Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

bende bi bakıyım dedim kimse varmı diye seni gördüm sen ne yapıyorsun bu arada karnım çok şişti ve karnıma bastıramıyorum çok ağrıyor

Son düzenleme:
bende eşimle oturuyorumda bende bi bakıyım dedim seni gördüm karnın neden şişti acaba çok mu ağrıyo?

nette sorun var galiba bi türlü açılmıyor ,bilmem canım bu öğlen başladı ağrı çok kan verdiğimden kansız kaldım ayaklarım ççok soğuk belkide karnım ondan şişti ee kolaymı ameliyat gibi işleme girdik sen ne yapıyorsun canım demek cumartesi toplanıyor hadi hayırlısı emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahboshayallersmile

bünyen çok mu zayıfki kaldıramadın acaba allah iyiliğini versin cnm evet ya cuma yada cumartesi günü toplanıcak galiba allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın seninde benimde:CüvCüv:

evet canım biraz zayıf ilaç çok kullanıyorum offf bıktım şu ilaçlardan

Son düzenleme:
ya walla o konuya girme bende o konuda muzdaribim sen normaldede zayıfmısın cnm?

lafınıza karışmak gibi olacak ama aleynacım karnın su toplamıştır büyük ihtimalle..yumurtalıkların fazla uyarılmasından kaynaklanıyo..sevgideki tüp denememde benimde olmuştu..doktor iğne verdi onu kullandım..inşallah geçer iğneye gerek kalmadan..idrar miktarındada azalma olursa o zaman hemen hastaneye gel demişti bihter..bol bol su iç aleynacım..geçmiş olsun..

gerçektenmi ayyy korktum şimdi bişey olurmu

evet gittim..haklıymışsın..hizmetiyi ilgiyi görünce işte bu dedim..sen vesile oldun sağol yaa..doktor çok titiz davranıyo tedavi için 2 aylık sıkı bi programla bi sürü tetkik ve tahlil yaptıktan sonta tedaviyi yapacakmış..sevgide hiç görmedim bu özeni..içim artık rahat..ercan hoca ve hastane bütün içimdeki soruları şüpheleri aldı götürdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…