Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

kıs bu ilaçlar unutkanlıkda yapıyo galiba ara sıra banada oluyo çünkü...bende bu sefer değişik ilaç kullanıyorum ya o yapmış olabilir puregon yerine gonal f kullanıyorum ya

karnıma bastırınca ağrıyor sendedemi oldumafoldumben

evet bendede oldu..eğilip doğrulurken sıkışma baskı hissi,nefesim daralıyodu..ama derece derece oluyo bu..ileri su toplama ise çok sıkıştırır..az sa çok zorlamaz seni..ama yinede en doğrusunu doktor söyler.. çok endişelenme..bazı insanlarda oluyo bu..dediğim gibi yumurtalıkların fazla uyarılmasından kaynaklanıyo..ben daha önceki tedavimde karnımın şiştiğini söyledim ercan beye o yüzden kontrollü ilaç verecek bu defa..

cnm çok sevindim ercan hocanın bi yönü var hiçbişeye acele etmiyo yavaş yavaş ben de 3 aydır gidiyorum oraya tedavim bitmek üzere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana allahım hakkımızda hayırlısını versin başarılar diliyorum cnm

sağol ya bende saba başarılar diliyorum..inşallah buradan mutlu haberlerimizi de paylaşırız..hihoyyyt

3 aydırmı gidiyorsun nasıl oluror o

yok 3950 ödeyeceğim..yılbaşında zam gelmiş..tedaviye başlarken 1950 ödüyosun..bütün tahlil ve kontroller ücretsiz bu ödemeyi yapınca..tedavi sonunda yani 2-3 ay sonrada 2000 daha ödeyeceğiz..ilaçlardada yardımcı olurum dedi,rapor filan..öyle işte

ben sevinemiyorum verdiğimiz para çektiğim çile boşunamı gitti şimdi sevgiye giderekmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:

ssk mı karşılıyor

3 aydırmı gidiyorsun nasıl oluror o

cnm ercan hoca bildiğin gibi deil vücudunu o kadar güzel hazırlıyoki doğum kontrol hapları felan kullandım 1.5 at kadar ondan sorada işte yavaş yavaş başladık öle acele yapmadı yapacağını gayet sindire sindire

yazmıştım nereye gitti anlamadım..neyse tekrar yazayım..ara muayeneler,tetkik ve tahliller ücretsiz toplam 3950 lira..1950 yi tedavi başında veriyosun sonundada 2000 lira..

yok öyle düşünme aleyna..olumlu sonuç alanda çok sevgiden..ama çok ilgili değiller..inşallah sen olumlu sonuç alanlardan olursun..sen sevgiden dertlilerle karşılaştın..hepsi bu

burda bi beni kötü duruma düşürdünüz bi ben sevinemiyorum verdiğimiz para çektiğim çile boşunamı gitti şimdi sevgiye giderekmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

saçmalam aleynacım allahım gönlüne göre verecek gör bak sen etkilenme biz sadece bihterden sonra ercan hocayı görünce bayaaaaa şaşırdık onun için cnm sen kafanı karıştırma stersede girme bak çok yaklaştın tedavinin sonundasın rabbim gönlüne göre verecek gör bak:teselli:

yazmıştım nereye gitti anlamadım..neyse tekrar yazayım..ara muayeneler,tetkik ve tahliller ücretsiz toplam 3950 lira..1950 yi tedavi başında veriyosun sonundada 2000 lira..

aynen eylancım bizim ilacın birinide ercan bey verdi saolsun sizede 3.900 mü oldu sen kaç yaşındasın cnm?

bende inanıyorum inşallah herşey güzel olacak..sakın aklına kötü şeyler getirme ..benim çevremdede sevgiden çok hamile kalan var..acıbadem daha yeni biliyosun..

aynen eylancım bizim ilacın birinide ercan bey verdi saolsun sizede 3.900 mü oldu sen kaç yaşındasın cnm?
geçen hafta 27 oldum evet ercan beyse dedi bana gelen ilaçlardan veririm size dedi..benim eşimde memur tedavi ödemesi bile zorlayacak zaten bizi..napalım Allah yardım eder inşallah..niyetimiz güzel malum:)

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum artık..sizi tanıdığıma çok sevindim..sonra görüşmek üzere inşallah..Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…