Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

yok cnm bilmiyoruz biz olacağından o kadar emindikki dondurmadıydık onun içinde fiyatını bilemiyorum

peki burası donduruyormu canım kısmet işi bu zamanı gelmemişte ondan Allah hayırlısını versin

eğer secvgi hastanesiyse donduruyolar bize sormuşlardı biz istemiyoz demiştik

evet cnm üzerinde hiçbişe olmuyo sdace o verdikleri şeyi giyosun ben daha odama çıkmadan ayılmıştım sen odandamı ayıldın allah allah o iğneyi sormadın mı bu iğne ne diye banada sadece progeston vermişlerdi bide uyandığımda serum takılıydı?

evet odada ayıldım ben zor ayılırım biraz ağlayarak sordum galiba karnım ağrıyordu ağrı kesici vurdular herhalde

neden zor ayılıyosun ki ben oamaliyathaneden çıktım kapısının önünde ayıldım daha doğrusu başımda bağrıyolardı bende zaten ayıldım o sesler ismimi çağrıyolardı senin çok sancın oluş heralde

canım ben bugün çok yoruldum biraz uyuyum kendime geliyim görüşürüz mirmirmirmir mirmirmirmir

tmm cnm kendine iyi bak inş hayırlı haberler alırsın bende çok korkuyorum biliyomusun napıcam bilmiyorum allah iyiliğini versin dualarım seninle grş öptmopuyorumnanaktan

ay allahım inş gönlüne göre verir sen zor işi hallettin transfer işlemi çok kolay cnm şimdide ben çıkıyorum hastanede randevum var benimkide bugün belli olur iğne ye devam edip etmiycem ama sen biyere kaybolma gelince yine grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…