• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseride Tüp bebek doktoru ?

Canım iğne esofemn vs yazmıyorlar mı
iğne vermedş estrofem hap var transferden önce ve sonrasında devam edilecek denildi ben yazdırdığım için devlet karşıladı birde kan sulandırıcı hap ve antibiyotik var bunları yazdı birde folik asit onu karşılamıyor zaten

Hayır doktorum istedi 10 tane yumurta toplandı rahimi dinlendirelim dedi bir ay dinlendireceğiz büyük ihtimalle mayıs ayı eğer sıkıntı çıkmazsa transfer olacağım
benimde 10 yumurta toplandı ama değerler normal geldiği için başladık hayırlısı bakalım artık

iğne vermedş estrofem hap var transferden önce ve sonrasında devam edilecek denildi ben yazdırdığım için devlet karşıladı birde kan sulandırıcı hap ve antibiyotik var bunları yazdı birde folik asit onu karşılamıyor zaten
Bana kan sulandırıcı iğne başlayacak merak ediyorum fiyatı ne acaba

Bide canım diğer kontrol ne zaman transfer ne zamana olacak
diğer kontrolüm 13 nisanda 10 gün sonra oluyor yani rahim kalınlığına ve tekrardan e2 ve progestron bakılacak ona göre transfere karar verilecek

diğer kontrolüm 13 nisanda 10 gün sonra oluyor yani rahim kalınlığına ve tekrardan e2 ve progestron bakılacak ona göre transfere karar verilecek
bildiğim kadıryla 10 gün sonraki kontrolde bakıyorlar sonra progesteon başlıyor 5. Gün embriyosu ise 5. Gğn trafser

Eğer bugün yarın adet olursam yapay zeka hesapladı trafser gününü öğrenme tarihim de babamın ölüm yıldönümüne geliyor 🥹ve bu gece 8 yıl sonra babamı rüyamda gördüm

bildiğim kadıryla 10 gün sonraki kontrolde bakıyorlar sonra progesteon başlıyor 5. Gün embriyosu ise 5. Gğn trafser
evet bende öyle görmüştüm 13 ünde kontrolüm var değerler iyi olursa 18 i gibi olur o zaman

Eğer bugün yarın adet olursam yapay zeka hesapladı trafser gününü öğrenme tarihim de babamın ölüm yıldönümüne geliyor 🥹ve bu gece 8 yıl sonra babamı rüyamda gördüm
ayyyyyy nasıl tesadüf görmen bile babanın sana getireceği müjdedir inşallah

ayyyyyy nasıl tesadüf görmen bile babanın sana getireceği müjdedir inşallah
Canım bide bende bugün e2 ve progsetron baktılar 1700 tl ödeme yaptım paket içeriğinde sadece 2 kereymiş bu 3. Kan olduğu için 3 kutu esofmen 1 kutu coraspriin 1 kutu antibiyotik 1 kutu folik asit 2200 tl ödeme yaptım

Back
X