cok uzuldum.. eve bebeksız gırmenın ne demek oldugunu emzırmeye aglayarak gıdıp gelmenın ne oldugunu bıldıgım ıcın cok uzuldum..neyse kı cok sukur su anıma Allah'ım beterınden korusun.. ben hastanenın yenı acılmasından dolayı bıraz da benım sanssızlıgım oldugunu dusunuyodum ki boyle bı ıhmal yenı acılmıs olsa dahı kabul edılemez,ama.. demek kı var bı sorun keske fatma hanım baska bı hastaneye transfer olsa :)hayır o sezeryan yapmış özellikle sormuştum burda okuyunca senin durumunu,bir ay kadar önce yapmış galiba doğumu
inşallah bulursun içine sinen bir hastane ama çok takılma bak ben sağlık konusuna çok takıyorum çok inceliyorum ayrıntılara çok takılıyorum hep terslikler oluyor o zaman nedense,memorialin doğum servisinin yoğunluğu nasıl bilmiyorum ama söz konusu doğum olunca tecrübe önemli bence personelin deneyimi nasıldır emin değilim geçen yıl ilk açıldığı zamanlar kızıma acilde serum takamadı 3 tane erkek hemşire çıldırttılar çocuğuda benide, peki hiçmi yok etrafında doğum yapıp gittiği hastaneden memnun olan artık bu şekilde karar ver
canım dun gece cambazzın yazdıklarını okuyunca sen geldın aklıma ... ınsallah hersey guzel gıdecek boyle dusun kendını kotu kosullama dur bakalım hangı hastane olursa olsun basta sen kendını doğum ıcın hep pozıtıf tutmaya bak lutfen hakkında hayırlısı ınsallah umarım bır an once karar verırsın..
acıbademde iyi diyorlar fiyatları çokmu fazlaki iki seçenek var galiba ordada suit odalı kuaförlü olan biri 2500 civarıymış diğeri ne kadar bilmiyorum,2008 de hümada 50 liraya yaptırmıştım galiba sezeryanı
erciyes kartal ın temiz olduğunu ben de çok duydum..ama farklı hastanede doğum yapmak nası olur ki..
arkadasınız erciyes mi erciyes kartal da mı yapmış doğumu?hastane ve doktor konusunda aklı karma karışık olanlardan biride benim 23.haftaya girdik bu süreçte 2 ay sırf bu yüzden kimsye gitmedim gittiğim diğer doktorlara da 2.kez gitmedim aslında en son Memorialda karar kılmıştım ancak yine enfeksiyon olayından bahsetmişsiniznapıcaz biz böyle yaaa. Erciyes da bir arkadaşım doğum yapmıştı hemen doğuma aldılar yattığım yerin bir önceki doğumdan kalan kanı daha temizlenmemişti diyor
hastane ve doktor konusunda aklı karma karışık olanlardan biride benim 23.haftaya girdik bu süreçte 2 ay sırf bu yüzden kimsye gitmedim gittiğim diğer doktorlara da 2.kez gitmedim aslında en son Memorialda karar kılmıştım ancak yine enfeksiyon olayından bahsetmişsiniznapıcaz biz böyle yaaa. Erciyes da bir arkadaşım doğum yapmıştı hemen doğuma aldılar yattığım yerin bir önceki doğumdan kalan kanı daha temizlenmemişti diyor
ayyyyy sımdı bıde bumu yaaaaaa.ercıyes mı ercıyes kartalmı kızlar yaaaa.artık aglıycam bende ercıyes kartalda zekı yılmaz ve cetın arıkı arastırdım sezeryanda zekı yılmaz normalde cetın arıkı tavsıye edıyorlar.hıc kotu bısı duymadım sadece cok kalabalıkmıs of of yaofffff
Hakikaten insanın doktoru ayrı doğum yapacağı yeri ayrı araştırması zormuş arkadaşlar ...
Ama bence Erciyes Kartaldır o ...
Bu arada sezeryanda kim iyi normal doğumda kim iyi onu paylaşman da çok iyi olmuş canım benim...
Allah izin verirse inşallah sağlıkla alırız kucağımıza topişlerimizi ...
Ben mesela Fatma Hanıma gidiyorum çok da seviyorum ...
Ama memorial düşünmüyorum bu kadar olaydan sonra ...Acıbadem çoooooooooooook pahalı aşırııııııııııııııııııııııııııııı...
En iyisi Kartal Erciyes gibi gözüküyor dediğin gibi ...
Bir de ben sezeryan düşünüyorum
Doğum ücretleri hakkında bilgin var mı peki
canım fatma hanıma bende gıtıtım ılk zamanlar cok ıyıydı sonradan benmı ters zamanlarına geldım bılmıyorum degıstı gırınce cıkınca elını sıkar ılgılenır bunlar ayrı ama ıste hastane hakkında duyduklarımdan cok etkılendım bende orda devam etmıyecegım .ercıyes kartalda 500 mus galıba ınan kı ben acıbademede gıttım parayı gozden cıkardım ama ordada adam bana telefon numarasını bıle vermedı yok bısı olursa asıstanlarına ulasırmısım o musaıt olunca onlara bılgı verırmıs falan fılan yok dedım olmıycak ama temızlık nezıhlık konuusnda tek gecerım tabıkı acıbademı doktorun elıde ıyıymıs.memeorıaldekı sorun doktor degılde hastanenın daha sıstemı oturmamıs ole hısssedıyorum artık ve bır an once dogum yapacagın doktora gecemem lazımkı benı bebgımı tanısın.zekı yılmazı cok ovuyorlar ama normal dogum yaptırmıyormus ama sole bısıde var bızım alt komsu onda normal dogum yaptı ama o zaten acılma ıyce gerceklesınce gıtmıstı.cetın arıkta tamamen mecbur kalamdıkca sezerayan yapmıyormus normal dogum taraftarıymıs ama sezerayandada elı ıyıymıs cok arastırdım bunları cetın arıkta dogum yapan yakınım var cok memnun.o hastanelerdekı tek sorun cok kalabalık ama yukarda n kılıc arkadasımızda yazmıstı onemlı olan hastaneneın nezıhlıgı degıl hastaneneın bı ısı sıstemlestırmıs olması hakkımızda hayırlısı olsun bu rada ılgılenenlere bende daha karar vermedım dunya hstanesınde zenıle sengul ucok var ordada arkadasım dogum yaptı cok memnun o doktordanada almanyada okumus calısmıs yıllarca
Haklısın canım benim yaaaa doğru söylüyorsun aslında bir de tanıdığın seni hep izleyen bir doktorun doğumunda olması da insana rahatlık verir...
Ben zaten Allah nasip ederse sezeryan gibi düşünüyorum canım benim ya epidural olursa diyorum özellikle hem bebeği ilk gören de yine ben olmuş oluyorum ...Normal doğuma hiç cesaretim yok benim ...Hiçbir zaman da özenmedim ...Böyle bir tanıdığımın 10 dk.da kucağındaydı bebişi ...Diğeri benim gözümü korkutuyor çok ...
Ben Dünya Hastahenesi'nin temizliğiyle ilgili iyi şeyler duymadım canım bir arkadaş hijyen araştırması yapıyor hastahanelerle ilgili...Ama yine de son durum ne bilmiyorum ...
Hakikaten dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Ama haberleşelim buradan olur mu ...Senin haftan baya bir ileride benden ama olsun ...
Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah geride kalacak bu stresler
dunya hastanesıyle ılgılı ne duydun arkadasım ve kartal ercıyesle ılgılı
ayyyyy sımdı bıde bumu yaaaaaa.ercıyes mı ercıyes kartalmı kızlar yaaaa.artık aglıycam bende ercıyes kartalda zekı yılmaz ve cetın arıkı arastırdım sezeryanda zekı yılmaz normalde cetın arıkı tavsıye edıyorlar.hıc kotu bısı duymadım sadece cok kalabalıkmıs of of yaofffff
kardeşinizin doğumu normal doğummu olmuştu sezeryanmı hangi konuda memnun kalmadınız bende çetin beye gidiyorum merak ettimmerhaba kızlar bende hamısım dr arayışındayım.yalnız bız daha once kardesımın doğumunda cetın beyden memnun kalmadık.ben ilk doğumumu cahıt beyde yaptım mennun kaldım ama suan cok kalabalık bıraz kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?