• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseride Tüp bebek doktoru ?

Ay evet benimki prolaktin karıştı
Yok canım o normal bende bu progesteron trafserde çok önemli bi değermiş bende tam anlamadım ama 2 yüksekmiş 1 veya 1.5 olması lazımmıs toplamada önce geç olsun güç olmasın ilk adet sonrası trafser olursa diğer ay ortası trafser duruyor

Yok canım o normal bende bu progesteron trafserde çok önemli bi değermiş bende tam anlamadım ama 2 yüksekmiş 1 veya 1.5 olması lazımmıs toplamada önce geç olsun güç olmasın ilk adet sonrası trafser olursa diğer ay ortası trafser duruyor
İnşallah güzel sonuç alırsınız yarın haberlerinizi bekliyorum inşallah

Bide dün gece 11 de çatlatma ignemi vurdum bugün kasıklarım çok ağrıyor normal demiö
Evet normal çatlatma iğnesinden sonra benimki adet ağrısı gibi olmuştu baya ağrı 5 yumurtam döllenmiş 3 tanesi döllenmemiş daha yarın belli olcakmiş 2 si olgun değilmiş

Evet normal çatlatma iğnesinden sonra benimki adet ağrısı gibi olmuştu baya ağrı 5 yumurtam döllenmiş 3 tanesi döllenmemiş daha yarın belli olcakmiş 2 si olgun değilmiş
Oy maşallah canım İmşallah güzel gider vallaha burdan haber aldıkça mutlu oluyorum canım bana da dua et lütfen

İnşallah çiçeğim benim taze transfer iptal seninki taze mi olacak progstreon kaç doktor ne dedi
Yok canım benimki dondurulmuş karar verilmişti baştan bakmadı henüz progestrona dondurulmuş olacağı için şu an bakmıyoruz demişti muanede

Merhaba son durumunuz ne inşallah hepsi çok iyidir
Elimde 2 tane embryo kaldı yarın donduracaklar sayı az olduğu için 5. Günü zorlamayacaklarmış birisi normal gelişiyor birisi önden gidiyor dedi yarın haber edecekler sizde nedir durum

Back
X