cnm kİme dİosun
tabi cnm memnuniyetlee...konuşalım sen hangi dr gidiosunsana diyorum canım burda konuşalım
içini ferah tut cnm o bile tutmama sebebi olabilir aman dikkat et rahat ol..güven rabbime o neylerse güsel eyler..şimdi sonuç mu bekliosun herşey tamam mıbihter feyzioğluna sevgi hastanesi ama şimdiye kadar az kişi o doktordan hamile kaldığını yazmış içim çok sıkıldı bir sürü para verdik streslenmemem lazım ama oluyo işte bi türlü tevekkül edemiyorum şeytan vesvese verip duruyormafoldumben
ii hadi bakalım cnm 15 yumurta ii demektir demi ya oda olmasa ne yaapcaktın tüp bebk şansı olmayanlrı düşün allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliorumyok daha cumartesi yumurta toplnacak 15 tane yumurtam varmış
yok cnm bana hiç gerek kalmadıı çünkü gerek yokmuş ben yanlış dr seçimi öyle olacak sandım herşey normalmiş bizde..mustafa başbuğ a borçluyum yani..kortopçu sen tüp bebek tedavisindeykenmi normal yolla oldu o dünyalar güzeli bebişin
tabikide cnm allahım bu duyguyu yaşatsın bütün bayanlaraainşallah canım teşekkür ederim desteğin için birbirimize dua edelim nolur:gitme:
evet ilk denemede oldu şükür inşallah her şey gönlünce olurcnm ilk denemedemi oldu seninki bende ilk tüp bebeğimi sevgide yaptırdım tutmadı şimdide acı bademe gidiyorum inş bu sefer olumlu yanıtlar alırız rabbim bebişini nazarlardan saklasın
ankarada başka bir hastanede yaptırdım ben bihter hanımı tanımıyorum ama sevgi hastanesine güven canım inşallah yavruna kavuşursunankarayla kayseri aynı zaten bazen bihter hanımda ankaraya gider ordada işi çıkıyor çok sağol valla içime su serptin
kaç yumurtan vardı kaç tanesi kondu bir tanemi var bebeğin ne güzel maşallah
daha yaşındaa çok küçükk olur yaa merak etmee cnmbak selaaa verilioo inşşşşşşşşşş hepinişzin olurdaa 3 gece uyumassınız benim gibi dışarılara çıkamazsınız inşşşşş :)) bebeişler sayesinde
allah baĞıŞlasın cnm yavrunla uzunn gÜsel ÖmÜrler yaŞaa..evet ilk denemede oldu şükür inşallah her şey gönlünce olur
ankarada başka bir hastanede yaptırdım ben bihter hanımı tanımıyorum ama sevgi hastanesine güven canım inşallah yavruna kavuşursun
teşekkür ederim 8 yumurta toplandı 3 tane emrio canlı kaldı 3 ünü koydular biri tuttu canım fındıgım bitter çikolatam tutundu bana bırakmadı annesini:asigim:
[ı][/ı] allahım sen okunan selalar yÜzÜ suyu hÜrmetİne bu arkadaŞlarımaa hayırlı evlatlar nasİp ettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?