- Emoji Skoru
- 64
- Puanlar
- 13
Merhaba gittiniz mi Semih hocayainşallah yarına randevu oluşturdum bakalım nasıl geçicek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gittiniz mi Semih hocayainşallah yarına randevu oluşturdum bakalım nasıl geçicek :)
Ay sen daha minnaksın olur olur merak etme canım yaşın genç maşallah
Evet bu ekipte biraz küçüğünüz kalıyorum ama yol aynıAy sen daha minnaksın olur olur merak etme canım yaşın genç maşallahbize mile semih hocam yaşınız genç dedi biz giderken yaş geçtimi acaba diye gidiyorduk
![]()
Amin inşallahEvet bu ekipte biraz küçüğünüz kalıyorum ama yol aynıve hepimiz için sonu güzel olsun oh oh Hersey çok güzel olacak
![]()
Hadi hayırlısı olsun bende şuan tedavideyim inşallah pazartesi günü ultrason sonucuna göre yumurta toplatma işlemi yapacak Semih hocaEvet gittim tüp bebek tedavisine başladık![]()
Aa işlem sırasında hiç hoş olmamış ya hiçte öyle gibi durmuyor ve bu süreçlerde o tavır da çirkin olmuş psklojik destek önemliyken doktorların böyle yapması çok kırıcı ya bizim bu hallerimizden anlamaları lazım sonuçta sadece kadın doğum olarak değil tüp bebek olarak ilgileniyorlar daha naif davranmaları gerekli allahım iyi insanlar çıkarsın karşımıza hepimiz de hayırlısıyla sağlıkla önce karnımıza sonra kucağımıza alalım İnşalah sonucu ne olacak bilmiyorum ama ben semih hocanın ilk izlenimden tavırdan konuşmalardan açıklamalardan motivesinden çok memnun kaldım sonuda güzel olur inşallahGökalp önere gitmeyi düşenen varsa gitmeyin göz görere göre benim transferimi riske attı bana birde ben tüp bebekliyim ben koyarım diye üslupla konuştu. Tiroidim çok yüksekti ve transfer sırasında kurbanlık koyun gibi 6 hastayı indirdiler asansör önünde bekledik onuda geçtim.Transfer sırasında telefonu çaldı açtı konuştu ve kirli eldivenle işleme devam etti
Ne yaptın canım yumurta toplaman belli oldu muHadi hayırlısı olsun bende şuan tedavideyim inşallah pazartesi günü ultrason sonucuna göre yumurta toplatma işlemi yapacak Semih hoca
Yarın gideceğim inşallah toplamaya aNe yaptın canım yumurta toplaman belli oldu mu![]()
Bende kontrole gideceğim yarınYarın gideceğim inşallah toplamaya a
Merhaba embriyolarınızın durumu ne oldu acaba transeriniz ne zamanBizde opu olduk, embriyolarin bugün 3. günü, beklemedeyiz dondurulmuş transfer olacak.
Merhaba, 4 tane 4AA embriyo oluştu dondurdular, PGT yaptırmadık ama...Merhaba embriyolarınızın durumu ne oldu acaba transeriniz ne zaman![]()
Amin inşallah hepimizin inşallhBende kontrole gideceğim yarıngüzel kaliteli embriyolarınız olsun inşallah
daha öncesinde tutmama, düşük, ailede genetik rahatsızlık yada benzeri şeyler olmazsa önermiyorlar ya pgt heralde tutar inşallahMerhaba, 4 tane 4AA embriyo oluştu dondurdular, PGT yaptırmadık ama...
Bizim daha önceden doğal yoldan bir doğum var ve doğal yoldan gebe kalip düşük var, ilk tüp bebek denememiz pgt önermedi doktordaha öncesinde tutmama, düşük, ailede genetik rahatsızlık yada benzeri şeyler olmazsa önermiyorlar ya pgt heralde tutar inşallah
Muhtemelen doğal yoldan gebelik olduğu içindirBizim daha önceden doğal yoldan bir doğum var ve doğal yoldan gebe kalip düşük var, ilk tüp bebek denememiz pgt önermedi doktor
Doğal yoldan bir evladım var Semih hoca bize de önermemişti üstelik hiç düştüğüm yoktu 2tane 4Aa 5.gün embriyosu oluştu biri geçen yıl transfer olmuştum 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maalesef diğer embriyom çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür ve onu transfer oldum yani diycğm o ki asla riske atmayın çok ağladım çok üzüldüm çok yıprandımMuhtemelen doğal yoldan gebelik olduğu içindir![]()
Kısmet galiba birazda ya bizede başta önermiyorum bi problem olmadıkça dedi yani direk para odaklı insanları yormak istemiyor aslında anladığım kadarıyla isterseniz yaptırabiliriz dedi tabiki insan bu süreçte bile yıpranıyor öyle durumlar daha ağır gelir insanaDoğal yoldan bir evladım var Semih hoca bize de önermemişti üstelik hiç düştüğüm yoktu 2tane 4Aa 5.gün embriyosu oluştu biri geçen yıl transfer olmuştum 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maalesef diğer embriyom çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür ve onu transfer oldum yani diycğm o ki asla riske atmayın çok ağladım çok üzüldüm çok yıprandım