Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

yok cnm araştırmadım aman nese biz onu bunu bırakalım sonuca bakalım rabbim yüzümüzü güldürsünde hamileliğimizi konuşalım inş

rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşş cnm hemserilerim ...

kortopçu çıkmadan hemen konuşalım canım 15 dakika sonra çıkıcam nerde yaptırdın bihteri tanıyormusun

ben tüp bebekten son anda döndüm rabbim kısmet ettı normal yoldan ÇOK ŞKR ...size tavsiye edeceğim tek dr.PROF.DR MUSTAFA BAŞBUĞ

slm arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım 8 aylık kızım var
6 yıl kayseride kaldık sevgi hastanesi var cok iyi bir yer orda tedavi olucaktık
ama kısmet olmadı ankarada olduk.inşallah allah sizede kısmet eder

ben tüp bebekten son anda döndüm rabbim kısmet ettİ normal yoldan ÇOK ŞKR ...size tavsiye edeceğim tek dr.PROF.DR MUSTAFA BAŞBUĞ

ya rabbime kurban oluyum ne güzel normal yolla olmuş ah rabbim keşke bizede öle bağışlasa ne güzel ollur benim drumda prof.dr.recan aygen ya inş bu sefer olumlu haberler alırız nolur dua et sende

cnm ilk denemedemi oldu seninki bende ilk tüp bebeğimi sevgide yaptırdım tutmadı şimdide acı bademe gidiyorum inş bu sefer olumlu yanıtlar alırız rabbim bebişini nazarlardan saklasın

ankarayla kayseri aynı zaten çok sağol valla içime su serptin

Son düzenleme:

kaç yumurtan vardı kaç tanesi kondu bir tanemi var bebeğin ne güzel maşallah

ya rabbime kurban oluyum ne güzel normal yolla olmuş ah rabbim keşke bizede öle bağışlasa ne güzel ollur benim drumda prof.dr.recan aygen ya inş bu sefer olumlu haberler alırız nolur dua et sende
ınŞ cnm hayırlı haberlerınızı yazın lÜtfen rabbım herkese nasıp etsın bu gÜsel duyguyu

neolur burdan gitmeyin bize umut oluyorsunuz hep kalın burda inşallah bizim sonuçlarda iyi olurda hep beraber konuşuruz

ankarayla kayseri aynı zaten bazen bihter hanımda ankaraya gider ordada işi çıkıyor çok sağol valla içime su serptin

cnm aleynacım yarın cuma lütfen birbirimize dua edelim rabbim yanımızda olsun dualarım sizinle allahım isteyen herkese versin herkese annelik duygusunu tattırsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…