- Emoji Skoru
- 140
- Puanlar
- 18
Ne güzel gerçekten kalmadi böyle doktorlar , inanin benim buradaki doktorumda aynı öyle ben negatıf gördüm ama eminim doktorumla alakali değildi nasip olmadi . Allah sayılarini eksiltmesin . Sizinde inşallah süreciniz çok güzel olur . Transferiniz sonucunda pozitifi görürsünüz . Ne zaman transferiniz ? Birde ek işlem yapilşyor mu sperm ve yumurta için yani döllenme aşamasindaMerhabalar bende bu yola semih hocanın adını hiç duymayarak ve bu konuyu açarak başladım mustafa ve gökalp hocayı araştırmaya çıktığım bu yolda semih hocayla karşılaştım ve bence boşuna değildi sürecin başından bu yana pişman olduğum tek bir an olmadı gerek ilgisi gerek moral desteği ilk görüşmede aklımda tuttuğum tüm konuları daha ben sormadım kendisi açıkladı hemşireler zaten güler yüzlüler sormak istediğinizi aklınıza takılan şeyleri her an akşam 9 a kadar telefon bizde sorabilirsiniz diyorlar semih hocam kendi numarasını verdi ona sormak istediklerim olunca kendiside ilgileniyor genel olarak ilgi ve iletişim güzel çünkü dış merkezlerde bu problem çok fazla dile getirilmişti bende 120.00 tl ödedim opuda alınıyo bu ücrette ilaçlar da baştakiler 22.000 tl civarı tuttu şimdiki transfer için kullandıklarımı aile hekimliğine yazdırdım 114 tl tuttu yani gereksiz işlem yapmıyor mesela hsg 5 yıl önce vardı muanede gerek görmedi yapılan kan testlerini isterseniz size bırakıyoralar devlete yönlendiriyorlar masraf olmaması açısından bizde yapacaksınız olayı yok yada gereksiz ilaç aldırma yok ve burda bi kaç kişiyiz hepimizin tedavi yöntemi farklı bence kişiye göre uyguluyor ön görüşmeye gittiğinizde o ilgisini farkedersiniz sonuç hepimizin olumlu olur inşallah ama olmazsada takdir tabiki Allahtan Semih hocada aracı bi nevi benimde 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 5.güne 3 tane gitti diğerleri çok iç açıcı değildi ondan 3 tane donduruldu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin