Kayseride Kadın Doğum uzmanı

Ben baya gergindim beni rahatlatmak için çok uğraştı sağolsun. Çocuğun adı rakip olsun diyo mesela koca kafalı kara çocuk diyo oğluşuma
Ay ilahi yaa rakip mi olsun diyo siz ne koydunuz ismini bi de sindi hediyelikler oluyo bilmiyorum yaptirdinmi normal dogum olunca tarih konusunu nasil ayarladiniz onceden hazirlatildigi icin takvim pek tutmayabiliyor malum

Ay ilahi yaa rakip mi olsun diyo siz ne koydunuz ismini bi de sindi hediyelikler oluyo bilmiyorum yaptirdinmi normal dogum olunca tarih konusunu nasil ayarladiniz onceden hazirlatildigi icin takvim pek tutmayabiliyor malum

Mehmet koyduk canım :) Valla ben pek bişey hazırlamadım bi çikolata yaptırdım bi de kapı süsü onlar için de tarih çok önemli değildi. Kokulu taş yaptım ama onu eve gelenlere veriyorum. Ha bu arada benimle beraber doğum yapan biri daha vardı baya hazırlık yapmışlar odayı süslemek istediler önce izin verilmedi hastanenin anlaştığı bi yer varmış onlara süsletebilirsiniz kendiniz yapamazsınız dediler. Hazırlık yaptık diye ısrar edince hastane yönetiminden özel izin alıp süslediler aklınızda olsun

Masallah adiyla yasasin kuzucuk ...yalniz suslemeye nasil izin verilmiyo ya ilk defa duyuyorum . bende biseyler yapmak hazirlamak istiyorum ama oyle anlastigimiz yer susleyecek diye dayatma olamaz sinir oldum simdi.

Masallah adiyla yasasin kuzucuk ...yalniz suslemeye nasil izin verilmiyo ya ilk defa duyuyorum . bende biseyler yapmak hazirlamak istiyorum ama oyle anlastigimiz yer susleyecek diye dayatma olamaz sinir oldum simdi.

Amin canım. Valla doğum yaklaşınca önceden konuş bence hastane yeni ya daha çok şey oturmamış. Ben doğum ücretini falan sorduğumda oda süslemeyi sormuştum bizim öyle bi hizmetimiz yok kendiniz isterseniz süslersiniz demişlerdi. Sonra dediğim olay oldu onlara da bu yeni bi uygulama dediler. Ben süslemek istiyorum diye önceden söylersen belki izin verirler

Slm kızlar
Gerçekten 1.sayfadan beri okuyorum. Ve çok teşekkür ederim üşenmeyip tecrübelerini yazan arkadaşlara şimdi ben KARAR veremediiiim İlk önce ben daha yeniyim (6 haftalık falanım) sadece kan tahlili yaptırdık B Hcg değerim 593 Bayram'dan sonra ilk kontrole gitmeyi düşünüyorum. Teeeeee 1syf 8-9 syf kadar okudum Zerrin avlu duydum. Yeni evlenince gittiğim ilk kadın doğ. Aynur hanımdı güzel anlattı ama samimi doktor istiyorum. Bayan olması gerek bide Zerrin avulmu yoksa farklı doktoramı gitsem yaaaa arkadaşlar Doğum yapan arkadaş varsa bayan doktor önere bilirmi..?

Hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben kayseriliyim ama burda yaşamıyorum normalde o yüzden çok fazla doktor tanımıyorum ama hamileliğimi öğrendiğimde tekdendeki zehra hanıma gitmiştim ilgisi iyiydi. Sonrasında devam edemediğim için tam olarak bişey söyleyemiyorum hakkında. Zerrin hanım hakkında çok iyi yorumlar duydum. Benim fikrim Zerrin hanıma bi git daha yolun başındasın beğenmezsen içine sinmezse değiştirirsin.

Mrblar.konuyu görünce yazmak istedim.insan hamileyken bir cvp bile kararını degiştiriyor.2 evladım var.büyük oğlum 4 yasında küçüğü 3 aylık.büyük oğlumun doğumunu cetin arık yaptırmıstı.normal doğum yaptı mükemmel bir doktordu.sonra milletvekili oldu gitti bu hamileliğimi öğrendiğimde gidecek doktor bulamadığm için üzülmüştüm.ama sonra mehmet karahancerlee tanıstım.rabbime sükürler olsun.sakin.efendi.güleryüzlü.normal doğum yaptım destegi sayesinde.ona gidene kadar 4 doktor degiştirdim.6.ayımda gitmeme ragmen cok ilgiliydi.zerrin hanımı bırakarak doğru bi karar vermişim.cok ters bi insan.azarlayarak konusuyo.kesinlikle tavsiye etmem

Son düzenleme:
Çok çoooooooooook teşekkürler arkadaşım .. hmm zehra hanım degerlendirecegim

ona gidene kadar 4 doktor degiştirdim.6.ayımda gitmeme ragmen cok ilgiliydi.zerrin hanımı bırakarak doğru bi karar vermişim.cok ters bi insan.azarlayarak konusuyo.kesinlikle tavsiye etmem

Çok iyi diyorlar ama senin dediğin gibide diyorlar azarliyor gibi konuşuyor duydum.COK TEMKİNLİGİM zerrine karşı ama malesef erkek doktor istemiyorum. Ersad beydi galiba onu çok duydum ama no erkek dr Tekden de bi dr duydum ama ismi neydi acaba hatırlayamadım...

Başkaaaaaa varmı tavsiye veren tecrubeli arkadaşlar help me

Doktordan bekletine baglı canım.benim için bilgili ve ilgili olması yeterli.ilgiliden kastım gece doğum basladığında hastaneye gelmesi ve ulaşabilir olması.ben 4 yasındaki oğlumla gittim doğumhaneye.ne annem nede baskası vardı yanımda.agladım doğumumun basladığını öğrenince.mehmet bey abi gibi destek verdi tek basıma doğurdum.Allah binlerce kez razı olsun.demett cengiz esimi bile girdirmedi odaya.zerrin hanımın sopası eksik sadece.

Tekdende gülcan hanım cok ii diolar ama hastane cok kalabalık ve pis.hele doğum katındaki odalar ve ebeyi söylemiyim.bi serum taktı bana heryeri kan yaptı.tuvalet kağıdıyla sildi kolumu.üstü bası tırnakları hak getire. O günden sonra esim götürmedi oraya.

Kızlar bende 13 haftalık hamileyim dünyam hastanesinde Aynur hanıma gidiyorum bence iyi bir doktor gibi Tekden hastanesinde Zehra hanım iyiymiş ama orası da çok kalabalık temizlik falan yok hüma hastanesinde cahit beye de aile hekimim doğum yapmıs çok iyi dedi Aynur hanım muayene ücreti gecen ay 50 tlydi bu ay 67 tl olmus 1 ay ne kadar çok zam yapmışlar çok şaşırdım

Bende tekten Gülcan hanima gidiyorum ama dogum odalarini gezmedim hic cokbmu kötü

Ya kızlar şuana kadar tekdende Ahmet Acar'a gittim. Sonra Aytül hanıma gidince hiç tatmin etmedi Aytül hnm.
Ahmet acar 9 haftayken gitmeme rağmen 11 hafta aytül ultrasonda açıklamaları tatmin etmedi. Şimdide Demet Cengiz'e gideceğim. Bu 3 doktor hakkında bilgisi olan varmı???
Çokta gezmek istemiyorum doktorları yardım ..

Merhaba bende memorial da ülkü hanıma gidiyorum çok memnunum ben ama doğum fiyatı ne kadar bilmiyorum hiç bilen varmı

Kizlar dünyam hastanesi Aynur Simur ve erciyes kartal da zerrin avul bu doktorlar nasıl sizce bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. İyi bi dpktor arıyorum ama önceliğim bayan, erkekte rahat hissetmiyorum kendimi bildiğiniz başka bayan doktor varsa beni bilgilendirin lütfen. Acıbadem seçeneklerim arasında değil doğumun pahalı olacağını tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…