Kilo problminin olmamasi cok iyi olmus benimde istahimda bi canlanma olmadi eskisi gibi o yuzden kilom basladigim gibi simdilik insallah cok almam...dogumu zorlastiran galiba korku bazen bende dusunmuyo degilim ama kendimi ,eskiden buyuklerimiz evde dogum yapiyordu hem de ole bir iki cocukta degil diyerek kendimi rahatlatiyorum vallaBenim kilo problemim yoktu o yönden hiç düşünmemiştim ama doğru söylüyosun uzun süre vücut kendini toparlayamıyor sezeryanda. Normal doğumda da iki üç gün sancı çekenleri gördüm ondan da biraz gözüm korktu. Hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah kolayca atlatalım. Aşıları 20. Ve 24. Haftada oldum ben canım
seda sayan haaaDediğim gibi bebek büyüdüğü için baskı hissediyosun canım ama yine de doktora sor istersen. İlerleyen haftalarda hem kaburgalarına hem vajinaya baskı yapıyo nasıl oturacağını şaşırıyorsun. Seda sayan gibi gerile gerile yürüyorum baskıdan
canım bebişin hayırlı olsunKilo problminin olmamasi cok iyi olmus benimde istahimda bi canlanma olmadi eskisi gibi o yuzden kilom basladigim gibi simdilik insallah cok almam...dogumu zorlastiran galiba korku bazen bende dusunmuyo degilim ama kendimi ,eskiden buyuklerimiz evde dogum yapiyordu hem de ole bir iki cocukta degil diyerek kendimi rahatlatiyorum vallarahat olmak lazim herkesin dogum hikayesi farkli cunku.
Tesekkur ediyorumm canim sen de saglikli bi sekilde sıkıntısız kucagin alirsin insallah...bende rakip beyle cuma gunu tanisicam bakalimcanım bebişin hayırlı olsun
ben 25. haftanın içindeyim 21 ve 25de aşı oldum hatta 2.sini dün oldum
kilo olarak bende kilolu kaldım 68 le başladım şu an 66 67 arasındayım
doğumuda inan o günlere bi gelsem diye düşünüyorum doğumu hiç düşünmüyorum ben biraz uzun süre sonra kavuştum o yüzden hep bi tedirginlik oldu 30 u tamamlasam diyorum hergün kendime
teşekkür ediyorum canım benim 15+4 de kız demişti önceki kontrolüm 11+5di çok erken söleyemem demişti kaç haftalıksın şimdiTesekkur ediyorumm canim sen de saglikli bi sekilde sıkıntısız kucagin alirsin insallah...bende rakip beyle cuma gunu tanisicam bakalimcevremdekiler cinsiyet belli olur diyorlar sabirsizlikla bekliyorum insallah belli olurr kendini gosterir ufaklik ;-)
12+5 olacak umarim soyler yoksa her gun hastaneye gelmekle tehdit ederimm soleyene kadar hihihi ;-)teşekkür ediyorum canım benim 15+4 de kız demişti önceki kontrolüm 11+5di çok erken söleyemem demişti kaç haftalıksın şimdi
seda sayan haaabaya güldümmmm
cuma gününe randevu aldım canım gidicem bakalım şeker yüklemeside yapacak ogün yazarım tekrar burdan senin kontroller sıklaştımı yoksa yine aylıkmı gideceksin gerçi pekde aylık halin kalmamış şükür sona yaklaştın baya
canım bebişin hayırlı olsun
ben 25. haftanın içindeyim 21 ve 25de aşı oldum hatta 2.sini dün oldum
kilo olarak bende kilolu kaldım 68 le başladım şu an 66 67 arasındayım
doğumuda inan o günlere bi gelsem diye düşünüyorum doğumu hiç düşünmüyorum ben biraz uzun süre sonra kavuştum o yüzden hep bi tedirginlik oldu 30 u tamamlasam diyorum hergün kendime
sanki diğer kontrolünde söler gibime geliyo ama bellide olmaz tabi kız erkek farketmez ama insan merak ediyo işte rabbim hakkında hayırlısını versin canım12+5 olacak umarim soyler yoksa her gun hastaneye gelmekle tehdit ederimm soleyene kadar hihihi ;-)
evet canım o yüzden bu kadar soru soruyorumyaaaBende pazartesi gidicem tekrar. Sıklaştı canım artık zaten doğuma bir ay vargeçen hafta pazartesi gitmiştim iki hafta sonra gel demişti bundan sonra her hafta olacak kontrol. Neyse ben size tecrübelerimi aktarırım artık sona yaklaştım :)
canım benim bende bekarken asla kilo almazdım o gün çok yemek yediysem afedersin istifra ederdim midem kabul etmezdi sonraki günlerde iştahsız olurdum 54 ü geçmezdim evlenince ani kilo alımıyla tiroit falanda derken 68 olmuştum ve veremiyodum ama hamiş kalınca aynı ay birden 63e kadar düştüm sudan bile tiksindim mutfağı tuğlayla kapatmayı bile düşündüm o derece yani sonra 4 aydan sonra almaya başladım yavaştan işte 64 65 66 derken 67 oldum şimdi bazende 66 geliyo tartıya ve açlık tokluğa göre değişiyo işte böle canım umarım fazla almam çünkü boy zaten 1.56 benimde şuanda göbek öne doğru uzayıp gidiyo bakalım nere kadar gidecek68 le başlayıp şimdi 67 olmayı nasıl başardınBen 15 kilo aldım 50 kiloydum şimdi 65 Ama benim metabolizmam kilo almaya müsait değil normalde de çok yerim almam kilo şimdi de sadece göbek var biraz da erkek bebeğin avantajı tabi :) O yüzden kilo kalır diye pek dert etmiyorum doğumu zorlaştırmasın da veririm elbet :)
canım benim bende bekarken asla kilo almazdım o gün çok yemek yediysem afedersin istifra ederdim midem kabul etmezdi sonraki günlerde iştahsız olurdum 54 ü geçmezdim evlenince ani kilo alımıyla tiroit falanda derken 68 olmuştum ve veremiyodum ama hamiş kalınca aynı ay birden 63e kadar düştüm sudan bile tiksindim mutfağı tuğlayla kapatmayı bile düşündüm o derece yani sonra 4 aydan sonra almaya başladım yavaştan işte 64 65 66 derken 67 oldum şimdi bazende 66 geliyo tartıya ve açlık tokluğa göre değişiyo işte böle canım umarım fazla almam çünkü boy zaten 1.56 benimde şuanda göbek öne doğru uzayıp gidiyo bakalım nere kadar gidecek
12+5 olacak umarim soyler yoksa her gun hastaneye gelmekle tehdit ederimm soleyene kadar hihihi ;-)
senin zamanında alınan kilo bebişindir canım kolaycada verirsin inşİlk aylar normal kilo kaybı bundan sonra alırsın bol bol ama tiroit sorunun varsa dikkatli ol kilo kalıcı olabilir. Ben en son 29 da tartılmıştım 60 kiloydum 34. Haftada 65 haftada bir kilo almışım böyle devam ederse 70 le girerim doğuma :)
senin zamanında alınan kilo bebişindir canım kolaycada verirsin inş
bide ben inanki zor buldukya böle şelere pek takmıyom tek isteğim sağlıklı olması ama ilerde nasıl düşünürüm bilmiyomtiroit içinde ilacım var zaten aylık tahlillerimide yaptırıyom çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok
bende 5 yıllık evliyim canım inş sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimiziAynen bende aynı şeyi düşünüyorum. Beş yıldan sonra kavuşacam inşallah kilo falan çok da önemli değil. Zaten kendimi ilk defa böyle tombiş görüyorum o da bi değişik geliyo
bende 5 yıllık evliyim canım inş sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi
zaten doğumda da gider baya bi kısmı eğer yapında müsait değilse benim görümcemde almış baya bi 20 yakın sanırım ama öncesinde çok zayıftı eskisinden hiçbi farkı yok şimdi
aynen canım öle valla rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşşAynen bende kazayla da olsa kilo kalmaz keşke biraz kalsaHayırlısıyla bebişlere kavuşalım da hiçbişey daha önemli değil :)
Mrb kızlar bende sevda hanıma gidiyorum kızılayda sevecen ilgili bi arkadaş tavsiye etmişti doğum 700 tl imiş...erciyesten korktum ilk doğumumda sevmemiştim ama şimdi hastane yenilendi güzeldir odaları falan ben dogum yaptıgımda camlar açılmıyo du refakatçı yatağı kırıktı ve 3,gun kalmıştım ..ibrahim demir de ilgisizdi ilk kontrole gittim başkasının hastası gibi konuşuyor git gelme bi daha der gibi...zor işler rakip beye iyi diyolar memnun kalırsınız inşallah...siz hallettiniz belki okuyanlar olur diye yazıyım dedim bu arada srvda hanım da çok yoğun o sıkıntı oluyo biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?