Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

yok öyle düşünme aleyna..olumlu sonuç alanda çok sevgiden..ama çok ilgili değiller..inşallah sen olumlu sonuç alanlardan olursun..sen sevgiden dertlilerle karşılaştın..hepsi bu

öyle canım verecek olan Allah sizin zamanınız gelmemiş ondan diye teselli veriyorum kendimemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

öyle canım verecek olan Allah sizin zamanınız gelmemiş ondan diye teselli veriyorum kendimemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm tabiki öle sen teselli vemiyosun kendine zaten öle lütfen üzülmeni istemiyorum seninle bayaaaa bişeylerimizi paylaştık üzülme noooooooluuuurrrr:çok üzgünüm:

walla öle bende öle diyorum şimdi 19 yaşındayım ama maşallah 30mu geçmiş gibi oldum

bizim biraz duygusal yapımız var erkekler biraz daha güçlü olumsuz şeylere olgun davranıyorlar hep biz her ne olursa olsun duygusal yaklaşıyoruz olaylara

merhaba aleynacım sorma günüm vardı ordaydım:)) yeni geldim 5 gibide hastaneye gidicem

iyi işte idare eder bugün belli olur yumurtamın ne zaman toplanacağı nolur cnm arkadaşım dua etde şu korkumu ve heycanımı yeniyim şimdi çıkarz eşim gelsinde seydi burhanettine gitcekmişiz bizim hastane oraya çok yakınya sanada bol bol dua ederim sende bana et cnm:Saruboceq:

etmez olurmuyum canım birbirimizi çok iyi anlıyoruz burda ,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ben sana ediyorum sende bana dua et bu benim ismim değil ama sen aleyna diye dua et nasılolsa niyet önemli

takma isminmi kıs bende sana aleyna diyip duruyorum benimkini anladın zaaaaar tmm cnm ben aleyna derim sonuçta niyet önemli rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın senin benim ve bizim gibi olanların muratlarını versin rabbim AMıN........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…