Ay ilahi yaa rakip mi olsun diyoBen baya gergindim beni rahatlatmak için çok uğraştı sağolsun. Çocuğun adı rakip olsun diyo meselakoca kafalı kara çocuk diyo oğluşuma
Ay ilahi yaa rakip mi olsun diyosiz ne koydunuz ismini bi de sindi hediyelikler oluyo bilmiyorum yaptirdinmi normal dogum olunca tarih konusunu nasil ayarladiniz onceden hazirlatildigi icin takvim pek tutmayabiliyor malum
Masallah adiyla yasasin kuzucukMehmet koyduk canım :) Valla ben pek bişey hazırlamadım bi çikolata yaptırdım bi de kapı süsü onlar için de tarih çok önemli değildi. Kokulu taş yaptım ama onu eve gelenlere veriyorum. Ha bu arada benimle beraber doğum yapan biri daha vardı baya hazırlık yapmışlar odayı süslemek istediler önce izin verilmedi hastanenin anlaştığı bi yer varmış onlara süsletebilirsiniz kendiniz yapamazsınız dediler. Hazırlık yaptık diye ısrar edince hastane yönetiminden özel izin alıp süslediler aklınızda olsun
Masallah adiyla yasasin kuzucuk...yalniz suslemeye nasil izin verilmiyo ya ilk defa duyuyorum . bende biseyler yapmak hazirlamak istiyorum ama oyle anlastigimiz yer susleyecek diye dayatma olamaz sinir oldum simdi.
Slm kızlar
Gerçekten 1.sayfadan beri okuyorum. Ve çok teşekkür ederim üşenmeyip tecrübelerini yazan arkadaşlara şimdi ben KARAR veremediiiim İlk önce ben daha yeniyim (6 haftalık falanım) sadece kan tahlili yaptırdık B Hcg değerim 593 Bayram'dan sonra ilk kontrole gitmeyi düşünüyorum. Teeeeee 1syf 8-9 syf kadar okudum Zerrin avlu duydum. Yeni evlenince gittiğim ilk kadın doğ. Aynur hanımdı güzel anlattı ama samimi doktor istiyorum. Bayan olması gerek bide Zerrin avulmu yoksa farklı doktoramı gitsem yaaaa arkadaşlar Doğum yapan arkadaş varsa bayan doktor önere bilirmi..?
Çok çoooooooooook teşekkürler arkadaşım .. hmm zehra hanım degerlendirecegimHayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben kayseriliyim ama burda yaşamıyorum normalde o yüzden çok fazla doktor tanımıyorum ama hamileliğimi öğrendiğimde tekdendeki zehra hanıma gitmiştim ilgisi iyiydi. Sonrasında devam edemediğim için tam olarak bişey söyleyemiyorum hakkında. Zerrin hanım hakkında çok iyi yorumlar duydum. Benim fikrim Zerrin hanıma bi git daha yolun başındasın beğenmezsen içine sinmezse değiştirirsin.
ona gidene kadar 4 doktor degiştirdim.6.ayımda gitmeme ragmen cok ilgiliydi.zerrin hanımı bırakarak doğru bi karar vermişim.cok ters bi insan.azarlayarak konusuyo.kesinlikle tavsiye etmem
Sagol düşündüğün için net yoktu giremedim hiç evet doğum yaptım kızım 3 aylık sen nasilsinicecreamm nerelerdesin canım doğum yapmışsındır ses ver iyi misiniz
merabalar bende çarşamba günü memorial de fatma hanıma gidicem bakalım iyidir inşallh. henüz 6-7haftalıgım
Acıbadem de Fatma hanım oraya geçtiFatma hanimdan memmun kaldinizmi? Suan acibademe gecmis sanirim acibademde dogum ucretleri nekadar bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?