- Emoji Skoru
- 350
- Puanlar
- 33
Canım naptın opu nasıl geçti nasılsınAmin inşallah hepimizin inşallh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım naptın opu nasıl geçti nasılsınAmin inşallah hepimizin inşallh
Canım nasılsın süreç nasıl gidiyorEvet gittim tüp bebek tedavisine başladık![]()
İyiyim hamdolsun 10 tane yumurta toplandı biraz hafif ağrım varCanım naptın opu nasıl geçti nasılsın
Canım İmşallah Hersey çok güzel ilerler süreçten haberdar et bol bol sağlıklı bebeklerim olsunİyiyim hamdolsun 10 tane yumurta toplandı biraz hafif ağrım var
güzel gidiyor çok şükür cumartesi opu var benimde asıl süreç ondan sonra başlıyor galiba :)Canım nasılsın süreç nasıl gidiyor
maşllah darısı embriyolara inşallahİyiyim hamdolsun 10 tane yumurta toplandı biraz hafif ağrım var
senin opu olmuş muydu karar verilecekti en son canımCanım nasılsın süreç nasıl gidiyor
merhaba canım embriyolarla ilgili gelişmen nasıl16 toplandi, 12'si dolu çıktı, 12'si de döllendi, şimdilik iyi gidiyormuş, Cumartesi 5. Gün olacak haber verecekler. Allah herkese yardım etsin...
Yarın sabah olacağım çiçeğimsenin opu olmuş muydu karar verilecekti en son canım
ayy seninle aşağı yukarı aynı gidiyoruz hamilelik haberinide birlikte alırız inşallah :)Yarın sabah olacağım çiçeğim
İnşallah çiçeğim benim taze transfer iptal seninki taze mi olacak progstreon kaç doktor ne dediayy seninle aşağı yukarı aynı gidiyoruz hamilelik haberinide birlikte alırız inşallah :)
Amin inşallahmaşllah darısı embriyolara inşallah
Benimkide yüksek çıktı ilaç verdi onunla düşürecek size ilaç vermedimiİnşallah çiçeğim benim taze transfer iptal seninki taze mi olacak progstreon kaç doktor ne dedi
Kaç çıktı canım yok bana ilaç vermedi 2 çıktı direk iptal etti adetten sonra transfer hazırlığıBenimkide yüksek çıktı ilaç verdi onunla düşürecek size ilaç vermedimi
Belki opufan önce kan alırlarsa ona göre mi ilaç verir bilmiyorum ama suanlık bi ilaç söz konusu değilBenimkide yüksek çıktı ilaç verdi onunla düşürecek size ilaç vermedimi
29,84 çıktı benimkiKaç çıktı canım yok bana ilaç vermedi 2 çıktı direk iptal etti adetten sonra transfer hazırlığı
Olabilir siz opu yaptınız mıBelki opufan önce kan alırlarsa ona göre mi ilaç verir bilmiyorum ama suanlık bi ilaç söz konusu değil
Yarn sabah olacağımOlabilir siz opu yaptınız mı
benimki 2 idi en son yarın bakar mı bilmiyorum29,84 çıktı benimki
Canım sen prolaktinden bahsediyorsun sanırım bende progesterondam bahesediyorum benim O 2 çıktığı için iptal normalde 1 veya 1.5 istiyor doktorlar29,84 çıktı benimki