Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

ne açıdan keşke gitmeseydim dedin anlatırmısın lütfen..kızlar ya çok arada derede kaldım..artık kayseri tüp bebek merkezine gitmeyeceğim..karar verdim de tekrar sevgiye mi gitsem acıbademle mi görüşsem kararsızım..sevgide bazen ilgisizlik,ve eksik bilgilendirme benimde canımı sıkmıştı..acıbademde ne kadar ödüyosunuz tüp bebek için bi anlatırmısın..olmazsa oraya gidip bi görüşeceğim..

ben seni anladım aleyna,samimiyetinden şüphem yok..benimde içime sinmedi zaten..artık gitmeyeceğim..sevgiden memnunmusun peki..bazen ilgisiz oluyolar..eksik bilgilendiriyolar hastayı..yumurta toplama işemi ve transfer sonrası yanına bile gelmiyo doktor..hemşire bana transferden sonra 8 yumurtamın toplandığını söyledi mesela,ben ne kadar az diye düşünürken ertesi gün aradıklarında 17 yumurtamın toplandığını öğrendim..sonra bi defasındada bana verdikleri bilgilendirme kağıdına bi dahaki kontrol gününü yanlış yazmış hemşire..beni kontrole gideceğim günden 1 gün önce aradılar niye gelmediniz dediler..saat 4 tü hemen geliyorum dedim,doktor hanım çıkıyor artık dediler..işte bu gibi aksilikler benim psikolojimi bozdu..bilmiyorum kararsızım şimdi..kafayı yemek üzereyim..biri bana yol göstersin lütfen(kedi:

ben sevgi hastanesinden ilk başlarda çok memnundum ama sonra ne olduklarını eşim ve ben anladık şu an acı bademe gidiyorum menunum biz birazda sevgiye bayan dr die gittik şimdiki drum erkek ama memnunum ne biliyim allah sonucunuhayırlı yapsın biz acı bademe 3.300 vericez cnm sen bilirsin bol şans diliyorum sanadaopuyorumnanaktan

kız ne kadar çok hastaneye gidiyorsun sen tamam hadi görüşürüz 15 dakikadan burdasın zaten:roflol:

arkadaşlar bilgilendirme için teşekkürler hepinize..17.30 da randevu aldım ercan beyden..hayırlısı bakalım artık..bu sefer içime siner diye düşünüyorum..inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz..Allah yardımcınız olsun..

hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan

rica ederiz cnm hiç pişman olmassın umarım ercan bey gerçekten anlayışlı ve hastalarıyla bizzat kendi ilgilenen bir doktor hayırlısı olsun inş..........

kız ne kadar çok hastaneye gidiyorsun sen tamam hadi görüşürüz 15 dakikadan burdasın zaten:roflol:

kız niye öyle diyosun cuma yada cumartesi yumurtam toplanıcakmış hayırlısı bakalım 15 çabuk geliyorum çünkü evim yakın hastaneye bide eşim saosun jet gibi uçurur beni maşallahsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…