Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

senin embriyolar kaç hücreliydi yani kaça bölündüler

geldim kıs walla cnm unuttum ya kaça bölündüklerini sana habermi geldiki benimde cuma günü yumurtam toplanıcak bu gece saat 2 de çatlatma iğnesi yapılacaak cuma günüde yumurtam toplanıcak çok heycanlıyım yaaa

iyi cnm inş hayırlısı olur bende walla çok heycanlıyım ölücem heycandan sanadamı öle olmuştu?:bbo:

ne gibi duygular hissettin sıkıyorum seni kusura bakma bende çok korkuoyrum yaaaaa

walla bende anlamıyorum niye korktumu halbuki hiç acı duymuyosun o işlemden ama ben korkuyorum yaaaa((

alemsin valla ben hep acaba uyanamazmıyım diye düşündüm Allahım bana yardım et dedim gitmişim

kız walla bende öle düşünüyorum ötekindede öle olmuştu ben kesin uyanamıycam diodum heralde ameliyata giren bütün hastalarda oluyo bu durum aynı bende senin gibi düşünüyorum YA UYANAMASSAM diorum:)ama bizim operasyonda ne varki 15dklık ya kalp ameliyatı olanlar napsın demi cnm allah yardımcımız olsun

canım ben çıkıyorum eşim gelir birazdan belki akşam görüşebiliriz ben senin açık olduğunu görebiliyorum yazışırız oldumu hadi iyi akşamlaropuyorumnanaktan

naptınız,nasıl geçti merak ediyorum..inşallah herşey yolunda gider de mutlu haberlerinizi okuruz bu sayfada..Allah gönlünüze göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…