Hayirla saglikla gelsin evladin canim benim gercekten anlamak zor bu drlari banada dogum olsa anlarsin dayanamazsin demisti mesele zaten anlamak degil onlemek benimde icim rahat olmamisti. Beni sakinlestirmemisti ama iste guvenip gidiyoruz allaha emanetiz canimmm benim ayrica dogum hikayenide bekliyorumEvet canım herşey hazır artık paşa gelsin diye bekliyoruz sancım var ama sıklaşmasını bekliyorum. Valla bilmiyorum canım o doktor tabiki iyi biliyodur da bende acemiyim beş sene sonra kavuşacam korkuyorum bişey olacak diye. Biraz rahatlatmasını bekliyorum haliyle.
Ablam da 39. Haftasında kontrole gitmişti kilosu 3800 bi hafta daha beklerse 4 ü geçer sezeryana alırız demiş suni sancıyla almışlardı. Bende öyle olur diye korkuyorum Kilosu değişmez dedi bana anlamadım valla
Ayyyy canim dogummu yaptin sen yaaaa yoksa yazardinnn ins saglikla kavusmusundur kuzuna
Gozun aydin canim Rabbim anali babali buyutsun insallahEvet canım cumartesi günü doğum yaptım kuzum iyi çok şükür darısı size artık :)
Gozun aydin canim Rabbim anali babali buyutsun insallah
Hanimlar merhaba , bugun kontrolum vardi...cinsiyetimiz kesin belli oldu oglusum olacak insallah...boyu 22 cm kilo 228 gr sizce 17 + 6 icin nasil ...birde ben hissetmiyorum hala bebegimi .bugun daha belliydi tostikim kipir kipir durmuyordu...
Canim benim allah anali babali buyitmeyi nasip etsin ins kusura bakma net olmadindan gec yazdim ama hep aklimdaydin inanki gogumun nasil gecti biraz anlatabilirmisin canimEvet canım cumartesi günü doğum yaptım kuzum iyi çok şükür darısı size artık :)
Saglikla al kucagina inssss bende 16 gibi kipirtilar hissetmistim ama 20ye kadar hisstmemek normalmis endiselenmeHanimlar merhaba , bugun kontrolum vardi...cinsiyetimiz kesin belli oldu oglusum olacak insallah...boyu 22 cm kilo 228 gr sizce 17 + 6 icin nasil ...birde ben hissetmiyorum hala bebegimi .bugun daha belliydi tostikim kipir kipir durmuyordu...
Hayirli olsun canim duymusundur artik kalp atislarini dimimeraba tesekkurler ALLAH cümlemize saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın cocuklarımızı:) ya bende memorıalden randevu almıstım ama muayene ucretı 120ymiş çok geldi bana iptal ettim.rakip turandan aldım yarına bakalım inşallah kalp atısını duyarız:)
Canim benim allah anali babali buyitmeyi nasip etsin ins kusura bakma net olmadindan gec yazdim ama hep aklimdaydin inanki gogumun nasil gecti biraz anlatabilirmisin canim
amin insallah Simdi hissediyorum biraz bakalim asi gununu bekliyorum bir hafta kaldiAmin canım çok sağol darısı size inşallah
Sağlıkla kucağına al inşallah canım boyu kilosu gayet iyi. Ben 16. Haftada hissetmiştim hareketlerini ama bu herkeste aynı olmuyo zaten belli belirsiz ilk hareketler gaz gibidaha yolun başında sayılırsın bol bol yaşayacaksın o güzel duyguyu merak etme her anın tadını çıkar ben şimdiden özledim onu içimde hissetmeyi :)
Cok saol canim bakalim seninde az kalmis doguma tecrubelerini yazma sirasi sende insallahCanim oglusunu
Saglikla al kucagina inssss bende 16 gibi kipirtilar hissetmistim ama 20ye kadar hisstmemek normalmis endiselenme
Cok sukur kurtuldun canim saglikla buyut bebegini ... Bende epidural dogumu merak ediyordum kuzenim memnu. Kaldi ama neden ole oldu acaba sende. Acilma kolaylasmasi icin odada egzersiz yaptirdilr miAmin canım inşallah darısı sana sen de hayırlısıyla kurtul inşallah. Anlatayım tabiii:) cuma geceden sancılarım başladı gittim hastaneye ebe muayene etti 1 cm açıklık var ister burda yat ister evde dedi bende eve gittim sabaha kadar evde sancı çektim. Sancılarım beş dakikada bir girmeye başlayınca hastaneye gittim ama yine de 3 cm olmuş açıklık. Yatış verdiler. Açıklık 5 cm olunca rakip beyin önerisiyle epidural anestezi yaptırdım ama tavsiye etmiyorum. Tamam bi süre ağrı hissetmiyosun ama o son şiddetli doğum sancılarını yine yaşıyosun pek bişey anlamadım yani :) sonuç olarak yaklaşık bir gün sancı çektikten sonra cumartesi beş buçukta kucağıma aldım miniğimi :) Doğumum biraz zor oldu aynı gün üç doğum vardı en zoru seninkiydi dedi dikişlerim baya fazla ama herkesin dediği gibi gördüğün an bitiyor bütün sıkıntılar. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
evet çok şükür 7 haftalıkken duyduk:)Hayirli olsun canim duymusundur artik kalp atislarini dimi
Cok sukur kurtuldun canim saglikla buyut bebegini ... Bende epidural dogumu merak ediyordum kuzenim memnu. Kaldi ama neden ole oldu acaba sende. Acilma kolaylasmasi icin odada egzersiz yaptirdilr mi
Anladim canim yalniz bu epiduralle ilgili iste basi riskler duyuyorum beni caydiriyo biraz da doktorun isin ehli olmasi onemli diye biliyorum.iste dogum sonrasi hemen ayaga kalkamama , sonda takiliyormus,ve bas ve bel agrisi oluyor diye duydum. Bir de hastaneye dogum ucreti ne kadar odediniz ve hastaneden memnun kaldin mi . ay ne kadar soru sordum ;-)Amin canım inşallah. Aslında epiduralden bende memnunum sancı çekerken bişey hissetmiyosun sadece kasılma hissediyosun ağrı yok. Ama ben doğum anında da etkili olur zannediyordum son şiddetli sancılarda ve doğumda etkisi yok. Son sancılarda yerlerdeydim acıdan. Evet doktor da ebeler de egzersiz gösterdi yap diye ama ben pek yapamadım çünkü geceden sancı çekmeye başladım ebeler bana bişey yeme dediler enerjim kalmamıştı son anlarda. Rakip bey ye dedi sonrasında yoksa bayılacaktım
Anladim canim yalniz bu epiduralle ilgili iste basi riskler duyuyorum beni caydiriyo biraz da doktorun isin ehli olmasi onemli diye biliyorum.iste dogum sonrasi hemen ayaga kalkamama , sonda takiliyormus,ve bas ve bel agrisi oluyor diye duydum. Bir de hastaneye dogum ucreti ne kadar odediniz ve hastaneden memnun kaldin mi . ay ne kadar soru sordum ;-)
Estağfurullah canım merak ettiğin herşeyi sorabilirsin :) Evet epidural yapan anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyo erciyesteki işinde iyi içiniz rahat olsun. Riskleri bende düşündüm ama epidural olmadan da risk var. Bana sonda falan takılmadı sancı çekerken de doğumdan sonra da ayaktaydım tuvalete falan gittim. Benim ayağa kalkamamamın sebebi dikişimin çok olmasıydı. Bel ağrısı ve baş ağrısı da olmadı şimdilik şükür. Tabi her bünyede aynı şeyler olmaz. Hastaneden memnun kaldım doktoru zaten biliyosunuz doğum sırasında da çok rahatlattı şaka falan yaptı sürekli ebeler de çok iyiydi. Yalnız gece gittiğimde yaşlı bi ebe vardı nöbetçi o çok aksi inşallah ona denk gelmezsiniz. Allahtan nöbeti bitti gitti sabah rahatladımDoğum ücreti normal 1100 sezeryan 1200 epidural ayrıca 600 tl canım :)[/QUOT
saol canim tesekkur ederim..rahatladim gercekten umarim ole bi ebecik denk gelmez...yalniz rakip beyi saka yaparken dusunemedim suano kadar relax konusoyi ki sinirleri alinmis gibi ...epidural fark fazlaymis biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?