karnıma bastırınca ağrıyor sendedemi oldumafoldumben
evet gittim..haklıymışsın..hizmetiyi ilgiyi görünce işte bu dedim..sen vesile oldun sağol yaa..doktor çok titiz davranıyo tedavi için 2 aylık sıkı bi programla bi sürü tetkik ve tahlil yaptıktan sonta tedaviyi yapacakmış..sevgide hiç görmedim bu özeni..içim artık rahat..ercan hoca ve hastane bütün içimdeki soruları şüpheleri aldı götürdü..
cnm çok sevindim ercan hocanın bi yönü var hiçbişeye acele etmiyo yavaş yavaş ben de 3 aydır gidiyorum oraya tedavim bitmek üzere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana allahım hakkımızda hayırlısını versin başarılar diliyorum cnm
cnm çok sevindim ercan hocanın bi yönü var hiçbişeye acele etmiyo yavaş yavaş ben de 3 aydır gidiyorum oraya tedavim bitmek üzere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana allahım hakkımızda hayırlısını versin başarılar diliyorum cnm
bende aşılamada gonalf kullanmıştım
yok 3950 ödeyeceğim..yılbaşında zam gelmiş..tedaviye başlarken 1950 ödüyosun..bütün tahlil ve kontroller ücretsiz bu ödemeyi yapınca..tedavi sonunda yani 2-3 ay sonrada 2000 daha ödeyeceğiz..ilaçlardada yardımcı olurum dedi,rapor filan..öyle işte
3 aydırmı gidiyorsun nasıl oluror o
burda bi beni kötü duruma düşürdünüz bi ben sevinemiyorum verdiğimiz para çektiğim çile boşunamı gitti şimdi sevgiye giderekmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yazmıştım nereye gitti anlamadım..neyse tekrar yazayım..ara muayeneler,tetkik ve tahliller ücretsiz toplam 3950 lira..1950 yi tedavi başında veriyosun sonundada 2000 lira..
geçen hafta 27 oldumaynen eylancım bizim ilacın birinide ercan bey verdi saolsun sizede 3.900 mü oldu sen kaç yaşındasın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?