merhaba canım senin durumlar nasılMerhaba son durumunuz ne inşallah hepsi çok iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım senin durumlar nasılMerhaba son durumunuz ne inşallah hepsi çok iyidir
donduruldumu canım 5.gün mü beklendi durumlar nedirElimde 2 tane embryo kaldı yarın donduracaklar sayı az olduğu için 5. Günü zorlamayacaklarmış birisi normal gelişiyor birisi önden gidiyor dedi yarın haber edecekler sizde nedir durum
Canım 9 hücreli 1. Kalite 3. Gün embriyom var sadece embiriyog kalitesi güzel yaşın küçük sonuç alırsın bundan İnşalah dedi 5. Güne gider mi dedim güzel gelişiyor gider ama yormayalım rahminde büyüsün dedi inşallah güzel sonuç alırım sende durumlar nedirdonduruldumu canım 5.gün mü beklendi durumlar nedir
Maşallah canım tutar inşallah merak etme içimizi ferah tutmamız stres yapmamız bu süreçte en önemli şey benimde 3 tane gelişti bugün dondurulduCanım 9 hücreli 1. Kalite 3. Gün embriyom var sadece embiriyog kalitesi güzel yaşın küçük sonuç alırsın bundan İnşalah dedi 5. Güne gider mi dedim güzel gelişiyor gider ama yormayalım rahminde büyüsün dedi inşallah güzel sonuç alırım sende durumlar nedir
Trafser için mi bende adet bekliyorum adet olunca gideceğim senide embriyolarına maşallah sağlıkla tutunsunlarMaşallah canım tutar inşallah merak etme içimizi ferah tutmamız stres yapmamız bu süreçte en önemli şey benimde 3 tane gelişti bugün donduruldu
Estradiol ve Progesteron bakılacak yarın
evet adet oldum ben opudan sonra kan tahlili istediler bakalım bugün verdim sonuca göre karar verilecek transfere amiinnnnn inşallahTrafser için mi bende adet bekliyorum adet olunca gideceğim senide embriyolarına maşallah sağlıkla tutunsunlar![]()
Haber et canım mutlaka banada 1 hafta içinde olursun dediler de olmadım normal adetimde 7 Nisan sen normal adet gününde mi oldunevet adet oldum ben opudan sonra kan tahlili istediler bakalım bugün verdim sonuca göre karar verilecek transfere amiinnnnn inşallah
Tabiki haber veririm yok canım opudan sonra 5. günde oldum benHaber et canım mutlaka banada 1 hafta içinde olursun dediler de olmadım normal adetimde 7 Nisan sen normal adet gününde mi oldun
Benimde bugün tam 1 hafta oldu agrılarım var bakalım zaten normal günüme de az kaldı yavaş yavaş sona doğru gidiyoruz baya heyecanlıyım dualarda buluşalım inşllahTabiki haber veririm yok canım opudan sonra 5. günde oldum ben
olacaksındır o zaman canım 1-2 güne ayy evet düşününce çok heyecanlı inşallah hep ediyorum vallaBenimde bugün tam 1 hafta oldu agrılarım var bakalım zaten normal günüme de az kaldı yavaş yavaş sona doğru gidiyoruz baya heyecanlıyım dualarda buluşalım inşllah![]()
Demi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sıra kavusmada bence en zoru test günü beklemek olacakolacaksındır o zaman canım 1-2 güne ayy evet düşününce çok heyecanlı inşallah hep ediyorum valla
e2 ve progestron değerlerim normal geldi ilaca başlıyorum transfer için dua edin :)kesinlikleeDemi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sıra kavusmada bence en zoru test günü beklemek olacak
Merhaba benim 5. Güne 3 yumurtam gitti donduruldu bir ay dinlendirme yapacak doktor nisanın sonuna regl olacağım inşalllah o zaman kan tahlili yaptıracağım ona göre transfer olacağım inşallahmerhaba canım senin durumlar nasıl
Canım canım hadi bismillah o halde hangi ilaçları yazdı ne kadar tuttue2 ve progestron değerlerim normal geldi ilaca başlıyorum transfer için dua edin :)kesinliklee
İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız olur inşallah yavrunuz sağlıcakla kucağınıza alırsınıze2 ve progestron değerlerim normal geldi ilaca başlıyorum transfer için dua edin :)kesinliklee
Maşallah hadi bakalım sonu güzel olsun inşallah siz mi beklemeyi istediniz pekiMerhaba benim 5. Güne 3 yumurtam gitti donduruldu bir ay dinlendirme yapacak doktor nisanın sonuna regl olacağım inşalllah o zaman kan tahlili yaptıracağım ona göre transfer olacağım inşallah
yazdırdım ben canım yazdırın dediler doktor karşılamaz dedi ama 114 tl ödedim karşıladı yani sadece bi folik asit var o vitamin gibi karşılamıyor 790 tl odaCanım canım hadi bismillah o halde hangi ilaçları yazdı ne kadar tuttu
Canım iğne esofemn vs yazmıyorlar mıyazdırdım ben canım yazdırın dediler doktor karşılamaz dedi ama 114 tl ödedim karşıladı yani sadece bi folik asit var o vitamin gibi karşılamıyor 790 tl oda
Hayır doktorum istedi 10 tane yumurta toplandı rahimi dinlendirelim dedi bir ay dinlendireceğiz büyük ihtimalle mayıs ayı eğer sıkıntı çıkmazsa transfer olacağımMaşallah hadi bakalım sonu güzel olsun inşallah siz mi beklemeyi istediniz peki
Bide canım kan için ne kadar ücret aldılare2 ve progestron değerlerim normal geldi ilaca başlıyorum transfer için dua edin :)kesinliklee