitmiş biri çok ama çok memnunken diğeri hiç ilgilenmiyor memnun değilim diyormuş bazı doktorlar herkese aynı davranamıyorlar malesef neye göre seçiyorlarsa ! ben çetin arıka gidiyorum erciyes kartalda bir sorun yok şimdilik zaten daha çok minik bebeğim fazla bişey beklemiyorum galiba doktordanda ikinci bebek olduğu için galiba kibar ve saygılı davranıyor bana sormak istediğin bir şey varmı diye tekrar tekrar soruyor her zaman nasıl olduğumu soruyor güler yüzle karşılıyor şimdilik bu kadar

Sağol canım benim cevabın için Evet gerçekten neye göre seçtiklerini ben de bilmiyorum ...Ama ben çok soru soruyorum belki de ondan sevmiyolar beni ...Bir keresinde elimde padişah fermanı gibi listeyle gitmiştim ...Adam ben kapıdan çıkarken şakaklarını ovuyordu
Bugün de yaklaşık 1 saat sonra Fatma Hanıma gidicem kısmetse memorial daki ...
Sen de aklına bir şey takılırsa sor e mi ...Haftalar , testler vs.. Ne takılırsa ...Bak ben de diyorum sana, senin doktor gibi =)))
Allah sağlık versin inşallah bize de bebişlerimize de

canım tüp merkezindeki arzu hanımı ben de duydum sanırım daha önce hümada çalışıyomuş pek iyi duymadım ama bilgin olsun.inşallah fatma hnm dan memnun kalırsın..

canım tüp merkezindeki arzu hanımı ben de duydum sanırım daha önce hümada çalışıyomuş pek iyi duymadım ama bilgin olsun.inşallah fatma hnm dan memnun kalırsın..

konudakilerin hep ilk çocukları galiba kızlar benim ikinci olucak inşallah,o yüzden çok takılmıyorum herhalde doktor konusuna ama siz tabiki öncelikli olarak normal doğumu destekleyen doktorları tercih edin Arzu hanımda zaten hümadayken sezeryan yapıyordu genellikle benim doktor normal doğum taraftarı ama benim ilk doğum sezeryan olunca buda öyle olacak,testler vs zaten hepsini biliyorum bakıyoruz internetten çok fazla takılmayın bunlara keyfini çıkarın ben ilk hamileliğimde ve çocuğum doğduktan sonrada sorulara ve küçük sorunlara çok takıldığımı ve tadını çıkaramadığımı düşünüyorum o yüzden hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum

Arkadaşlar ikili test için hangi haftada gittiniz doktorum bir ay sonra gel dedi 12.haftaya geliyor bu tarihten bir kaç gün sonra gelebilirim dedim acaba cinsiyetinide öğrenebilirmiyimki sizler hangi haftada öğrendiniz bebeklerin cinsiyetini

Sağol canım benim =) Fatma Hanım çok şeker bir kadın bugün gittim...İlgili hakikaten ruhsuz dom dom değil ...Aslında ben de çok takılmak istemiyorum doktor mevzusuna sonuçta Allah esirgeyecek kime gidersek gidelim ...Ama işte doktor böyle ruhsuz ve suratsız olunca tadını çıkaramıyor insan bir heves gidiyorsun adam gayet hissiz bir şekilde şurası kafası , şurası omur iliği deyince heyecanı sönüyor insanın ...
Fatma hanımı sevdim canım benim ya açıkçası =)

Cinsiyetini biz 16. haftada kısmen öğrendik canım benim ...O da bizim paşazade ultrasonda yan gelip yatmayı ve totosunu bize dönmeyi sevdiği için ...
Aslında 13.ve 14. haftalarda öğrenenler de varmış öyle duydum birkaç kişiden ...Ama bize bakarsan bizim oğlanın keyfine daha bugün 19. haftada gösterdi münasip yerini
Yine de sen sor doktoruna onlar çok önceden biliyor ama söylemek istemiyorlar hayal kırıklığı yaşamasın karşı taraf diye ...

Ay bu arada çok seviniyorum azıcık hareketlendi burası ...
İyice terkedilmiş olduğunu düşünmeye başlamıştım

ben daha öğrenemem ki daha çok küçük
ama çoook merak ediyrm..senin ilk çocuğun cinsiyeti nedir? bu arada ben haftaya ctesi cahit e gitcem herkes çok övdü ama işte hüma olunca hastane soru işareti olmuyo diil akılda..

iyi sevindim senin adına doktorunu buldun yani :)
ben de bakalım cahit beyden memnun kalmazsam fatma hnm a gitcem..cahit bey için çok kibar abdestli namazlı hem de alanında çok iyi diye bahsettiler sorun çok kalabalık olur mu diye düşünüyrm..

merhaba hanımlar,cahit bey çok kalabalık oluyormuş diye duymuştum ben,fatma hanımdanda giden herkes memnun ama dün konuştum bir arkadaşla o diyordu doktor iyi ama hastanede sorun var galiba hep bebekler enfeksiyon kapıyor dha geçen ay arkadaşım doğum yaptı 10 gün yattı bebeği enfeksiyondan diye bunlar düşündürüyor beni ilk değil galiba bu hastaneyle ilgili enfeksiyon meselesi,benim ilk çocuğum kız yine kız istiyorum kızıma arkadaş olsun diye ama hep erkek görüyorum rüyamda

sen geç öğrenmişsin gerçekten ben ilk çocuğumda 13.haftada kıza benziyor demişti doktor 16.haftada kesin kız demişti tabi bebeğin duruş pozisyonuda önemli öğrenmek için,ikili testi hangi hastanede yaptırmıştın ne kadar ücret ödemiştin hatırlıyormusun

İkili testi sevgi hastanesinde yaptırdım canım benim sanırım 15 , 20 civarı bir şey ödedik ...Sevgi Hastanesi Allah için testler açısından falan ucuz ...Mesela muayene de genelde her yerde 50 orada , 25 ücreti...
Cinsiyet konusunu da doğru söylüyorsun biz geç öğrendik paşazade totosunu döndü çünkü hep :)

buradayız arkadasım umarım sorunsuz bı gebelık sorunsuz bı doğum gecırırsın..

evet canım benden bahsetmissın:) offf bu sayfada ayrıntısıyla paylasmıştım zaten yasadıklarımı .. arkadasın ıcın cok uzuldum ınan.. onu anlayabılıyorum.. bırde bebegı 10 gun kalmış yavrum yalnız bısey sorucam; arkadasında benım gıbı normal doğum mu yapmıştı?

Son düzenleme:

hayır o sezeryan yapmış özellikle sormuştum burda okuyunca senin durumunu,bir ay kadar önce yapmış galiba doğumu

hayır o sezeryan yapmış özellikle sormuştum burda okuyunca senin durumunu,bir ay kadar önce yapmış galiba doğumu

acıbademe gıttım olmadı buraya gıdıyodum olmadı valla sıkıldım bu hastane konuusnda parayı gozden cıakrdım bır bulamadım ıcıme sınen bısey ya.dun arkadasımın ablası yapmıs memorıalde memnun deılmıs ama daha sebebını ogrenemdım ogrenınce yazarım ama artık gıtmıycem oraya onemlı olan dogum anında yasananlar

rabbım sen yardım et bana ya artık ıcıme sınen bır hastane ve doktor ıstıyorum

inşallah bulursun içine sinen bir hastane ama çok takılma bak ben sağlık konusuna çok takıyorum çok inceliyorum ayrıntılara çok takılıyorum hep terslikler oluyor o zaman nedense,memorialin doğum servisinin yoğunluğu nasıl bilmiyorum ama söz konusu doğum olunca tecrübe önemli bence personelin deneyimi nasıldır emin değilim geçen yıl ilk açıldığı zamanlar kızıma acilde serum takamadı 3 tane erkek hemşire çıldırttılar çocuğuda benide, peki hiçmi yok etrafında doğum yapıp gittiği hastaneden memnun olan artık bu şekilde karar ver

canım dun gece cambazzın yazdıklarını okuyunca sen geldın aklıma ... ınsallah hersey guzel gıdecek boyle dusun kendını kotu kosullama dur bakalım hangı hastane olursa olsun basta sen kendını doğum ıcın hep pozıtıf tutmaya bak lutfen hakkında hayırlısı ınsallah umarım bır an once karar verırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…