eylancım o tüp bebek merkezi daha çok yeni rabbim hakkında hayırlısını versin sinek avlayan bi yere gitmiycen nerde çok insan varsa oraya gitmeni tavsiye ederim cnm ben ilk tüp bebek denememi sevgide yaptırdım keşke yaptırmasydım şimdi acı bademe gidiyorum memnunum çok güzel ilgileniyolar rabbim hakkımızda hayırlısını versin başarılar diliyorum cnm:içelim::teselli:
canım ben ilk aşılamamı tüp bebek merkezinde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım resmen para tuzağı orası, benim doktorum tekdende tanıyomusun bilmiyorum zehra kalınlı ,bu nurettin türktekin denen kişi tekdende benim doktorumun yan tarafında odası olan bildiğimiz kadın doğumcu infertiliteyle alakası yok, bu merkezi yeni açtılar ordan burdan doktor bularak milleti kandırıyorlar bak dediklerimi yanlış anlama ben yanıldım sen yanılma, ben aşılamayı orda yaptırdım ve tutmadı, benden hsg istemediler aşılamayı öyle yaptılar meğerse tüpüm kapalıymış, bunu bir infertilite doktoru bilmesi lazım , kadın doğumcu olunca normal tabiki bilmemesi , biz kredi kartı ile ödeyecektik yanımızda nakit götürmedik onlar bu merkezi yeni açtıkları için daha işletmeye girmemiş ee girmemişse neden aşılamaya kabul ettiniz neyse ben hazırlandım ameliyathaneye gittim eşimde bu arada çarşıya para çekmeye gitmişti kasadaki eleman taaa ameliyathaneye girdi parayı ödemediler diye bizdende nakit 450 tl aldılar , inan gidip görmüşündür sinek avlıyorlar sen yinede bir düşün ben şimdi sevgi hastanesine gidiyorum ilk tüp bebeğim inşallah beni yanlış anlamamışsındır ben onların bu tuzaklarına aldanmayın diye çabalıyorum hiç bir çıkarım yok inanınki inşallah hakkında hayırlısı olur bebeğini kucağına alırsın canımopuyorumnanaktan
ne açıdan keşke gitmeseydim dedin anlatırmısın lütfen..kızlar ya çok arada derede kaldım..artık kayseri tüp bebek merkezine gitmeyeceğim..karar verdim de tekrar sevgiye mi gitsem acıbademle mi görüşsem kararsızım..sevgide bazen ilgisizlik,ve eksik bilgilendirme benimde canımı sıkmıştı..acıbademde ne kadar ödüyosunuz tüp bebek için bi anlatırmısın..olmazsa oraya gidip bi görüşeceğim..
arkadaşlar bilgilendirme için teşekkürler hepinize..17.30 da randevu aldım ercan beyden..hayırlısı bakalım artık..bu sefer içime siner diye düşünüyorum..inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz..Allah yardımcınız olsun..
arkadaşlar bilgilendirme için teşekkürler hepinize..17.30 da randevu aldım ercan beyden..hayırlısı bakalım artık..bu sefer içime siner diye düşünüyorum..inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz..Allah yardımcınız olsun..
kız ne kadar çok hastaneye gidiyorsun sen tamam hadi görüşürüz 15 dakikadan burdasın zaten:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?