Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

yarın büyük ihtimalle iğneyi kesicez sonrada yumurtalarım toplanacak işte böle ağrın varmı

canım bilgi verirmisin bana hazırlık olsun seni sıkıyorum kusura bakma

Son düzenleme:
zaten o hap küçücük bişey rahatlıkla uygularsın cnm ya of bende atlatsaydım yumurta toplama işlemini çok korkuyorum nedensemafoldumben

yok cnm estafurullah evet aynı bugünkü yerde yapılacak transfer işlemi

yaaa üfff yinemi o elbiseleri giyicem nasıl çıkıyorsun peki ordan seni kaldırıyorlarmı yoksa kendinmi kalkıyorsun sonra odanamı çıkıyorsun hemen yazsan sevinirim kapatıcam çünkü

onlar seni kaldırıcak sen merak etme evet yine onları giycen cnmevet odana çıkıyosun 1- 2 saat dinlendikten sonra eve gidebilirsin iii akşamlar cnm

ayy aleynaa cnm bende çok heyecanalndım:)) hayırlısı olsun ama yaz emi sonucu kızlar kusura bakmayın ben pek giremiorum bebek ar malum gelen giden bişeyler iştee ama sizi takip ediyorum burdan

kortopçu ii akşamlar cnm bebişini öp benim için walla bende çok yaklaştım tedavinin sonundayım nerdeyse rabbim dualarımızı kabul etsin inş

kortopçu ii akşamlar cnm bebişini öp benim için walla bende çok yaklaştım tedavinin sonundayım nerdeyse rabbim dualarımızı kabul etsin inş
ayy cnm hadi inşşş bi hamile kalın inş bak kayserideyiz grşz isterseniz olmaz mı :)

çok güzel olur walla dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebişin şimdi ne kadarlık cnm

allah bağışşlasın cnm ben görmedimki cnm ya o yazılarını nerdeyse yeniyim bu sitede

doğru cnm haklısın nerde oturuosun canm sonuşların ne zman belli olacak yani bebeğin olup olmadığı

cnm ben örnekevler mah.oturuyorum daha yumurtam toplanmadı yumurtam toplandıktan sonra transfer işlemi var transferden 12 gün sonra sonuç belli oluyo inş. bu sefer olumlu yanıtlar alırız:enbuyukkk::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…