yok cnm araştırmadım aman nese biz onu bunu bırakalım sonuca bakalım rabbim yüzümüzü güldürsünde hamileliğimizi konuşalım inş
hayır cnm 2 aylık bebişim varkız kartopcu sen hamilemisin
hayır cnm 2 aylık bebişim var
değil cnm allah sizlerede nasip etsin kayseri die okuyunca ilgimi çekti..ama az biraz bilgim var tüp bebekleeallah bebeğini nazarlardan korusun en kısa zamanda bizede nasip etsin bu güzel şeyden....seninki tüp bebekmi kız?
ben tüp bebekten son anda döndüm rabbim kısmet ettİ normal yoldan ÇOK ŞKR ...size tavsiye edeceğim tek dr.PROF.DR MUSTAFA BAŞBUĞ
slm arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım 8 aylık kızım var
6 yıl kayseride kaldık sevgi hastanesi var cok iyi bir yer orda tedavi olucaktık
ama kısmet olmadı ankarada olduk.inşallah allah sizede kısmet eder
slm arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım 8 aylık kızım var
6 yıl kayseride kaldık sevgi hastanesi var cok iyi bir yer orda tedavi olucaktık
ama kısmet olmadı ankarada olduk.inşallah allah sizede kısmet eder
ınŞ cnm hayırlı haberlerınızı yazın lÜtfen rabbım herkese nasıp etsın bu gÜsel duyguyuya rabbime kurban oluyum ne güzel normal yolla olmuş ah rabbim keşke bizede öle bağışlasa ne güzel ollur benim drumda prof.dr.recan aygen ya inş bu sefer olumlu haberler alırız nolur dua et sende
cnm kıme dıosunneolur burdan gitmeyin bize umut oluyorsunuz hep kalın burda inşallah bizim sonuçlarda iyi olurda hep beraber konuşuruz
ankarayla kayseri aynı zaten bazen bihter hanımda ankaraya gider ordada işi çıkıyor çok sağol valla içime su serptin
cnm aleynacım yarın cuma lütfen birbirimize dua edelim rabbim yanımızda olsun dualarım sizinle allahım isteyen herkese versin herkese annelik duygusunu tattırsın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?