Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

şimdiye kadar az kişi o doktordan hamile kaldığını yazmış içim çok sıkıldı bir sürü para verdik streslenmemem lazım ama oluyo işte bi türlü tevekkül edemiyorum şeytan vesvese verip duruyormafoldumben

Son düzenleme:
içini ferah tut cnm o bile tutmama sebebi olabilir aman dikkat et rahat ol..güven rabbime o neylerse güsel eyler..şimdi sonuç mu bekliosun herşey tamam mı

kortopçu sen tüp bebek tedavisindeykenmi normal yolla oldu o dünyalar güzeli bebişin
yok cnm bana hiç gerek kalmadıı çünkü gerek yokmuş ben yanlış dr seçimi öyle olacak sandım herşey normalmiş bizde..mustafa başbuğ a borçluyum yani..

daha yaşındaa çok küçükk olur yaa merak etmee cnmbak selaaa verilioo inşşşşşşşşşş hepinişzin olurdaa 3 gece uyumassınız benim gibi dışarılara çıkamazsınız inşşşşş :)) bebeişler sayesinde

cnm ilk denemedemi oldu seninki bende ilk tüp bebeğimi sevgide yaptırdım tutmadı şimdide acı bademe gidiyorum inş bu sefer olumlu yanıtlar alırız rabbim bebişini nazarlardan saklasın
evet ilk denemede oldu şükür inşallah her şey gönlünce olur
ankarayla kayseri aynı zaten bazen bihter hanımda ankaraya gider ordada işi çıkıyor çok sağol valla içime su serptin
ankarada başka bir hastanede yaptırdım ben bihter hanımı tanımıyorum ama sevgi hastanesine güven canım inşallah yavruna kavuşursun
kaç yumurtan vardı kaç tanesi kondu bir tanemi var bebeğin ne güzel maşallah

teşekkür ederim 8 yumurta toplandı 3 tane emrio canlı kaldı 3 ünü koydular biri tuttu canım fındıgım bitter çikolatam tutundu bana bırakmadı annesini:asigim:

neolur dua et evet sela veriliyor Allahım hakkımızda hayırlısını versin bizede yaşatsın o duyguyumafoldumben

allah baĞıŞlasın cnm yavrunla uzunn gÜsel ÖmÜrler yaŞaa..

teşekkür ederim canım fındıgım bitter çikolatam

ne güzel canım Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
[ı][/ı] allahım sen okunan selalar yÜzÜ suyu hÜrmetıne bu arkadaŞlarımaa hayırlı evlatlar nasıp ettttttt

Yaptıran arkadaşım yumurta toplama işlemi ve transfer muayene olunan yerdemi yapılıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…