- Emoji Skoru
- 64
- Puanlar
- 13
Olduktan sonra verir banada öyle yaptıYarn sabah olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olduktan sonra verir banada öyle yaptıYarn sabah olacağım
Bana bakmadı bulunduğum şehirde yaptığım sonuca göre verdi doktorbenimki 2 idi en son yarın bakar mı bilmiyorum![]()
Ay evet benimki prolaktin karıştıCanım sen prolaktinden bahsediyorsun sanırım bende progesterondam bahesediyorum benim O 2 çıktığı için iptal normalde 1 veya 1.5 istiyor doktorlar
Yok canım o normal bende bu progesteron trafserde çok önemli bi değermiş bende tam anlamadım ama 2 yüksekmiş 1 veya 1.5 olması lazımmıs toplamada önce geç olsun güç olmasın ilk adet sonrası trafser olursa diğer ay ortası trafser duruyorAy evet benimki prolaktin karıştı
İnşallah güzel sonuç alırsınız yarın haberlerinizi bekliyorum inşallahYok canım o normal bende bu progesteron trafserde çok önemli bi değermiş bende tam anlamadım ama 2 yüksekmiş 1 veya 1.5 olması lazımmıs toplamada önce geç olsun güç olmasın ilk adet sonrası trafser olursa diğer ay ortası trafser duruyor
İmşallah canım sende haber et inşallah 10 yumurtanın 10 tanesi de sağlıklı bebekler olur Memorialin labaratuvar güveniyorumİnşallah güzel sonuç alırsınız yarın haberlerinizi bekliyorum inşallah
Bide dün gece 11 de çatlatma ignemi vurdum bugün kasıklarım çok ağrıyor normal demiöİnşallah güzel sonuç alırsınız yarın haberlerinizi bekliyorum inşallah
Evet normal çatlatma iğnesinden sonra benimki adet ağrısı gibi olmuştu baya ağrı 5 yumurtam döllenmiş 3 tanesi döllenmemiş daha yarın belli olcakmiş 2 si olgun değilmişBide dün gece 11 de çatlatma ignemi vurdum bugün kasıklarım çok ağrıyor normal demiö
Oy maşallah canım İmşallah güzel gider vallaha burdan haber aldıkça mutlu oluyorum canım bana da dua et lütfenEvet normal çatlatma iğnesinden sonra benimki adet ağrısı gibi olmuştu baya ağrı 5 yumurtam döllenmiş 3 tanesi döllenmemiş daha yarın belli olcakmiş 2 si olgun değilmiş
İnşallah seninde güzel gider yarın güzel sonuçlar alırsın canımOy maşallah canım İmşallah güzel gider vallaha burdan haber aldıkça mutlu oluyorum canım bana da dua et lütfen
nşallah canım benim 7 veya 8 yumurtam var İmşallah çoğu. Döllenirİnşallah seninde güzel gider yarın güzel sonuçlar alırsın canım
Yok canım benimki dondurulmuş karar verilmişti baştan bakmadı henüz progestrona dondurulmuş olacağı için şu an bakmıyoruz demişti muanedeİnşallah çiçeğim benim taze transfer iptal seninki taze mi olacak progstreon kaç doktor ne dedi
Şnşallah canım ve kalitelidi hepsideİ
nşallah canım benim 7 veya 8 yumurtam var İmşallah çoğu. Döllenir
6 tane toplanmış 4 tanesi olgunmuş inşallah 4 tanesi yola devam ederŞnşallah canım ve kalitelidi hepside
Olur inşallah döllenirse gider benimde beşi iyiymiş6 tane toplanmış 4 tanesi olgunmuş inşallah 4 tanesi yola devam eder
İmşallah canım doktor 2 tane boş 4 tane dolu güzel dedi önemli olan bi sperm bi Yumruta zaten inşallah dolu dolu sağlıkla birleşirlerOlur inşallah döllenirse gider benimde beşi iyiymiş
Amin inşallah sayı değil kalite önemli inşallah bol kaliteli bol embriyoların olurİmşallah canım doktor 2 tane boş 4 tane dolu güzel dedi önemli olan bi sperm bi Yumruta zaten inşallah dolu dolu sağlıkla birleşirler
İnşallah rabbim en doğrusunu biliyorAmin inşallah sayı değil kalite önemli inşallah bol kaliteli bol embriyoların olur
Merhaba son durumunuz ne inşallah hepsi çok iyidirİnşallah rabbim en doğrusunu biliyor
Elimde 2 tane embryo kaldı yarın donduracaklar sayı az olduğu için 5. Günü zorlamayacaklarmış birisi normal gelişiyor birisi önden gidiyor dedi yarın haber edecekler sizde nedir durumMerhaba son durumunuz ne inşallah hepsi çok iyidir