Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

yok cnm estafurullah yok transfer işleminde anestezi yok sen ayağa kalkmıycaksın onlar senin yattığın şey varya işte onun yanına sedye getircekler seni hepsi tutup oraya yatıracaklar merak etme sen hiç kalkmıycaksın yani merak ettiğin şeyleri sorabilirsin cnm yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana

teşekkür ederim canım beni birbirimize dua edelimde tutsun lütfen Allah ikimizinde muradını versin

Son düzenleme:
amin cnm inş illa eşin gelincemi çıkmak zorundasın kayınvaliden annenler yokmu ya baksana bende neyden korkuoyrum biliyomusun anestezi almaktan üf sen korkmadınmı anesteziden?

annenler bilmese bile kayınvalidengildemi bilmiyo ya aynı bende o soğuk odaya girince bi tuhaf oluyorum benimde ilk deil ama ne zaman anestezi alacak olsam hemen aklıma kötü şeyler getiriyorum eşin ozaman izin alamazmı çünkü idrara sıkışık gidiyosun ya transferden sora afedersin çok sıkışık oluyosun onun için birinin yardımına ihtiyacın oluyo........

tamam cnm sen bilirsin benim yanımda eşim oluyo herzaman çok yardımcı oluyo ne biliyim ben korkmuştum çocuk düşerse felan diye:))

doğru cnm işsiz kalması tabiki kötü 1 günlüğüne alsa die sölemiştim ama nese cnm sen kendini idare edebilirsen sorun yok

çok kötü bi durum ama napalım hep böle işleri nedense erkek doktorlar daha iii yapıyolar :kedi:

yok cnm bilmez olurmu kendisi üye yaptı beni bizim eve daha yeni alındı bu bilgisayar onun için yeni üyeyim 1 ay ney oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…