kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

hayır o sezeryan yapmış özellikle sormuştum burda okuyunca senin durumunu,bir ay kadar önce yapmış galiba doğumu
cok uzuldum.. eve bebeksız gırmenın ne demek oldugunu emzırmeye aglayarak gıdıp gelmenın ne oldugunu bıldıgım ıcın cok uzuldum..neyse kı cok sukur su anıma Allah'ım beterınden korusun.. ben hastanenın yenı acılmasından dolayı bıraz da benım sanssızlıgım oldugunu dusunuyodum ki boyle bı ıhmal yenı acılmıs olsa dahı kabul edılemez,ama.. demek kı var bı sorun keske fatma hanım baska bı hastaneye transfer olsa :)

Evet Fatma Hanımı ben de çok sevdim anacak Allah inşallah gösterirse o günleri doğum konusunda memorial düşünmüyorum ...
Peki Kızılay hakkında ne düşünüyorsunuz bir yakınım çalışıyor orada ...Kendi doğumunu da orada yaptı sezeryan ve epidural oldu onun ki
Duyduğum kadarıyla Erciyes Kartal da oldukça temiz bir hastahaneymiş...
Acıbadem zaten kuaför hizmetine kadar ...Gayet güzel ...Ama pahalı ...

Kızılay 'ı nasıl bilirdiniz diyeyim =)

kızılayın doğum servisi hakkında bilgim yok ama bir tanıdığım ordaki doktora gidiyor ama hamile olsam doğum için erciyesi tercih ederim dedi yani bilemiyorum ben kızılay hastanesini pek sevmiyorum nedense devlet hastanesi gibi geliyor orası bana

erciyes kartal ın temiz olduğunu ben de çok duydum..ama farklı hastanede doğum yapmak nası olur ki..

acıbademde iyi diyorlar fiyatları çokmu fazlaki iki seçenek var galiba ordada suit odalı kuaförlü olan biri 2500 civarıymış diğeri ne kadar bilmiyorum,2008 de hümada 50 liraya yaptırmıştım galiba sezeryanı

sagolun kızlar bılemıyorum yaaaa.bır arkadasım dunya hastanesınde dogum yaptı ve cok memnundu ıkıncı gun ayagı kalkıp mısafır agırlamıs sezeryanla dusunun yanı bılemıyorum ama orada cokmu kalabalık gelıyor bana

2500 mu bana daha fazla solemıslerdı ve o pakette yanı ucuz olanda hıcbısı yoktu.parayı onemsemıyordum ama aradıgım ılgıyı bulamadım vazgectım ama temızlıgını bılıyorum kesınlıkle cok temız

bızım alt komsunun gelınıde ercıyeste yaptı dogum oda cok menunmus ole anlatmıs ama hangı doktor bılmıyorum

erciyes kartal ın temiz olduğunu ben de çok duydum..ama farklı hastanede doğum yapmak nası olur ki..

hastane ve doktor konusunda aklı karma karışık olanlardan biride benim 23.haftaya girdik bu süreçte 2 ay sırf bu yüzden kimsye gitmedim gittiğim diğer doktorlara da 2.kez gitmedim aslında en son Memorialda karar kılmıştım ancak yine enfeksiyon olayından bahsetmişsiniz napıcaz biz böyle yaaa. Erciyes da bir arkadaşım doğum yapmıştı hemen doğuma aldılar yattığım yerin bir önceki doğumdan kalan kanı daha temizlenmemişti diyor

arkadasınız erciyes mi erciyes kartal da mı yapmış doğumu?
erciyes kartal iyi dediler bana..

ayyyyy sımdı bıde bumu yaaaaaa.ercıyes mı ercıyes kartalmı kızlar yaaaa.artık aglıycam bende ercıyes kartalda zekı yılmaz ve cetın arıkı arastırdım sezeryanda zekı yılmaz normalde cetın arıkı tavsıye edıyorlar.hıc kotu bısı duymadım sadece cok kalabalıkmıs of of yaofffff

Hakikaten insanın doktoru ayrı doğum yapacağı yeri ayrı araştırması zormuş arkadaşlar ...
Ama bence Erciyes Kartaldır o ...
Bu arada sezeryanda kim iyi normal doğumda kim iyi onu paylaşman da çok iyi olmuş canım benim...
Allah izin verirse inşallah sağlıkla alırız kucağımıza topişlerimizi ...

Ben mesela Fatma Hanıma gidiyorum çok da seviyorum ...
Ama memorial düşünmüyorum bu kadar olaydan sonra ...Acıbadem çoooooooooooook pahalı aşırııııııııııııııııııııııııııııı...
En iyisi Kartal Erciyes gibi gözüküyor dediğin gibi ...
Bir de ben sezeryan düşünüyorum

Doğum ücretleri hakkında bilgin var mı peki

canım fatma hanıma bende gıtıtım ılk zamanlar cok ıyıydı sonradan benmı ters zamanlarına geldım bılmıyorum degıstı gırınce cıkınca elını sıkar ılgılenır bunlar ayrı ama ıste hastane hakkında duyduklarımdan cok etkılendım bende orda devam etmıyecegım .ercıyes kartalda 500 mus galıba ınan kı ben acıbademede gıttım parayı gozden cıkardım ama ordada adam bana telefon numarasını bıle vermedı yok bısı olursa asıstanlarına ulasırmısım o musaıt olunca onlara bılgı verırmıs falan fılan yok dedım olmıycak ama temızlık nezıhlık konuusnda tek gecerım tabıkı acıbademı doktorun elıde ıyıymıs.memeorıaldekı sorun doktor degılde hastanenın daha sıstemı oturmamıs ole hısssedıyorum artık ve bır an once dogum yapacagın doktora gecemem lazımkı benı bebgımı tanısın.zekı yılmazı cok ovuyorlar ama normal dogum yaptırmıyormus ama sole bısıde var bızım alt komsu onda normal dogum yaptı ama o zaten acılma ıyce gerceklesınce gıtmıstı.cetın arıkta tamamen mecbur kalamdıkca sezerayan yapmıyormus normal dogum taraftarıymıs ama sezerayandada elı ıyıymıs cok arastırdım bunları cetın arıkta dogum yapan yakınım var cok memnun.o hastanelerdekı tek sorun cok kalabalık ama yukarda n kılıc arkadasımızda yazmıstı onemlı olan hastaneneın nezıhlıgı degıl hastaneneın bı ısı sıstemlestırmıs olması hakkımızda hayırlısı olsun bu rada ılgılenenlere bende daha karar vermedım dunya hstanesınde zenıle sengul ucok var ordada arkadasım dogum yaptı cok memnun o doktordanada almanyada okumus calısmıs yıllarca

Haklısın canım benim yaaaa doğru söylüyorsun aslında bir de tanıdığın seni hep izleyen bir doktorun doğumunda olması da insana rahatlık verir...
Ben zaten Allah nasip ederse sezeryan gibi düşünüyorum canım benim ya epidural olursa diyorum özellikle hem bebeği ilk gören de yine ben olmuş oluyorum ...Normal doğuma hiç cesaretim yok benim ...Hiçbir zaman da özenmedim ...Böyle bir tanıdığımın 10 dk.da kucağındaydı bebişi ...Diğeri benim gözümü korkutuyor çok ...

Ben Dünya Hastahenesi'nin temizliğiyle ilgili iyi şeyler duymadım canım bir arkadaş hijyen araştırması yapıyor hastahanelerle ilgili...Ama yine de son durum ne bilmiyorum ...
Hakikaten dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Ama haberleşelim buradan olur mu ...Senin haftan baya bir ileride benden ama olsun ...
Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah geride kalacak bu stresler

dunya hastanesıyle ılgılı ne duydun arkadasım ve kartal ercıyesle ılgılı

dunya hastanesıyle ılgılı ne duydun arkadasım ve kartal ercıyesle ılgılı

Dünya Hatahanesi'nin pek temiz olmadığını duydum canım benim ...Hatta arkadaşımın bahsettiğine göre endoskopi cihazlarını kovanın içindeki suya batırıp çıkarıp temizliyorlarmış...
Erciyes 'le ilgili hijyen açısından birinci sırada demişti ...
Ama ben en kısa zamanda yine konuşucam çünkü erciyes kartal mı yoksa erciyes mi diye sorucam ...
Benim için temizlik ve deneyim önemli canım gerisi Allaha emanet ...
Allah yardımcımız olsun inşallah her açıdan ...En çok da o korusun bize nasip ettiği bu mucizeyi :)

erciyesin yeni açılan hastanesinde değil Erciyeste yani eski olanda Rakip Turan'dı doktoruda.
birde zeki yılmaz 5ay filan olduysa onda yeni başlayamıyormuşsun kabul etmiyormuş çünkü bu konuda sanırım kendisine davalar açılmış o yüzden de mezardan babam çıksa bakmam diyormuş :44:

merhaba kızlar bende hamısım dr arayışındayım.yalnız bız daha once kardesımın doğumunda cetın beyden memnun kalmadık.ben ilk doğumumu cahıt beyde yaptım mennun kaldım ama suan cok kalabalık bıraz kararsızım

kardeşinizin doğumu normal doğummu olmuştu sezeryanmı hangi konuda memnun kalmadınız bende çetin beye gidiyorum merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…