Merhaba bende memorial da ülkü hanıma gidiyorum çok memnunum ben ama doğum fiyatı ne kadar bilmiyorum hiç bilen varmı
memorialde muayene ücreti 120 liraymış vazgeçtim erciyes kartalda rakip turan ve mehmet karahnaçere gitmiştimFatma hanimdan memmun kaldinizmi? Suan acibademe gecmis sanirim acibademde dogum ucretleri nekadar bilen varmi?
Tamam canım bende araştırıyorum hasyaneyi aradım muhasebe sizi arasın bilgi versin dediler aramadi muhasebe dahaÖğrenirsen benide bilgilendirirmisin ben telefon etmiştim ama hastaneden bilgi alabileceğimi söylediler. Ben yakın zamanda memoriala gidicem sorarım bilgilendiririm
Merhaba ice Cream uzun zamandır giremiyorum bebeğin doğmuş allah analı babalı büyüt sun . Doğum hikayeni merak ediyorum. Yazarsan sevinirim benimde bu ayın sonunda günüm doluyor.Canım
Sagol düşündüğün için net yoktu giremedim hiç evet doğum yaptım kızım 3 aylık sen nasilsin
Çok sağol canım rabbim senide yavruna kavuştursun bi avazda ınşMerhaba ice Cream uzun zamandır giremiyorum bebeğin doğmuş allah analı babalı büyüt sun . Doğum hikayeni merak ediyorum. Yazarsan sevinirim benimde bu ayın sonunda günüm doluyor.
Öğrenirsen benide bilgilendirirmisin ben telefon etmiştim ama hastaneden bilgi alabileceğimi söylediler. Ben yakın zamanda memoriala gidicem sorarım bilgilendiririm
Buldunuzmu doktor ??Kizlar dünyam hastanesi Aynur Simur ve erciyes kartal da zerrin avul bu doktorlar nasıl sizce bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. İyi bi dpktor arıyorum ama önceliğim bayan, erkekte rahat hissetmiyorum kendimi bildiğiniz başka bayan doktor varsa beni bilgilendirin lütfen. Acıbadem seçeneklerim arasında değil doğumun pahalı olacağını tahmin ediyorum
Buldunuzmu doktor ??
Ben erciyes kartali dusunuyorum bihter hanim veya zerrin avul ikisinide cok ovuyorlar muayene ucretleri 80 tl dogum ucreti 2017 1200 tl mis yeni ogrendimHayir ya karar veremiyorum doktor ve hastane rutin kontrol icin tekdene gittim ama hic begenmedim. Öneriniz varsa cok makbule gecer
Merhaba. Ben memorial hastanesine gidiyorum. Nilgun avsar benzer doktorumun adi. Siz daha sormadan herseyi anlatan icinizi rahatlatan ilgili bi doktor. Muayene ucreti 100 tl. 2017 dogum fiyati 2800 tlCok saol canim zerrin avulu bende duymustum
Merhaba. Ben memorial hastanesine gidiyorum. Nilgun avsar benzer doktorumun adi. Siz daha sormadan herseyi anlatan icinizi rahatlatan ilgili bi doktor. Muayene ucreti 100 tl. 2017 dogum fiyati 2800 tl
Erciyes kartal i öneririm. iki dogumumu da orda yaptim. temiz, güzel bir hastane.. dogum servisindeki calisan ebe hemsirelerde cok ilgili..Ben Ülkü Aksoya gittim geçen hafta 120 tl ödedim. Ama sanırım memorialden vazgeçiorum doktor çok tatlı ama komtroller testler artı doğum ücreti pahalıya patlayacak. Testler kaç para tutar belli değil. Erciyes kartal nasıl bi hastane hiç bir fikrim yok ama zerrin veya bihter hanıma gidicem sanırım. Başka aklıma hiç bi hastane gelmiyor.
Tavsiye edebileceğiniz doktor hastane varmı
Erciyes kartal i öneririm. iki dogumumu da orda yaptim. temiz, güzel bir hastane.. dogum servisindeki calisan ebe hemsirelerde cok ilgili..
Bihter Hanim.. cok basarili, guleryuzlu bir doktor tavsiye ederim.. ikinci dogumum biraz zordu hep moral verdi telkinde bulundu sayesinde rahatladım..Doktorunuz kimdi ??
Bihter Hanim.. cok basarili, guleryuzlu bir doktor tavsiye ederim.. ikinci dogumum biraz zordu hep moral verdi telkinde bulundu sayesinde rahatladım..
Rica ederim hayirli doğumlar gönlünüze göre olsun inşallah.Çok teşekürler
Rica ederim hayirli doğumlar gönlünüze göre olsun inşallah.
mrb cNim acaba rakio bry hangi hast. gorev yapiyoaynen canım gerçekten öle
bu arada canım benim sürem uzun baya istersen bu rakip beyin cebi muhakkak açıyo hastane içindeyse sekreteri değilse kendi pazar günü bile olsa açıyo hastalarına noyu kendi veriyo istersen bi ulaş daha sağlıklı bilgi alırsın 0535 363 85 52 öpüyorum çokkk
Erciyes kartal hastanesinde görev yapiyo canimmrb cNim acaba rakio bry hangi hast. gorev yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?