• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseride Tüp bebek doktoru ?

Bi 17 bin dondurma ücreti söylediler hatta sordum embryo başımı dedim farketmeksizin dediler ben yarım öğreneceğim hem opu gününü hem trafser nasıl yapacak soracağım
görüştüm bende şimdi aslında kişiye göre taze yada dondurulmuş uygulanıyor bende yumurta fazla toplama ihtimali olacağı için rahmi dinlendirmek adına dondurulmuş yapılacakmış ama rahim elverişli ise embriyo gelişince gününde transfer oluyor anladığım bu şekilde

görüştüm bende şimdi aslında kişiye göre taze yada dondurulmuş uygulanıyor bende yumurta fazla toplama ihtimali olacağı için rahmi dinlendirmek adına dondurulmuş yapılacakmış ama rahim elverişli ise embriyo gelişince gününde transfer oluyor anladığım bu şekilde
Canım bende şimdi geldim eve taze yaparız sana dedi yumurtalar büyümüş 11 12 ml olmuşlar pazartesi son muayenem var o gün toplama günü netleşecek heyecanlıyım doktorum güzel gidiyorsun rahim kalınlığın da çok güzel dedi kan aldılar e2 ona göre bugün cotredie başlayacağız yada yarınm

Canım bende şimdi geldim eve taze yaparız sana dedi yumurtalar büyümüş 11 12 ml olmuşlar pazartesi son muayenem var o gün toplama günü netleşecek heyecanlıyım doktorum güzel gidiyorsun rahim kalınlığın da çok güzel dedi kan aldılar e2 ona göre bugün cotredie başlayacağız yada yarınm
kaç yumurta gelişmiş canım

Merhaba siz semih hocaya baslamayacak misiniz
semih zeki hocayla başladım ama maraşta oturduğumuz için takibi gidip gelmemek adına maraştan bi doktorla semih hoca kontrole edecek yine yumurtaların durumuna göre kendisi yönlendirecek

kaç yumurta gelişmiş canım
Canım toplam 11 Yumruta saymıştı başta şuan iyi gelişen iyi giden 8 adet yüksek sayı önemli değil İmşallah kaliteli
Sağlıklı düzgün olurlar pazartesi Hersey bi tık daha belli
Olacak sanırım bugün birisi kese için gelmişti gördüler nasıl sevindim nasıl 🥹

Canım toplam 11 Yumruta saymıştı başta şuan iyi gelişen iyi giden 8 adet yüksek sayı önemli değil İmşallah kaliteli
Sağlıklı düzgün olurlar pazartesi Hersey bi tık daha belli
Olacak sanırım bugün birisi kese için gelmişti gördüler nasıl sevindim nasıl 🥹
maşallah maşallah ne güzel darısı bizlere olsun inşallalhhh hepsi de kalitelidir inşallah

maşallah maşallah ne güzel darısı bizlere olsun inşallalhhh hepsi de kalitelidir inşallah
Amin canım bu süreçte yürüyen herkesin yüzü Gülsün o zaman olumlaöa yapalım Allahın izni ile 2 aya kalmadan kendimize ait grup bile kurarız kızlar 🥹🫶🏻bebişler doğru gidiyoruz

maşallah kaç tane gelişmede şu an kaç yumurtanız toplandı
16 toplandi, 12'si dolu çıktı, 12'si de döllendi, şimdilik iyi gidiyormuş, Cumartesi 5. Gün olacak haber verecekler. Allah herkese yardım etsin...

Sizde mi semih hocaya gidiyorsunuz maşallah hepsi de sağlıklı bebekiler olsun canım benim
Evet, ohss riskinden dolayi dondurulmuş transfer olacak eğer embriyolar gelişirse. Teşekkür ederim, Allah herkese yardım etsin kimsenin kucağı boş kalmasın.

Amin canım bu süreçte yürüyen herkesin yüzü Gülsün o zaman olumlaöa yapalım Allahın izni ile 2 aya kalmadan kendimize ait grup bile kurarız kızlar 🥹🫶🏻bebişler doğru gidiyoruz
Ayy amin İnşalah ☺️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X