- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
kardeşinizin doğumu normal doğummu olmuştu sezeryanmı hangi konuda memnun kalmadınız bende çetin beye gidiyorum merak ettim
normal doğumdu canım( bebek engellı olacak diye cokk korktum ama cok sukur annemızde bebegımızde ıyıler...
geçmiş olsun size,neden engelli olacağından edişe ettiniz birazdaha açıklama yapsaydınız keşke
ben memorial'de Fatma Hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgili, çok memnun kaldım, doğumumu da inşallah orda yapıcam. Daha önce tavsiye ile erciyes hastanesine gittim fakat hiç memnun kalmadım, doktor gerçekten çok ilgisizdi ve o hastane çok kalabalıktı. Ayrıca Fatma Hanım normal doğum yanlısı bir doktor.
canım ben gitmedim ama burda yazılanlardan iyi doktor olduğu anlaşılıyo..bence özel bi durumun olmadıkça sezeryana almaz seni..bende fatma hanıma gidiyorum ama özellerin sezeryan yanlısı olduğunu söledikleri için korkuyorum gerçi fatma hanım normal doğum yanlısıyım diye açıkça söyledi ama güvenebilirmiyim sizce fatma hanıma?
merhaba kızlar..ben cahit te ancak 26 sına yer bulabildim..o yüzden bugün doğumevine gittim..nilgün özer di doktorumun ismi çok memnun kaldım..daha önce hem özel hem doğumevine gitmiştim ve bu doktorun istediği testlerin hiçbirini onlar istememişti..2 hafta sora gel ikili testini de yapalım dedi..işte tek sorun doktor ultrasondan bakarken ben göremiyorum yukarda kalıyo ve yansıtacağı bi ekran da yok maalesef..ama fotosunu verdi..o kadar yoğunluk olmasa ve cihazlar da daha iyi olsa 10 numara doktor öyle söliim..ben hem özel hem devlet ikisine de gitcem..doğumevine gitcekseniz kesinlikle nilgün hanımı öneririm ama mutlaka randevu alın yoksa çok beklersiniz..
özelde 1 kere senin doktorun çetin arık a gittim cnm..valla hatırladığım kadarıyla kan grubu, parazit, esila, touch, hormon, biyokimya hatırladığım bunlar bir de idrar testi istedi..ben çetin arıktan önce doğumevine gitmiştim o zmn kan değerlerime baktrmıştım o testin sonuçlarını gösterdim adama tmm başka bişee gerek yok dedi..bu doktor ben girer girmez bilgilerimi falan kaydetti ilgilendi rutin testlerin hepsini istedi..çok fazla konuşamıyo yoğunluktan ama en azından çok bilgili gördüm yani..aklımızda bulunsun nilgün özerde o halde,teşekkürler paylaştığın için,hangi testleri istedi peki senden,özelde nereye gidiyordun unuttum ben
özelde 1 kere senin doktorun çetin arık a gittim cnm..valla hatırladığım kadarıyla kan grubu, parazit, esila, touch, hormon, biyokimya hatırladığım bunlar bir de idrar testi istedi..ben çetin arıktan önce doğumevine gitmiştim o zmn kan değerlerime baktrmıştım o testin sonuçlarını gösterdim adama tmm başka bişee gerek yok dedi..bu doktor ben girer girmez bilgilerimi falan kaydetti ilgilendi rutin testlerin hepsini istedi..çok fazla konuşamıyo yoğunluktan ama en azından çok bilgili gördüm yani..
hem dogumevi hem ozelde takip etmek istiyrm..26 araliktan once esim bir de fatma hnm a gorunelim dedi haftaya ctesi icin randevu aldm..benim bu doktor da once avrupa hast da calisiyodu hala devam ediyo mu bilmiyrm..belki ikisini bi yurutuyolardir cunku hergun hastanede olmuyolar..sen doğumevindemi devam edeceksin ? Bende şimdi baktım doğumevinin doktor çalışma programına benim ilk hamileliğimdeki doktorum derya okur doğumevine geçmiş şaşırdım randevu aldım perşembe gününe bakalım birde ona muayene oluyum belki ikili testide orda yaptırırım erciyeste ne kadar sormadım fiyatını,bu arada neslihan özoğul,züleyha güzelde doğumevine geçmiş neden acaba
merhaba kızlar ben bugün memorial fatma hanım a gittim..gayet memnun ayrıldım..bildiğim şeylerdi belki söyledikleri ama ilgisi ve rahatlığı hoşuma gitti..orda devam etmeyi düşünüyrm 2 hafta sonra beni ikili test için çağırdı 48 liraymış devlette yaptırıp geledebilirsin dedi..26 aralık cahitle randevum var ama gitmeyi düşünmüyorum en son bi tanıdık gtimiş hiç memnun kalmamış ilgilenmiyomuş eskisi gibi bi kaç arkadaştan da doğuma gelmiyo yurtdışındayım falan diyo diye duydum açıkçası hümada doğum yapmak da çok sağlıklı gelmiyo bana..bir de teb in kredi kartına başvuru yaptım memorialle anlaşması varmış kadın doğum polikliniğinde yüzde 20 indirimi var..bende gelişmeler bu şekilde..
Evet zeki yilmazi ben de duydum..cetin arik a bi arkadasim gidiyo ilk dogumu orda yapmis normal dogum ikinciye de simdi ona gidiyo o da memnun..sen bilirsin yani cnm..ben de merak ediyorum ne kdr zmnda verirler test sonucunu diye ama heralde ben onu da memorialda yaptircm..artik duzenli bi doktorum olsun istiyorum..senin nasi gidiyo bi sorun yok dimimemnun olmana sevindim merak ediyorum fatma kutlusoyuda birde zeki yılmazı merak ediyorum,çok pahalı değilmiş ikili test memorialde 30 lira zaten erciyestede ben bu hafta doğumevine gidecektim ama vazgeçtim haftaya gidicem ikili testide yaptırırım artık orda bir hafta içinde verirlermi acaba sonucunu
evet canım hastane çok iyi bi hastane mesut beyi çok iyi duymamıştım ama senin doktorun iyiymiş Allahtan..bana doğum için o ücret fazla geldiğinden ve mesefa olarak da memorial daha yakın olduğundan şimdilik memorial düşünüyrm..ben de 10. haftadayım inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişleri :)Arkadaslar ben de bugün Acıbadem'e gittim çok güzel bir hastane, dr Mustafa Taş tan randevu almıştım çok iyi bir insan odadan çıkarken aklında soru işareti kalmıyor ayrıca internet sitesi(Op.Dr.Mustafa TA Kiisel Web Sayfas) filan var oradan gebelik haftasını filan takip edebilirsiniz dedi cep numarasını da verdi, eşim de çok sevdi 10 haftalık gebeyim, muayene ücreti normal 70 lira verdik ama doğum 2000-2500 arası fakat hastane 5 yıldızlı otel gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?