Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

sevgi hastanesinde yaptıran arkadaşım yumurta toplama işlemi ve transver muayene olunan yerdemi yapılıyor yoksa başka yerdemi

yok orası ayrı.amelyathane var içerde yumurta toplama ve transfer orda yapılıyor.başarılar dilerim....opuyorumnanaktan

ay cnm çok sevindim inş hadi bakalım bende iyim işte bugün dra gittim yumurtaların gayet güzel büyüyo dedi pazartesi tekrar görüüşmemiz var hayırlı haberlerini duyarız inş

ben çıkıyorum canım inşallah herşey gönlümüzce olur ben sana dua ediyorum sende bana dua et olurmu hadi öpüyorum

tmm cnm kendine iyi bak tabiki duamdasın allahım gönlümüze göre versin öptüm

arkadaşlar ben şu yeni açılan kayseri tüp bebek merkezine gitmeye başladım..ilk tedavimi sevgi hastanesinde yaptırdım,dış gebelik oldu..bu yeni açılan tüp bebek merkezi ile ilgili bilgii olan varmı?doktorları turgut aydın ve nurettin türktekin..bu doktorları tanıyan ve bilgisi olan varmı?

canım ben ilk aşılamamı tüp bebek merkezinde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım resmen para tuzağı orası, inşallah beni yanlış anlamamışsındır ben onların bu tuzaklarına aldanmayın diye çabalıyorum hiç bir çıkarım yok inanınki inşallah hakkında hayırlısı olur bebeğini kucağına alırsın canımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

eylancım o tüp bebek merkezi daha çok yeni rabbim hakkında hayırlısını versin sinek avlayan bi yere gitmiycen nerde çok insan varsa oraya gitmeni tavsiye ederim cnm ben ilk tüp bebek denememi sevgide yaptırdım keşke yaptırmasydım şimdi acı bademe gidiyorum memnunum çok güzel ilgileniyolar rabbim hakkımızda hayırlısını versin başarılar diliyorum cnm:içelim::teselli:

iyi hadi bakalım kaç yumurta toplandı senden benden önceki tedavimde 18 yumurta toplanmıştı anestezi verdiler deilmi?

iyi maşallah benim biraz uyandıktan sonra adet sancısı gibi ağrılar vardı birazda kanamam vardı.siz yumurta dondutturacakmısınız?ne zaman transfer işlemin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…